Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Haziran 2021

9 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 9 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Söylemek istediğin çok şey var ama bunu yapmaktan geri duruyorsun. Şansınıza, bugünün ayı sadece iletişim sektörünüzde Kuzey Düğümü ile birleşmekle kalmayacak, aynı zamanda burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron’a da altmışlık açı yapacak. Bu, elbette, yarınki yeni ay güneş tutulmasından sadece saatler önce gerçekleşecek, bu da, başlamak üzere olduğunuz yeni başlangıca büyük olasılıkla rezonansa girdiği anlamına geliyor. Asıl soru şu: Buna hazır mısın Koç? Luna’nın ciddi Satürn’e olan üçgeni, en azından söylemek gerekirse oldukça ayık olabilir, ama her şey en iyisi için. Fazla düşünmeye gerek yok; doğruyu söyle.


Boğa Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, istikrar arayan ikinci para evinde, yatırımlarda ve değer sistemlerinde çok fazla çekişme oluyor. Ama görünüşe göre, aşk hayatınızda da önemli bir dönüm noktasına ulaşıyorsunuz. Elbette, ay haritanızın bu bölgesinde Kuzey Düğümü ile kavuşum yapıyor ve yarınki yeni ay güneş tutulmasına sadece saatler kaldı. Ve kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyle ilgili karmik onikinci evinizde Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlığı, rahatınız ve değerleriniz ile teslim olma yeteneğiniz arasında bir gerilim yaratır. Ne istediğini biliyorsun ve bu evrene güvenme meselesi.


İkizler Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Büyülü yeni bir başlangıç yaklaşıyor ve burcunuzda yarınki yeni ay güneş tutulması sizi ileriye taşımak için burada, İkizler. Ancak bu arada, bugünün ayı burcunuzda Kuzey Düğüm ile yan yana oturacak ve aynı anda özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dostluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a seksen yapacak. Bazılarınız aşk hayatınızda bir dönüm noktasında olabilir ve belki de bu adımı atmaktan geri duruyorsunuz. Bu, başkalarının ne diyebileceğinden korkmaktır. Yüzeysel geliyor ama özgürlüğünüz mercek altına alınıyor ve inandığınız şey için ayağa kalkma zamanı.


Yengeç Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen bir şeyden vazgeçiyorsunuz. Ama aynı zamanda, yeni bir başlangıç takip edecek, Yengeç. Unutmayın: Ay, en içteki duygularınızı yönetir ve İkizler’de, gizli on ikinci kapalı eviniz, rüyalar, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla yeni ay güneş tutulmasına yaklaşıyor. Kuzey Düğümü ile kavuşum ve görev yöneticisi Satürn ile uyum içinde, bu muhtemelen artık sizinle ruh seviyesinde yankılanmayan bağlantılara ve ilişki dinamiklerine değinecektir. Yerde kalın.


Aslan Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya zaten bağlı, bireysel özgürlüğüne ve bire bir bağlantılarının değerine odaklanıyorsun, Leo. Kalbinizi yeni aşk deneyimlerine açma konusundaki doğuştan gelen arzunuza rağmen, kraliyet muamelesinden daha azına razı olmamalısınız. Şimdi, yarınki yeni ay güneş tutulmasına yaklaşmadan önce, ay, deneysel onbirinci evinizdeki dernekler, dostluk grupları ve dünyaya ait olma duygunuzda Kuzey Düğümü’ne katılacak. Luna, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile uyum içinde olacak ve bu birliğe yapı ve istikrar getirecek.


Başak Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

İkizler, sorumluluk alıyor ve ilişkilerine olması gerektiği gibi güvenle yaklaşıyorsun. Bildiğiniz gibi, yarın burcunuzda bir yeni ay güneş tutulması olacak, ancak Luna bu arada hırslı onuncu otorite evinizde, kamusal kişiliğinizde ve itibarınızda Kuzey Düğümü ile güçlerini birleştirecek. Ve bekar veya bağlı olmanıza rağmen, yaşam yolunuzda yetki vermek ve/veya belki de yön değiştirmek için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Mars ve Venüs ayrıca istikrar arayan ikinci konfor, şehvetli zevkler ve değer sistemleri evinizi sarsıyor – bu nedenle, sizin için doğru olanı yapmayı iki kez düşünmeyin.


Terazi Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Mars, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizi yönetiyor ve dünyadaki otorite, miras ve itibarın onuncu eviniz aracılığıyla tatlı gezegen hükümdarınız Venüs ile birlikte oturuyor. Ve dünya üzerinde göz kamaştırıcı bir izlenim bırakmanın yanı sıra, sağlam bir zemin üzerine kurulmuş ilişkilere yatırım yapmak istiyorsunuz. Bu arada, bugünün ayı, aynı burçta yarınki yeni ay güneş tutulmasından önce, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla İkizler’deki Kuzey Düğüm ile çarpışacak. Luna aynı zamanda ilişki sektörünüzde yaralı şifacı Chiron’u seksen yapacak ve sizi bir inanç sıçraması yapmaya teşvik ederken bakış açınızı değiştirecek. Aşk için yapar mısın Terazi?


Akrep Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Mali, manevi ve romantik yatırımlarınız gözden geçirilmek üzere geliyor – ama zaten işi yapıyorsunuz Akrep. Yarınki yeni ay güneş tutulmasından önce, Luna, sekizinci borç, samimiyet, dönüşüm ve enerji alışverişi eviniz aracılığıyla İkizler’deki Kuzey Düğümü ile güçlerini birleştirecek. Bu, ruhsal metamorfozunuzdan önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi vurguluyor. Ve bir dizi büyülü yeni başlangıçlar olsa da, hala yapmanız gereken bazı işler var. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlık açı yapacağını unutmayın, bu yüzden geri çekilmek ve şarj olmak için biraz zaman ayırmaktan çekinmeyin.


Yay Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Ufukta seni bekleyen yeni bir başlangıç var, Yay. Ve ay, zıt burcunuz İkizler’de yarının yeni ay güneş tutulması için hazırlanmaya başlarken, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve önemli diğerleriyle Kuzey Düğüm ile güçlerini birleştirecek. Unutmayın, Mars ve Venüs şu anda yakınlık, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden geçiyor, bu yüzden kesin olan bir şey var: Oyun oynamıyorsunuz. Bu arada Luna, yaralı şifacı Chiron’a bir altmışlık yapacak ve bu süreçte kalp çakranızı iyileştirme fırsatı sunacaktır.


Oğlak Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Mars ve Venüs’ün taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz boyunca cızırtılı yolculuğunun ortasında, bugünün ayı, sorumlu günlük ritüeller, hizmet eylemleri ve durum tespiti yoluyla İkizler’deki Kuzey Düğümüne katılacak. Oğlak, her zaman fazla mesai yapıyorsun, ama yarınki yeni ay güneş tutulması zaten duruma baskı yaptığı için aşırıya kaçmamalısın. Gerginliğin arttığını hissetseniz de, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlık konumu, göz ardı etmemeniz gereken bazı köklü duyguları tetikleyebilir. Ve zaten çiftseniz, gerçeğinizi ifade etmekten geri durmayın, çünkü bu sizi birden fazla şekilde özgürleştirebilir.


Kova Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Bir dilek tut, Kova. Ay, İkizler’de yarınki yeni ay güneş tutulması için güneşle güçlerini birleştirmeden önce, romantik beşinci eviniz olan aşk, tutku ve zevk yoluyla Kuzey Düğüm ile birleşecek ve içinizdeki çocuğu büyülü bir yeni başlangıç için uyandıracak. Ay da burcunuzda Satürn ile uyum içinde olacak ve bu da size tutkularınıza doğru ilerlemek için gerekli istikrarı ve yapıyı sağlayacaktır. Tek? Hem Mars hem de Venüs, günlük rutininizin sorumlu altıncı evinde cızırdaırken, onları en az beklediğiniz yerde romantizm için fırsatlar var. Aklını ve kalbini aç.


Balık Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

İçinize girip sevdiklerinizle vakit geçirmek için biraz zaman ayırın, Balık. Ay, aynı burçta yarınki yeni ay güneş tutulmasından önce, bugün eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla İkizler’deki Kuzey Düğümü’ne katılacak. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, muhtemelen aile meselelerinden mevcut yaşam durumunuzdan bekleyen evrak işlerine kadar her şeyle meşgulsünüz. Kabul edelim ki, hem Mars hem de Venüs kız kardeşiniz Yengeç burcunda ve aşk ve tutkuyla ilgili romantik beşinci evinizde yüzüyor – bu yüzden yine de romantik ilham orada. Anahtar, iç dünyanızın temeline öncelik vermektir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.