Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Haziran 2021

4 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 4 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Merkür gerilemesinin kötü şöhretli etkilerine dayanmak asla kolay değildir, ama bu gerçekten yaklaşımınıza bağlıdır, Koç. Beni yanlış anlamayın, sonuçta Merkür, İkizler burcuyla geri gidiyor. Cıvalı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi sarsıyor, bu yüzden bu hıçkırıklardan kaçış yok. Baş ağrısı maalesef günümüzün Merkür-Neptün meydanı ile yoğunlaşabilir, bu yüzden topraklanmış olduğunuzdan emin olun. Ay ayrıca burcunuzda yaralı şifacı Chiron ile birleşecek, böylece siz de biraz savunmasız hissediyor olabilirsiniz. Yine de, her şeyin bir nedeni olduğunu hatırlamak önemlidir.


Boğa Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Gezegen yöneticiniz Venüs, konuşkan üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve anlık alışverişler aracılığıyla en iyi hayatını yaşıyor – ve konuşmalarınız tatlıdan daha tatlı, Boğa burcu. Her ne kadar flört etmeye başlamanın ortasında, bugünün sert karesi, rahatlık arayan ikinci değerler evinizdeki Merkür ile kişisel özgürlüğünüzün deneysel on birinci eviniz aracılığıyla puslu Neptün arasındaki sert meydan, özgürlük arzunuz ile konfor bölgeniz arasında sürtüşme yaratıyor. Luna ayrıca on ikinci kapanış, karma ve affetme eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a katılacak, bu yüzden kendinize nazik davrandığınızdan emin olun.


İkizler Burcu
4 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Merkür’ün kötü şöhretli etkilerine kaç kez katlanabildiğinize rağmen, Merkür gerilemesinin iniş ve çıkışları sizi şaşırtmayı asla bırakmaz, İkizler. Bekar ya da alıkonulduğunda, en azından sonuca varmadan önce durumu yavaşlatmak, düşünmek ve gözden geçirmek zorunda kalıyorsunuz. Daha da kötüsü, meraklı yöneticiniz Merkür, onuncu otorite eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile çatışacak. Aşk söz konusu olduğunda, bir sonraki hamlenizi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz, geri kalanınız ise romantik bir durumun sorumluluğunu nasıl üstleneceğinizi düşünüyorsunuz. Derin bir nefes al.


Yengeç Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir süredir her şeyi düşük seviyeli tutuyorsunuz; Ancak, Merkür gerilemesi on ikinci gizli gündemler evinizi harekete geçirirken, kirli küçük sırrınız Yengeç hakkında açıklığa kavuşmaya karar verebilir veya vermeyebilirsiniz. Gerçek sizi gerçekten özgür kılıyor ve bekar ya da bağlı olmanıza rağmen, geniş dokuzuncu inanç eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ve Neptün arasındaki bugünün sert karesi, bir sonraki hareketinize potansiyel olarak meydan okuyabilir, özellikle de ikinci kez tahmin ediyorsanız hepsinin geçerliliği. Bununla birlikte, kendinizi bilinmeyene girme düşüncesini strese sokarken bulursanız, korkmayın. Her şey göründüğü gibi değil.


Aslan Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kalbinize çok değer verdiğiniz bir şeyi hatırlıyorsunuz. Ama bunun düşüncesi duygusal istikrarına müdahale ediyor gibi görünüyor Leo. Kulağa biraz abartılı geliyor, ancak on birinci bireysel özgürlük eviniz aracılığıyla geri giden Merkür ile ateşli sekizinci samimiyet evinizdeki puslu Neptün arasındaki bugünkü kare bir istisna olmayacak. Bu gök cisimlerinin ikisi arasındaki çatışma, özellikle alışılmadık meraklarınız ve önceki taahhütlerinizle ilgili olarak gerilim ve / veya kafa karışıklığı duyguları yaratabilir. Tek veya alınan anahtar, gerekli sınırları belirlemektir, böylece her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz.


Başak Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Kafandan çık Başak. Önünde duran tek şey sensin, biliyorsun. Meydan okuma? Meraklı gezegensel yöneticiniz Merkür, onuncu otorite eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor, ancak yedinci bağlı ilişkiler eviniz ve bugün önemli diğerleri aracılığıyla belirsiz Neptün ile çatışacak. Ne istediğini biliyorsun, ama bugünlerde yaklaşımını her zamankinden daha fazla ikinci kez tahmin ediyor gibisin. Neden? İyi haber şu ki, bu süre zarfında her şey göründüğü gibi değil, bu yüzden hemen sonuçlara atlamayın. Luna, bu süreçte yaralı şifacı Chiron’a katılarak sekizinci yakınlık evinizin üzerinde gezinecek.


Terazi Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

En azından tüm gerçekleri doğru anlayana kadar herhangi bir varsayımda bulunmayın, Terazi. Unutmayın, ay, yedinci ortaklık eviniz, bire bir ilişkileriniz ve önemli diğer kişiler aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve geçmişten gelen duygusal yaraların üstesinden gelmeniz için size meydan okuyacaktır. Bu özellikle ilişkilerinize yansıyanlar için geçerlidir. Savvy Mercury ayrıca, dokuzuncu macera eviniz, genişleme ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla geriliyor ve sizi yavaşlatmanız, düşünmeniz ve bir sonraki hareketinizi gözden geçirmeniz için zorluyor. Ve Neptün’le olan karesi kafa karışıklığı ve huzursuzluk duyguları yaratsa da, aynı zamanda süreçte gerekli sınırları koymanız için sizi cesaretlendiriyor.


Akrep Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Neden bir dönüm noktasındaymış gibi hissettiğini anlayabiliyorum, ama bu da geçecek, Akrep. Bu arada, anlayışlı Mercury, sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla geriliyor ve sizi yavaşlatmaya ve sevgilinizle yaptığınız samimi sohbetlerden her şeye daha yakından bakmaya teşvik ediyor. sendikanızın ruhani temeli. Meydan okuma? Merkür gerilemesi, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla belirsiz Neptün ile çarpışacak ve sizi kalbin meseleleri ile önceki taahhütleriniz arasında ayırt etmeye zorlayacak.


Yay Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin duygusal ihtiyaçları için yer ayırmak bir şey ve kendi başınızı Yay burcunu tamamen ihmal etmek başka bir şey. Bu, elbette, bu Merkür gerileme döngüsü boyunca çok önemli bir tema haline gelebilir – özellikle yedinci ilişkiler evinizden geçerken ve duygusal temellerin bulunduğu rahat dördüncü evinizde belirsiz Neptün ile meydan okurken. Bazılarınız için, bu iki cennetsel bedenin çatışması huzursuzluk ve / veya belirsizlik duygularını tetikleyebilir. Yine de, karanlık tarafta, işlenmemiş duyguları önemli bir başkasına da yansıtıyor olabilirsiniz… bu nedenle, bu süre zarfında sizin için neyin ortaya çıkacağına dikkat edin.


Oğlak Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Tek çıkış yolu, ve şey … Göğsünden bir şeyler alma vaktin geldi, Oğlak. Şöyle söyleyin: Ay, yedinci bire bir ilişkiler, önemli diğerleri ve kişiler arası bağlantılardan oluşan yedinci evinizi yönetir ve yaralı şifacı Chiron ile evinizdeki dördüncü eviniz, aileniz aracılığıyla güçlerinizi birleştirecektir. ve bugün duygusal temeller. Gerçeğinizi ifade etmekten sizi alıkoyan nedir? Ayrıca, bugünün Merkür retrograd-Neptün karesinin etkilerinin sizi üzmesine izin vermeyin: her şey göründüğü gibi değildir. Neptün aynı zamanda iletişim sektörünüzden geçiyor, bu yüzden bu geçişi havayı temizlemek veya sise karışmasına izin vermek için kullanın.


Kova Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Luna, mercurial üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve sizi, Kova burcunun üstesinden gelmek için içe doğru gitmeye ve geçmişinizden yaralarla yüzleşmeye davet edecek. Kabul etmek, konuşmak her zaman kolay değildir, ancak eğer bir şey olursa, Merkür geri gitme amacı budur. O özel birini mi eziyorsun? Unutmayın, meraklı haberci tanrı, belirsizlik duyguları yaratabilecek, güvenlik arayan ikinci benlik saygısı ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla Neptün ile anlaşmazlığa düşecektir. Ancak, bu enerjiyi tersine çevirmekte özgürsünüz ve bu süreçte kendi değerinize sahip çıkın.


Balık Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Kendine karşı nazik ol Balık. Ay, rahatlık arayan ikinci istikrar, finansman ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve bu da sizi içeri girmeniz ve sizi etkilemiş olabilecek geçmiş yaraların üstesinden gelmeniz için zorlayacaktır. öz-değer duygusu ve / veya bir zamanlar güvenliğin tanımı. Dahası, dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla geri giden Merkür ile burcunuzdaki gezegensel hükümdarınız Neptün arasındaki bugünkü kare, özellikle duygusal rahatınız söz konusu olduğunda gerekli sınırları belirlemenizi teşvik ediyor. Sonuç olarak, bir başkasıyla aradığınız ilişki sizinle başlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.