Günlük Burç Yorumları 11 Haziran 2021

11 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, korkusuz, savaşçı gezegen Mars tarafından kozmik olarak yönlendirilirsiniz. Cuma günü, aşırı duygusal Yengeç’ten ayrılıp oyuncu Aslan’a atlayan Mars’ı hareket halindeyken mutlu bir şekilde buluyor. Bu geçiş moralinizi yükseltir ve odağınıza hakim olan aile veya ev hayatı dramalarından temiz bir şekilde uzaklaşmanıza yardımcı olur. Mars’ın Aslan’daki zamanı, şu andan 29 Temmuz’a kadar sizi yaratıcı ve romantik tarafınızla yeniden buluşturuyor.


Boğa Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün dünya ayaklarının altında çok hafif kaysın. Hareket ettirici ve çalkalayıcı Mars, nazik Yengeç burcundan ayrılır ve 29 Temmuz’a kadar kalacağı etkileyici Aslan’a geçer. Bu geçiş, zihinsel sağlığınızın ve iletişim tarzınızın ısısını alır ve enerjinizi evinize ve ailenize odaklar. Bu, ev yenileme çabalarını üstlenmek için yılın en iyi zamanı!


İkizler Burcu
11 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Son zamanlarda geçiminizi sağlamak için acele etmeniz gerekiyor, İkizler. Isı getiren Mars, oyuncu Leo’ya doğru ilerlediğinde, evren cüzdanınızda daha kolay ilerliyor. Şu andan 29 Temmuz’a kadar eğitim çabalarına, proje yazmaya ve yerel seyahatlere daha fazla enerji ayırmanıza yardımcı olduğu için bu geçiş sizin için hoş bir geçiş. bu yerleşim.


Yengeç Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Evren sana çok ihtiyaç duyduğun bir rahatlama getiriyor, Yengeç. Ateşli Mars nihayet bugün burcunuzdan ayrılıyor ve lüks Aslan’a ilerliyor. Mars’ın burcunuzdaki varlığı muhtemelen sağlık sorunlarını karıştırdı ve sizi giderek daha fazla sinirli ve dürtüsel yaptı. Neyse ki, Mars’ın Aslan’daki yeni kalışı, enerjinizi şu andan 29 Temmuz’a kadar acele etmeye, kazanmaya ve gizli yetenekleri yeniden etkinleştirmeye odaklıyor.


Aslan Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Cuma göğü altında bir ağırlık kaldırılıyor, Leo. Kendi kendini motive eden Mars, son birkaç haftadır huysuz Yengeç’te duygusal sorunlara neden olduktan sonra bugün burcunuza ilerliyor. Mars’ın burcunuzdaki varlığı, yeteneklerinize yenilenmiş bir güven duygusuyla yaşam sahnesine geri adım atmanıza yardımcı olur. Bu geçiş aynı zamanda size şimdi 29 Temmuz’a kadar kucaklamanız için güçlü bir enerji artışı sunuyor.


Başak Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Hayat sana bazı ciddi eğriler atıyor, Başak. Motive Mars tembel Leo’ya doğru ilerlerken, bugün yapılacaklar listesine bir ders daha ekleyin. Bu geçiş en rahatı olmasa da, yolunuza çıkan şeyin temeline inmek için çok önemlidir. Bu geçiş, enerji seviyenizi düşürür ve 29 Temmuz’a kadar halının altına süpürülmüş gömülü öfkeyi incelemenizi ister.


Terazi Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

İşleri bir sonraki seviyeye taşımaktan korkma, Terazi. Yüksek motivasyonlu Mars coşkulu Aslan’a doğru ilerlerken, ufukta beliren yeni hedeflerle ilerlemeye hazırsınız. Bu geçiş, kariyer cephesinden bir miktar stresi kaldırır ve şu andan 29 Temmuz’a kadar topluluğunuzda yerinizi bulmaya ve yeni hedefler belirlemeye odaklanmanıza yardımcı olur. Bu geçişin ayrıca arkadaşlar arasındaki bazı temel gerilimleri körükleyebileceğini unutmayın.


Akrep Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, cesur, enerji odaklı Mars gezegeni tarafından yönlendiriliyorsunuz. Cuma günü gökyüzü, Mars’ı Yengeç’in ürkütücü sularından ayrılırken ve cesur yürekli Aslan ormanına atlarken, daha yeşil çayırlara doğru hareket ederken buluyor. Mars’ın performansa aç Aslan’daki varlığı, enerjinizi 29 Temmuz’a kadar mevcut kariyer projelerinizi ve özlemlerinizi ilerletmeye yönlendirmenize yardımcı olduğundan, bu değişim memnuniyet vericidir.


Yay Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Daha yeşil meralar senin için açılmaya başlıyor Yay. Öfkeli Mars, Yengeç’in karanlık, aşırı duygusal alemlerinden ayrılıyor ve bugün ateşli, heyecanlı Aslan’a ilerliyor. Bu geçiş olumlu bir geçiştir, çünkü ilişki dinamiklerinize dahil olan stresin bir kısmını ortadan kaldırır. 29 Temmuz’a kadar macera, seyahat ve eğitim arayışları etrafında yeni fırsatların ortaya çıkması muhtemel.


Oğlak Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

İlişkilerin ısınıyor, Oğlak. Motive olmuş Mars, karşıt pasif Yengeç burcunuzdan ayrılır ve 29 Temmuz’a kadar kalacağı kalp merkezli Aslan’a doğru ilerler. Bu geçiş, eski hayal kırıklıklarını ve yakınlık blokajlarını ortadan kaldırdığı için, geçiş yapmak için en rahatı değildir. Yine de, konuşulmayan gerilimleri aktif olarak ortadan kaldırabileceğiniz ve bağlantıları derinleştirebileceğiniz için, sonuçta en ödüllendirici olanıdır.


Kova Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Dikkatini bugün en yakın ilişkilerine çevir, Kova. Enerjik Mars, 29 Temmuz’a kadar kalacağı enerjik Aslan’a ilerlerken, bu cephede işler ısınmaya başlıyor. Bu geçiş, mevcut çalışma koşullarınızdaki ısıyı alır ve enerjinizi ortaklığa yönlendirmenize olanak tanır – hem romantik ve platonik. Bu değişim, bu arenalarda anlaşmazlığı da artırabilir.


Balık Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Cuma günkü gökyüzü, uyum sağlamak için önemli bir ton değişimini başlatıyor, Balık. Motive Mars, duygusal Yengeç burcundan ayrılıyor ve bugün 29 Temmuz’a kadar kalacağı bencil Aslan’a ilerliyor. Bu geçiş, enerjinizi artırmak ve iş alanında ilerlemek için çalışır ancak aynı zamanda mevcut iş ortamınızda sürtüşme yaratabilir. Kendini zorlamaya gücün olduğu için, şimdi istediğinin peşinden gitme zamanı.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.