Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Haziran 2021

8 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 8 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
8 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Sezginizi takip ediyor ve zamanınızı ve enerjinizi sizin için gerçekten önemli olan şeylere harcıyorsunuz Koç. Bu arada, ay istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye devam ediyor – sizi gerçek “konfor alanınızdan” genel harcama alışkanlıklarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal olarak bağlıyor… aynı zamanda öz-değer duygunuzu da içerir. Aklınızda bulundurun: Ay, günün ilerleyen saatlerinde geveze üçüncü iletişim evinize geçiş yapacak, ancak gezegensel yöneticiniz, Mars ve güç merkezi Plüton ile önceden uyumlu açılar yapacak. Bir şeyler değişmek üzere ve bunu iliklerinde hissedebiliyorsun.


Boğa Burcu
8 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ay burcunuzda sona ermeden önce, iletişim sektörünüzde kırmızı-sıcak Mars’a altmış açı yapacak ve macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde Plüton ile üçgen açı yapacak. Başka bir deyişle, bazı ciddi hamleler yapıyorsun ve seni durduracak hiçbir şey yok, Boğa. Bekar veya zaten çift olmanıza rağmen, büyük olasılıkla, almak üzere olduğunuz inanç sıçramaları, romantik bir tür ilgiyle ilgili her şeye sahip olabilir – özellikle de cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, mercurial üçüncü evinizi ateşlemeye devam ettiğinden beri. iletişim, düşünce süreci ve anında değiş tokuşlar. Elbette, konfor alanınızın dışına çıkmaktan pek hoşlanmıyorsunuz ama bu aşka değdiğini biliyorsunuz.


İkizler Burcu
8 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Merkür’ün inkar edilemez retrograd etkilerine rağmen, titreşimleriniz iş anlamına gelir ve etrafınızdaki insanlar bunu hissedebilir, İkizler. Başka bir deyişle, gerekli sınırları belirlemekten korkmayın ve öz değerinizi onurlandırın. Kendinize ve ihtiyaçlarınıza öncelik vermek, kulağa ne kadar bencilce gelse de anahtardır. Ay, günün ilerleyen saatlerinde burcunuza kaymadan önce, istikrar arayan ikinci evinizde Mars’a altmış açı yapacak ve erotik sekizinci yakınlık ve birleşme eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile üçgen açı yapacak. Bekar veya zaten çift, muhtemelen belirli bir birliğin “ver ve al” etrafında dönen temalarla meşgulsünüz.


Yengeç Burcu
8 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bu günlerde elinizde ne tür hileler var, Yengeç? Bilgili Merkür, kapanış, karma ve rüyalardan oluşan gizli onikinci evinizden geriye doğru ilerlemeye devam ediyor – bu, süreçte muhtemelen bir veya iki fikri kendinize sakladığınız anlamına geliyor. Bu, özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda geçerlidir, çünkü Mars ve Venüs burcunuzda birleşir. Ay, özgürlüğü seven onbirinci evinizde sona ermeden önce, burcunuzda Mars’a seksen yapacak ve ilişki sektörünüzde için için yanan Plüton’a üçgen açı yapacak. Beğenin ya da beğenmeyin, yoğunluk tavan yapıyor ve bir karar verme zamanı.


Aslan Burcu
8 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kontrol ihtiyacına teslim ol, Leo. Ay, bugün halka açık onuncu eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcunda sona eriyor, ancak yol boyunca bazı ilginç yönler de ortaya çıkaracak. Luna’nın bilinçsiz örüntülerden oluşan gizli on ikinci eviniz aracılığıyla Mars’a gitmek için altmışlığı, bir durumun sorumluluğunu üstlenme arzunuza rağmen sizi akışta kalmaya teşvik eder. Ay ayrıca sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton’u üçgen yapacak, bu yüzden kontrol edemediğiniz şeylere fazla kapılmayın. Bekar veya alınmış, kendinize odaklanmaya başlamanın ve her şeyin olması gerektiği gibi olmasına izin vermenin zamanı geldi.


Başak Burcu
8 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, şaka yapıyorsun, ağ kuruyorsun ve kelimenin tam anlamıyla doğru bağlantıları yapıyorsun. Tek ya da tek, her gün hem erotik sekizinci yakınlık evinizin yöneticisi Mars’a hem de Venüs’e sahip olduğunuzda özgürlüğü seven onbirinci evinizi, bireysel özgürlüğü ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçiremezsiniz. Luna, macera dolu geniş dokuzuncu evinizde sona ermeden önce, sosyal sektörünüzde Mars ile seksenlik yapacak ve tutkulu ilişkilerle dolu romantik beşinci evinizde için için için yanan Plüton ile üçgen açı yapacak. Gerilim yükseliyor ve işler kızışıyor.


Terazi Burcu
8 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

İlişkiler devam eden bir çalışmadır, bu yüzden cesaretiniz kırılmasın Terazi. Ay, yakınlık, birleşme, cinsellik ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor ve sizi kararlı birlikteliklerinizin temeli etrafında dönen temalara duygusal olarak bağlıyor. Luna, diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Mars’a büyüleyici bir altmışlık açı yapacak ama aynı zamanda ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla Plüton için için için yanan bir uyum içinde olacak. Başka bir deyişle, nihayet, netlik için sevdiklerinizin desteğine bağlı olarak içeri giriyorsunuz. Bir karar verme zamanı.


Akrep Burcu
8 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ay, günün ilerleyen saatlerinde samimi sekizinci eviniz aracılığıyla flörtöz İkizler’e kaymadan önce, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli evinizdeki yolculuğunu tamamlayacak. Ve bekar ya da zaten aşık olmanıza rağmen, eşinizin ihtiyaçlarından, sizinle yarı yolda buluşup buluşmayacaklarına kadar her şeyle duygusal olarak meşgulsünüz. (Tam olarak ne planlıyorsun Akrep?) Luna, macera dolu geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla geleneksel hükümdarınız Mars’a tatlı bir altmışlık açı yapacak. Bu sizi bilinmeyene doğru ilerlemeye teşvik ediyor. Aynı zamanda modern yöneticiniz Pluto’yu iletişim sektörünüzde üçgen yapacak – bu nedenle bazı ciddi değişimler bekleyin.


Yay Burcu
8 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Tek veya bağlı, ördeklerinizi sıraya koymanın zamanı geldi, Yay. Unutmayın, Merkür, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, müzakereleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor. Bire bir ilişkilerinizden henüz gerçekleşmemiş bekleyen konuşmalara kadar her şeyi yansıtmak, tekrar gözden geçirmek ve yeniden düşünmek için çağrılıyorsunuz. Bu arada, bugünün ayı, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinin sorumlu altıncı evine dokunacak. Ayrıca, samimi sekizinci evinizde Mars’a tatlı bir altmışlık ve istikrar arayışınızda Plüton’a üçgen açı yapacak. ikinci ev. İşe başlıyorsun ve zamanı geldi.


Oğlak Burcu
8 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, hamleni yapmaya hazırlanıyorsun. Adanmış yedinci evinizin, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel yöneticisi olan ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Boğa’da sona ermeden önce, yol boyunca bazı ilham verici yönler yapacak. Örneğin, Luna, ilişki sektörünüzde tatlı bir altmışlık ile kızıl-sıcak Mars’a ve ayrıca burcunuzda için için yanan Plüton’a üçgen açı yapacak. Ödülünüzün peşinden gitmenizi engelleyen nedir? Endişelenmeyin, bugünün astrolojisi size ilerlemek için güven, iddia ve güç verecektir.


Kova Burcu
8 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Bir aydınlanma yaşıyorsun ve bunu inkar etmemelisin, Kova. Merkür’ün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçen baharatlı geri hareketinin ortasında, aşk dilinizden sevgi arzularınıza kadar her şeyi yeniden ziyaret etmeye ve yansıtmaya yönlendiriliyorsunuz, ancak dahası var. Bugünün ayı, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla Boğa burcunda sona ermeden önce, sorumlu altıncı evinizde Mars’a sekstil hareket yapacak ve bilinçaltınızın gizli onikinci evinden Plüton’a gidecek. Dolayısıyla, sezgisel olarak yönlendirilmeye ek olarak, muhtemelen bir dizi önemli gerçeği elde etme sürecindesiniz. Bu kanıtla ne yapacaksın?


Balık Burcu
8 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya zaten bağlı, bugünün astrolojisi sizi büyük olasılıkla karmik bir ruh sözleşmesi ile selamlayacak, Balık. Ayrıca, en azından beklediğiniz zaman olacağı için onu aramayın. Bu arada, bugünün ayı, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan geveze üçüncü evinizde dolaşmaya devam ederken, tüm bu esnada kızıl-sıcak Mars’a altmışlık ve için için yanan Plüton’a üçgen açı yapıyor. Unutmayın, Mars ve Venüs, tutkuyla ilgili beşinci evinizde göz kamaştırıyor, bu nedenle kalp çakranızı beslemeye devam ettiğinizden emin olun. Luna’nın hipnotik Pluto’ya olan üçgeni, gününüzün enerjisine bir duygusal yoğunluk katmanı ekler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.