Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Haziran 2021

7 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 7 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, sadece seni heyecanlandıran bir şey yapma düşüncesi bile ateşli tutkularını uyandırmak için yeterli, ama aynı zamanda konfor alanının dışına çıkmak konusunda da tereddütlüsün. Ve her zaman olduğu gibi durmakla ilgili bir iki şey biliyor olsanız da, bugünün astrolojisi sizi kesinlikle hazırlıksız yakalayabilir ve birden fazla şekilde. Konfor arayan ikinci istikrar, finans ve değer sistemleri evinizden geçen Ay’a ek olarak, asi Uranüs ile çarpışacak. Tek başına ya da tek başına, bu öngörülemeyen sinerji, statükoya biraz kaos ve bozulma getirebilir, ancak her şey en iyisi için. Bugün başınıza gelenlere dikkat edin.


Boğa Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Büyüleyici tanrıça yöneticiniz Venüs, genel konuşmalarınızdan kadife sesinize kadar her şeye bir çekicilik katmanı ekleyerek, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan geveze üçüncü eviniz aracılığıyla sallanmaya devam ediyor. Bu göksel enerjileri kendi yararına mı kullanıyorsun, Boğa? Bugünün ayının istikrar arayan burcunuzdan geçişine ek olarak, bu süreçte özgürlük seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Bilinmeyene girmeyi bırakın, uçlarda yaşamayı pek sevmiyorsunuz, ama tek çıkış yolu geçmek. Günümüzün aksamalarından dolayı cesaretiniz kırılmasın; tam tersine sizin lehinize çalışabilir.


İkizler Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bekar da olsanız da, bugünün astrolojisi size gücünüzü ve kendini sevmenin değerini hatırlatmak için burada. Ayrıca ay, kapanış, rüyalar, sırlar, gizli gündemler ve her şeyin perde arkasındaki karmik onikinci evinizden geçerken, geri çekilmeye ve/veya bir durumdan enerjinizi geri almaya karar veriyor olabilirsiniz. İkizler, zamanınıza ve değerli enerjinize layık değillerse neden zamanınızı boşa harcıyorsunuz? Ay ayrıca, bilinçli farkındalığınızdan gizlenmiş bir şeye ışık tutabilecek özgürlük seven Uranüs ile güçlerini birleştirecek. Eşzamanlılıkları reddetmeyin.


Yengeç Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Diğer ufukları keşfetme düşüncesiyle eğleniyorsunuz, ancak aynı zamanda belirli bir durum hakkında tereddütlü hissediyorsunuz, Yengeç. Tek veya bağlı, sürekli değişen gezegen cetveliniz, ay, çağrışımlarla ilgili onbirinci evinizi, dostluk çevrelerinizi ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçirerek, duygularınızı büyük olasılıkla bireysel özgürlüğünüzü çevreleyen temalara yatırıyorsunuz. Başka bir deyişle, şimdilik işleri geçici tutuyorsunuz. Yakalayış? Luna, birleşmelerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla görev yöneticisi Satürn ile çatışacak, bu nedenle kafanızda ileri geri gidip, bir şeyleri taahhüt edip etmeyeceğinize karar verebilirsiniz.


Aslan Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, kozmosun -Mars ve Venüs- aşıkları, kapanış, rüyalar, teslimiyet ve gizli gündemlerden oluşan karmik onikinci evinize enerji veriyor ve yeniden canlandırıyor ve siz sahne arkasında çok fazla yansıtma yapıyorsunuz. Bununla birlikte, başka bir notta, bir tür romantik randevuya da katılabilirsiniz… ama bunu şimdilik bir sır olarak saklıyorsunuz. Tüm bunların ironisi, bugünün ayının, potansiyel olarak statükoyu istikrarsızlaştırabilecek ve/veya bozabilecek onuncu otorite eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e katılacak olmasıdır. Ama yaptığın şey seni mutlu ediyorsa o kadar da kötü olamaz, değil mi?


Başak Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Düşündüğün romantik hamleler riske değer olabilir Başak. Seni tutan ne? Bugünün ayı, devrim niteliğindeki Uranüs ile güçlerini birleştirecek ve eşzamanlı olarak macera, deneyim ve inanç sıçramalarından oluşan geniş dokuzuncu evinizi harekete geçirecek. Bu nedenle, kendinizi huzursuz hissediyorsanız ve/veya durum tespitinize odaklanmakta zorlanıyorsanız, devam edip ayı suçlayabilirsiniz. Unutmayın, Mars ve Venüs, dernekler, arkadaşlık grupları ve dünyadaki aidiyet duygunuzla ilgili deneysel onbirinci evinizi göz kamaştırmaya devam edecek. Sağda solda fırsatlarla karşılaşıyorsunuz. Ayırt etme yeteneğinizi kullanın ve akıllıca seçin.


Terazi Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kızıl-sıcak Mars ve tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, şu anda dünyadaki onuncu otorite, miras ve itibar eviniz aracılığıyla birleşiyor ve en ünlü özellikleriniz sergileniyor. Tek? Ne demek istediğimi anlıyorsan, sadece iyi karşılanmıyorsun, aynı zamanda C-Suite’de çok daha fazla zaman harcıyorsun. Daha basit bir ifadeyle, tüm paketten daha azına razı olmayacaksınız ve kendinizle gurur duymalısınız, Terazi. Bu arada, bugünün ayı, birleşmelerle ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla Uranüs ile kavuşum yapacak, sizi taahhütlerden ve sizi durgun tutan artık enerjilerden kurtaracak.


Akrep Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Aşk için bir adım atmayı düşünüyorsun ve bunu yapabilirsin, Akrep. Geleneksel yöneticiniz Mars, macera, deneyim ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Venüs’e yakın oturuyor ve sizi romantik ufkunuzu ve ateşli tutkularınızı keşfetmeye teşvik ederken içinizdeki heyecan arayışını uyandırıyor. Bu arada, bugünün ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalar, uzlaşma, müzakereler ve diğer önemli evlerinize dokunacak, ancak aynı anda asi Uranüs’e öngörülemeyen bir kavuşumda katılacak. Yine, içinizde ve etrafınızda meydana gelen değişimleri zaten hissedebilirsiniz. Bu yüzden kaçınılmaz olanla savaşmayın.


Yay Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

O özel kişiye aşık oluyorsun, ama aynı zamanda bu süreçte biraz özen gösteriyorsun, Yay. Bu özellikle hem Mars hem de Venüs için geçerlidir. Romantik ve finansal birleşmelerinizden önemli bir ortaklığın temeline kadar her şeyi vurgularken, aynı anda, yakınlık, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci evinizi harekete geçiriyorlar. Bununla birlikte, sekizinci evinizin yöneticisi olan Luna, bugün günlük ritüellerden sorumlu altıncı evinizde özgürlüğü seven Uranüs ile kavuşuyor, bu nedenle yol boyunca bir veya iki hıçkırık yaşayabilirsiniz. Söylemeye gerek yok: Ayrıntılara fazla takılmayın.


Oğlak Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, ruh eşiniz başlangıçta beklediğinizden farklı olabilir ama bu işleri çok daha eğlenceli kılıyor… sence de öyle değil mi? Unutmayın: Mars ve Venüs, hem cinsel hem de duygusal olarak ortaklıklarınızı ve bire bir ilişkilerinizi etkileyen, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar, müzakereler ve diğer önemli evlerinizle göz kamaştırıyor. Ayrıca, ay haritanızın bu alanını yönetiyor ve bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizi harekete geçiriyor olacak… ama dahası da var. Luna, özgürlüğü seven Uranüs’e canlandırıcı bir kavuşumda katılacak, bu yüzden aşk hayatınız söz konusu olduğunda beklenmedik bir şey bekleyin… en azından şimdilik.


Kova Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

İşle ilgileniyorsunuz, ancak sadece profesyonel bir bakış açısıyla değil, Kova. Bekar ya da tek başına, iyileşmek için muhtemelen hak ettiğin bir zaman alıyorsun – özellikle de Mars ve Venüs, sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizi harekete geçirirken. Elbette, aşk tanrıçası haritanızın bu alanını aydınlatırken, belki de her gün gözlerini kilitlediğiniz birine aşık olabilirsiniz, ancak bu şu anda bir öncelik değil. En azından bugün, ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden geçişi göz önüne alındığında ve burcunuzda geleneksel yöneticiniz Satürn ile kare açı yapın. Şimdilik rahat olun.


Balık Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Ya şimdi ya da asla, Balık. İlahi meslektaşları, Mars ve Venüs, şu anda doğum haritanızın en romantik bölümünü aktive ediyor, kalbinizin arzularından cinsel tutkularınıza kadar her şeyi çağrıştırıyor, ama dahası var. Haritanızın bu bölgesinin göksel hükümdarı olan Luna, konuşkan üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve anlık değiş tokuşlarınız aracılığıyla öngörülemeyen bir kavuşumda Uranüs’e katılacak. Tek? Bazılarınız kişinin DM’lerine girerken aniden bir risk alabilir ve bir Flört Uygulamasına katılmaya karar verebilirsiniz. Uranian enerjisi, fütüristik olduğu kadar kaotiktir, bu nedenle en iyi seçeneğiniz açık fikirli olmaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.