Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Haziran 2021

26 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 26 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, kabuğundan çıkmak için sezgisel olarak yönlendiriliyorsun. Bazılarınızın bu son tutulma mevsiminin yarattığı etkiler nedeniyle yer değiştirmiş olabileceğini unutmayın. Bu yüzden kendinizi ortaya koymaktan ve yeni arkadaşlar edinmekten korkmayın. Ve biraz yaz romantizmi arıyorsanız, kızgın gezegen hükümdarınız Mars, kesinlikle sizi korudu. Ne de olsa, aşk, şehvet ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizde cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl ve her zamanki gibi cesur hissediyorsunuz. Üstüne üstlük, Mars bugün iletişim sektörünüzde Kuzey Düğümü’nü üçgen yapacak ve yerel topluluğunuzda bir şeylerin patlaması gerektiğini öne sürecek. Eğlenmene bak.


Boğa Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Durum tespiti yaptın mı, Boğa? Duyusal güdümlü gezegen yöneticiniz Venüs, iletişim, düşünce süreci ve anlık değiş tokuşlardan oluşan üçüncü evinizi şaşırtmaya devam ederken, yalnızca bir dizi karşı konulmaz cazibe yaymakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda içinizde romantizm bulmaya daha yatkınsınız. Yerel topluluk. Tek? Bugün kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında bir denge bulma konusunda kendinizi parçalanmış hissedebilirsiniz. Bu nedenle, bir aşk durumunu fazla düşünerek daha fazla baskı eklemeyin. Ayrıca, Merkür kısa bir süre önce ikinci değerler evinize doğrudan yerleştirildi – bu nedenle, ileri atılmadan önce büyük olasılıkla şeylere daha yakından bakıyorsunuz.


İkizler Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, işler lehinize çalışıyor ve bunu iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Bekar da olsanız da, iyi haber şu ki, aşk hayatınız da bir istisna olmayacak. Bu özellikle, tutkularınız söz konusu olduğunda muhtemelen daha iddialı olduğunuzdan, iletişim ve yerel çevre ile ilgili meraklı üçüncü evinizdeki sıcaklığı artıran cüretkar Mars için geçerlidir. Ayrıca, bugünün Kova ayı, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinize inecek ve bu da, bilinmeyene doğru yola çıkmanız ve merakınızı şımartmanız için size ilham verecek. Sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurmak mı? Ev, Wi-Fi’nin olduğu yerdir.


Yengeç Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Baştan çıkarıcı Venüs’ün burcunuzdaki yolculuğunun etkilerine ek olarak, bugünün ayı, seksi sekizinci yakınlık evinizi, enerjik alışverişlerinizi ve ruhlar arası bağlantılarınızı ateşleyecek. Bu, sizi duygusal olarak önemli bir birliğin “alıp verme”si ve aynı zamanda psişenizi işgal eden artık enerjiler etrafında dönen temalara bağlar. Senin gibi bir kardinal su burcu için bile kulağa derin geliyor, ama burada keşfedilecek daha çok şey var, Yengeç. Ne de olsa, aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizin hükümdarı Mars, biz konuşurken, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz arasında cızırdayarak ilerliyor. Yani, bağlantılarınızın temelini yeniden değerlendiriyorsunuz.


Aslan Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Aslan, doğası gereği kendinden emin ve iddialıysanız, Mars burcunuzdan geçtiğinde tamamen farklı bir seviyedesiniz. Cesur, fevri ve tutkuyla yanıp tutuşan, şimdi kalbinizin sesini dinleme ve size en çok ilham veren şey için harekete geçme zamanı – özellikle de çarşaflar arasında. Sonuçta Mars, arzunun, enerjinin ve cinsiyetin gezegenidir. Yani, cinsel içgüdülerinize boyun eğmenize izin var. Unutmayın, bugünün ayı, bire bir ilişkiler ve diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci evinize dokunacak. Bu, sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarının yanı sıra duygusal dikkatinizi de uzlaşmaya yöneltiyor. Yani, bugünün baştan çıkarma oyununda üstünlük sizde olabilir.


Başak Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Başka birine taahhütte bulunmadan önce kendinizle görüşün, Başak. İddialı Mars, kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci evinizi ateşlerken, tetiklemeyi düşünebileceğiniz bilinçsiz motivasyonları keşfederken muhtemelen geçmişten gelen temaları yeniden ziyaret ediyorsunuz. Bu arada, bugünün ayı, sağlık, günlük ritüeller ve özen ile ilgili sorumlu altıncı evinize dokunacak ve sizi zamanınızı ve enerjinizi daha kişisel konulara yatırmaya teşvik edecek. Ve Venüs’ün toplulukla ilgili onbirinci evinizden geçişinin etkileri her zaman bir artı olsa da, önceden ilgilenmeniz gereken bazı şeylere sahipsiniz.


Terazi Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, bugünün ayı aşk, şehvet, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan çapkın beşinci evinizi aydınlatacak ve romantik arzularınızdan yaratıcı düşüncelerinize kadar her şeyi vurgulayacak. Gezegen yöneticiniz Venüs’ün ay tarafından yönetilen bir burçtan geçişin ortasında olduğunu unutmayın, bu nedenle aşk kesinlikle havadadır. Ve maceralı dokuzuncu macera evinizi harekete geçiren anlayışlı Merkür ile, ya sizden uzakta olan ya da belki farklı bir kültürden biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz. İddialı Mars – önemli diğerlerinin yedinci evinin hükümdarı – aynı zamanda onbirinci evinizi de aydınlatıyor, bu yüzden sosyal medya oyununuz yerinde.


Akrep Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Merkür doğrudan konuşlandığından beri, ilişkilerinizin dinamiği hakkında çok düşündünüz, Akrep. Ne de olsa, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizden geçiş yapıyor, bu nedenle önemli miktarda netlik almanın ortasındasınız. Ortaklıklarınızın “al ve ver”ini çevreleyen temaların yanı sıra henüz gerçekleşmemiş bekleyen konuşmalar da akılda kalır. Duygularınızın içinde olmanıza şaşmamalı ve bugünün ayı duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizin üzerinde gezinirken, güvenli alanınıza geri çekilme düşüncesiyle daha fazla meşgulsünüz. Acele etmeyin.


Yay Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Eğer seni tahrik ediyorsa, muhtemelen sen de onun içindesindir, Yay. Ya da belki o günlerden sadece biridir. Unutmayın, Mars çapkın beşinci evinizi, tutku ve kendini ifade etme evinizi yönetiyor ve macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki sıcaklığı artırıyor. Bu nedenle, kendinizi huzursuz hissediyorsanız ve/veya dürtüsel olarak heyecan arayan bir romantizme doğru ilerliyorsanız, şimdi nedenini biliyorsunuz. Bu arada, uyum arayan Venüs, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi canlandırırken, aynı zamanda aşk hayatınızda daha fazla yoğunluğu arzuluyorsunuz. Tek? Bir inanç sıçraması yapmaya karar verebilirsiniz, ancak yalnızca gerçek bir eşleşmeyse.


Oğlak Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşkına layık mısın Oğlak? Önemli kişilerden ve bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizde dönen Venüs cazibesine ek olarak, bugünün Kova ayı konfor arayan ikinci istikrar evinizi aydınlatacak ve kelimenin her anlamıyla kendi değerinize öncelik vermenizi hatırlatacak. Bu arada, cüretkar Mars -duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizin yöneticisi- seks, enerji alışverişi ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci evinizde cızırdayarak, yalnızca yakınlık düşüncesiyle yoğun bir şekilde yönlendiriliyorsunuz ve cinsel kimya. Bunu söyledikten sonra, özellikle aşk ve şehvet duygularını karıştırmak kolay olduğu için, bu süre zarfında ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız önemlidir.


Kova Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Seçeneklerini mi keşfediyorsun, Kova? Merkür, birkaç gün önce aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizden direkt olarak yerleştirildi ve siz zaten farkı görüyorsunuz. Eeny, meeny, miny, moe… hala denemek isteyip istemediğinizi merak ediyorsunuz. Bu arada, bugünün ayı burcunuza dokunacak ve bu da duygusal istikrarınıza ve en derindeki hislerinize öncelik vermenizi teşvik edecek. Elbette, genellikle duygularınızın mantığını sıkıştırırsınız. Ama bu aynı zamanda senin süper gücün. Ayrıca, girişimci Mars, ilişki sektörünüzü ısıtırken, hayatınızın bu alanını çevreleyen tutku miktarı göz önüne alındığında, bir tartışma başlatmak kolaydır, bu nedenle hafife alın.


Balık Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Kalbinde umutsuz bir romantik olmana rağmen, bu sezon kalbinin arzularıyla inanılmaz bir uyum içindesin, Balık. Her gün hem güneş hem de Venüs, sevgi, zevk, romantizm ve kendini ifade etme ile ilgili sevecen beşinci evinizden aynı anda geçmez, bilirsiniz. Ve siz bunun farkında olmayabilirsiniz ama biz konuşurken bu kelebekler ve fanteziler aura alanınızı süslüyor. Şimdi, ruh halinize bağlı, ancak bugünün ayı muhtemelen geri çekilme ihtiyacına ilham verecek ve belki de enerjinizi biraz geri alacaktır. Başka bir notta, bazılarınız duygularınızı ve/veya aşk ilginizi şimdilik DL’de tutmaya karar verebilirsiniz. Doğru olanı yap.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.