Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Haziran 2021

24 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 24 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Spot ışıkları senin üzerinde, Koç ve önemli bir dönüm noktasını kutluyorsun. Tek veya bağlı, bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, kariyer, prestij ve gelenekle ilgili otoriter onuncu evinizi sarsacak, profesyonel yaşamınızı çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek, böylece ofiste biraz geç kalabilirsiniz ya da olmayabilirsiniz. Sağlıklı bir iş/yaşam dengesi geliştirmediyseniz, bu elbette sizin için zarar olabilir. Ne de olsa, Venüs’ün güç merkezi Plüton’a muhalefeti kolayca kıskançlığı, şüpheyi ve/veya sahiplenme duygusunu tetikleyebilir. Bu nedenle, yanlış izlenime kapılmadan önce sevgilinizle iletişim kurduğunuzdan emin olun.


Boğa Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, sıradaki nereye gidiyorsun? Bugünün Oğlak burcundaki dolunayına ek olarak, gezegen yöneticiniz Venüs, önemli diğer evlerin yedinci evinizin yöneticisi olan için için yanan Plüton’a karşı çıkacak. Tek? Aşk hayatınızda bu inanç sıçramasını yapmaya hazır olup olmadığınıza karar vermenin ortasındayken, kendinizi birdenbire yaşadığınız belirli inanç sistemlerini ve/veya felsefeleri sorgularken bulabilirsiniz. Ayın meraklı iletişim sektörünüzü yönettiğini unutmayın, böylece sonunda konuşmaya ve aradığınız sonuca ulaşmaya karar verebilirsiniz.


İkizler Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Arındırın, bırakın ve gücünüze adım atın, İkizler. Bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, yakınlık, enerji alışverişleri, artık enerjiler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi harekete geçirecek – ortak finansmandan önemli bir ortaklığın eşit “alıp verme”sine kadar her şeyi vurgulayacak. Üstelik, cilveli Venüs, güvenlik arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki yolculuğunun ortasında, haritanızın bu alanı aracılığıyla güç merkezi Plüton’a karşı bir muhalefet yapacak. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu geçiş mevcut durumunuzda şüpheleri ve/veya sahiplenmeyi tetikleyebilir. Ancak, bu güç mücadelelerinin nereden kaynaklandığını düşünmek size kalmış.


Yengeç Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç burcu, ay seni yönetiyor ve dolunayda sen de öylesin. Bekar veya önceden alınmış, zıt kutup burcunuz Oğlak’ta bugünün dolunayı, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve diğer önemli evlere dokunacak ve dikkatinizi “ben ve biz” temalarına çekecek. Venüs, hayatınızın bu alanında önemli ölçüde kapanma ve netlik kazanmanın ortasında, romantik aşk evinizin hükümdarı Plüton ile karşı karşıya gelecek. Mevcut durumunuza inancınız var mı? Sevgiyi sağlıklı bir şekilde tezahür ettiriyor musunuz? Bugün kıskançlık ve güç mücadelelerine karşı dikkatli olun.


Aslan Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Büyük resmi gözden kaçırma Leo. Bugünün dolunayı, sorumlu altıncı sağlık evinize, günlük ritüellere ve özen gösterilmesine dokunacak ve günlük rutininizi çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek. Luna, erotik sekizinci seks evinizde, enerjik alışverişlerinizde ve ruh eşi bağlantılarınızda şanslı Jüpiter’e seksen yapacak ve bu da, mevcut çalışma programınızın kaosuna rağmen, sevgilinize yer ayırmanızı hatırlatır. Her ne kadar bazılarınız için bunun mevcut durumunuzun “sağlığı” ile bir ilgisi olsa da, devam edin ve konuşun.


Başak Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Tutkulu bir Başak’tan daha çekici bir şey yoktur. Kabul etmelisiniz ki, gönül meselelerine her gün isteyerek yatırım yapmıyorsunuz; bu nedenle, yaptığınızda, sihirden başka bir şey değildir. Bundan bahsetmişken, bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, sevgi, tutku ve zevkle ilgili sevecen beşinci evinize dokunacak ve bu da romantik özlemlerinizi ve bazıları için yaratıcı düşüncelerinizi öne çıkaracak. Yine, her şey tutkuyla ilgili ve sizde var. Tek? Luna’nın ilişki sektörünüzde şanslı Jüpiter’e altmışlığı sizi bir inanç sıçraması yapmaya ve kalbinizi yeniden sevgiye açmaya davet ediyor. Bu saf mutluluk anlarını hak ediyorsun.


Terazi Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, içe doğru gidiyorsun ama aynı zamanda duygularını da koluna takıyorsun. Duygularınızdan utanmayın; kimseye bir şey borçlu değilsin. Eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizi harekete geçiren bugünün Oğlak burcundaki dolunayına ek olarak, gezegen yöneticiniz Venüs, bu süreçte için için yanan Plüton ile karşı karşıya gelecek. Tek veya tek başına, bu enerji, en içteki duygularınız ile bir durumda tasvir etmeye çalıştığınız görüntü arasında sürtüşme yaratmaya mahkumdur. Ve bunun, kontrolü elinizde tutma girişimlerinizle çok iyi bir ilgisi olsa da, aynı zamanda bir kendini sabote etme şeklidir.


Akrep Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ölümcül cazibe? İçin için yanan aşk ilişkilerine katılmakla ilgili bir iki şey biliyor olmanıza rağmen, macerayla ilgili dokuzuncu evinizdeki Venüs ile, meraklı iletişim sektörünüz aracılığıyla, güçlü gezegen hükümdarınız Plüton arasındaki bugünün boğucu karşıtlığı, sizin tarafınızda biraz direnç yaratabilir. Ayrıca, üçüncü ani değişimler evinizde bir dolunay olacak ve bu da size farklı bir lens seti, Akrep ile konuşma veya romantik bir ilişkiye bakma fırsatı sunuyor. Bu, özellikle sevgi dolu beşinci evinizdeki ayın Jüpiter’e altmışlık açısı için geçerlidir, bu yüzden buna bir şans vermekten korkmayın.


Yay Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay, gücünü geri alıyorsun ve o da zamanı geldi. Bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize dokunacak ve benlik saygınızdan banka hesabınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek, ancak dahası var. Venüs’ün boğucu sekizinci yakınlık evinizden geçişinin ortasında, aşk tanrıçası, istikrar arayan ikinci değerler evinizde için için için yanan Plüton’a doğrudan karşı çıkacaktır. Tek? Sevgilinizle birleşmeye yönelik sezgisel arzu ile kendinize olan bağlılığınız arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Kesinlikle yapmanız gereken bazı yansımalarınız var.


Oğlak Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak burcu, ay taahhüt ettiğiniz yedinci evinizi, uzlaşmayı ve diğer önemli evinizi yönetiyor ve bu sürekli parlayan ışık, bugün burcunuzda dolgunluğunun zirvesine ulaşacak. Bu ay tutulması, doğal olarak en derindeki duygularınızın yanı sıra kişisel yaşamınız etrafında dönen temalara ışık tutacak, ancak aynı zamanda ilişkinizin dengeden yoksun olabilecek alanlarına da ışık tutacak. Bekar veya zaten bağlı, hatta bu süre zarfında bekar kalmak mı yoksa tamamen bağlı kalmak mı istediğinize karar veriyor olabilirsiniz. Venüs’ün Plüton’a muhalefetinin bazı duygusal manipülasyonları ve/veya genel güç mücadelelerini tetikleyebileceğini unutmayın, bu nedenle toksisiteyi beslemeyin.


Kova Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Bırak gitsin ve bırak Tanrı Kova. Bekar veya şimdiden aşık olmuş, bugünün Oğlak burcu dolunayı, karmik onikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçirecek – yüzeyin altında demlenenlerden özel meselelere kadar her şeye ışık tutacak. kendine saklamak. Belirli bir aşk ilgisi hakkında şüphe duydunuz mu? Belki de artık size hizmet etmeyen bir tür kırgınlığa tutunuyorsunuz? Bununla birlikte, Luna’nın Jüpiter’e altmışlığı size umut ve inanç duyguları bahşeder – bu nedenle, kendinizi bu tür enerjilere bağlamanıza gerek yoktur.


Balık Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, benzersiz bireyselliğinize ne kadar çok dokunursanız, o kadar çok gelişirsiniz. Unutma, aradığın duygusal tatmin zaten senin içinde ve önemli olan da bu. Bu arada, bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, dernekler, dostluk ve dünyaya ait olma duygusuyla ilgili deneysel on birinci evinizi aydınlatacak, bireysel özgürlüğünüzü çevreleyen temalara kapanış ve netlik getirecek. Bekar veya zaten alınmış, ilişkinizin dışında onay arıyor olabilirsiniz, ancak bunun nedeni hayallerinizin peşinden gitmeyi bir noktaya getirdiğinizdir. Kendinizi benzer düşüncelere sahip, benzer amaçlara sahip kişilerle çevrelemek, sevgilinizi yanlış yola götürür mü?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.