Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Haziran 2021

2 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 2 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Mahremiyetinizin rahatlığında çok ihtiyaç duyulan bir zamanı geçirmeye ne dersiniz, Koç? Bu, şu anda kimseyi eğlendirmek için çok yorulmadıkça, bu mini aradan sonra tatlıyı yanına alamayacağın anlamına gelmez. Unutmayın, ay, gizemli on ikinci kapanış evinizde, hayallerinizde, gizli gündemlerinizde ve perde arkasındaki her şeyde dolaşmaya devam ediyor – sizi duygusal olarak ruhsal çevrenizin gelgitlerine bağlar ve sizi geri adım atmaya teşvik eder. günlük kaos. Luna, kızgın gezegen yöneticiniz Mars’la uyumlu bir üçgen oluşturacak ve duygularınız ve arzularınız arasında tatlı bir sinerji yaratacak. Harekete geçmekten korkmayın.


Boğa Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Büyük resmi gözden kaçırma, Boğa. Güneş, konfor arayan ikinci ev finans, istikrar ve değer sistemlerine enerji vermeye ve canlandırmaya devam ederek, yatırımlarınızdan güvenlik duygunuza kadar her şeyi vurguluyor… ama daha fazlası da var. Bekar veya halihazırda bağlı olmanıza rağmen, muhtemelen mali durumunuz, durum tespiti ve uzun vadeli hedeflerinizle meşgul olacaksınız, ancak artık cilveli gezegensel hükümdarınız Venüs, ülke içinde ilk kez sahneye çıktığı için işler değişecek. Kanser. Aşk hayatınızda duygusal istikrar sağlamaya ek olarak, bu duygusal geçiş romantik alışverişlerinizi yumuşatmaya yardımcı olacak, böylece sevginizi kolaylıkla ifade edebileceksiniz.


İkizler Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bu senin sezonun ve sahne ışıkları senin üzerinde, İkizler. Her ne kadar, güneşin sizi enerjilendirmesine ve canlandırmasına ek olarak, bugün deneysel on birinci dernekler, dostluk ve bireysel özgürlüğünüz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a şifa altılık kazandıracak. Kendinizi oraya koyma fikrine karşı isteksiz mi hissediyorsunuz? Belki bir flört uygulamasına katılmayı merak ediyordunuz, ancak bir şey sizi engellemeye devam ediyor. Ay, gezegen yöneticiniz Merkür ile çarpışacak, bu yüzden henüz herhangi bir varsayımda bulunmayın. Romantik Venüs, Yengeç’te ve rahatlık arayan ikinci değerler evinizde de ilk kez sahneye çıkacak, bu yüzden kendinize bir öncelik verin.


Yengeç Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Ooh La La! Venüs, romantik bağlantılarınızdan banka hesabınıza kadar her şeye bir çekicilik ve uyum katmanı ekleyerek bugün burcunuzdaki ışıltılı ilk çıkışını yapıyor, bu yüzden bu keyifli özü dünyanıza kabul etmekten çekinmeyin. Unutmayın, güneş on ikinci kapanış evinizde, hayallerinizde, karmanızda, gizli gündemlerinizde ve perde arkasındaki her şeyde dolaşmaya devam ediyor, böylece bu göksel parıltının ortasında geri çekilmek isteyebilirsiniz. Dahası, ay bugün burcunuzdaki Mars’la uyum içinde olacak ve duygusal dünyanız ile cinsel libido arasında tatlı bir sinerji yaratacak, bu nedenle, hoşunuza gitse de gitmese de ısı devam edecek, Yengeç.


Aslan Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sırf şu anda ilerlemekten emin olmaman, daha sonra harekete geçmek istemeyeceğin anlamına gelmez Leo. Bu süre zarfında, özellikle görkemli hükümdarınız olan güneş, dokuzuncu macera, genişleme ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile şifa veren bir sekstil oluştururken, bunu dikkate almak özellikle önemlidir. Doğru olan için bu inanç sıçramasını yapmaya istekli olur muydunuz? Luna, boğucu sekizinci samimiyet evinizde dolaşmaya devam edecek ve aynı zamanda karmik onikinci teslim eviniz aracılığıyla kırmızı-sıcak Mars’ı üçgenleyecektir. Öyleyse sezginizin kendi adına konuşmasına izin verin.


Başak Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Ay, armoni arayan yedinci evinizde anlaşmalar, müzakereler ve önemli diğerleri arasında dolaşmaya devam ediyor, ancak aynı anda yaralı şifacı Chiron ile sekizinci yakınlık, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla şifalı bir sekstile dönüşecek. . Kabul et, tangoya iki kişi gerekir, ancak bu aynı zamanda önemli bir başkasıyla bağlantınızı iyileştirmenin veya belki de ilgilendiğiniz birine sağlam bir teklifle yaklaşmanın yollarını düşünmek için bir fırsattır. Luna, duygularınız ve arzularınız arasında tatlı bir sinerji yaratarak Mars ile uyum içinde olacak. Peki ne olacak Başak?


Terazi Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Geniş dokuzuncu macera evinizdeki güneş ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü seks, önemli diğerlerinin yedinci eviniz aracılığıyla sizi Bay veya Bayan Sağ için bilinmeyene girmeye zorlayacak. Bu, bir inanç sıçrayışı yapmanızı gerektirmiyorsa, sizinle ve sevgilinizin inanç sistemleri Terazi ile bir ilgisi olabilir. Unutmayın, ay sizin sorumlu altıncı durum tespiti evinizde dolaşmaya devam edecek, ancak Luna aynı anda kırmızı-sıcak Mars’ı bu süreçte üçgenleyecektir. Kalbinin sesini dinlemeye ve bunun nereye varacağını görmeye hazır mısın?


Akrep Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Karar vermeden önce ayrıntılara daha yakından bakın, Akrep. Güneş boğucu sekizinci yakınlık evinizi, paylaşılan kaynakları, enerjik alışverişleri ve ruh eşi bağlantılarını harekete geçirmeye devam edecek ve aynı zamanda altıncı sorumluluk eviniz, hizmet eylemleriniz ve durum tespiti aracılığı ile yaralı şifacı Chiron’u alt üst edecek. Bu bağlantının temeli sağlam bir zemine mi dayanıyor? Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde dolaşmaya devam edecek ve bu süreçte geleneksel hükümdarınız Mars ile uyum içinde olacak. Bazılarınız için bu, romantik ufkunuzu keşfetmeniz için bir fırsat.


Yay Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Mutlu musun Yay? Kesinlikle üzerinde düşünülmesi gereken bir şey, en azından bugünün astro havasında, bu yüzden açık fikirli olduğunuzdan emin olun. Güneş, taahhütlerinizin, müzakerelerinizin, bire bir ilişkilerinizin ve önemli diğerlerinin yedinci evini harekete geçirmeye devam ederken, yaralı şifacı Chiron’u bugün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla sekize edecek. Bekar veya halihazırda alınmış, çoğunuz muhtemelen bazı derin şifa ve kalp çakrası çalışması yapıyorsunuz. Bu, özellikle aşk hayatınızda güçlü bir koruma sağlayanlarınız için geçerlidir. Duygularınızı bastırmayın; ay Mars’ı üçgenleyecek ve duygusal dünyanızı ateşleyecek.


Oğlak Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Şimdi konuş ya da sonsuza kadar huzurunu koru Oğlak. Ay, entelektüel olarak yönlendirilen üçüncü iletişim evinizde, düşünce sürecinizde ve yakın çevrenizde dolaşmaya devam ediyor, topluluk ilişkilerinden genel alışverişlerinize kadar her şeyi vurguluyor, ancak daha fazlası var. Luna, ilişki sektörünüzü yönetir ve taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınız, müzakereleriniz ve bugün önemli diğerleri aracılığıyla agresif Mars ile uyum içinde olacaktır. Daha basit bir ifadeyle, eğer gerçeğinizi söylemekten alıkonuyorsanız, bu beklediğiniz resmi işarettir. Uyarı: Luna, Merkür’ün geri gitmesiyle anlaşmazlığa düşecek, bu yüzden durumu aşırı düşünmeyin.


Kova Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, rahatlık arayan ikinci istikrar, yatırımlar ve değer sistemleri evinizi harekete geçirirken, doğal olarak paranızı çevreleyen temalarla ve güvenlik duygusuyla daha fazla meşgul olursunuz. Bununla birlikte, gözlerinizi o para çantasında tutmanın yanı sıra, Luna, sorumlu altıncı durum tespiti, günlük ritüeller ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla Mars ile uyum içinde olacaktır. Kalbinde insancılsın ama bu herkesin zamanına ve enerjisine değeceği anlamına gelmez Kova. Güneş ilişki sektörünüze hükmediyor ve bugün iletişim sektörünüz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile tatlı bir seks yapacak. Seni mutlu edecekse, peşinden git.


Balık Burcu
2 Haziran 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade eden romantik beşinci evinizi yönetir ve karşılıklı sularınızı tutuşturmaya devam ederek sizi duygusal dünyanıza, Balık’a yaklaştırır. Bugün alışılmadık derecede duygusalsanız veya belki bir şeye teslim olma düşüncesiyle mücadele ediyorsanız, hepsi ay sayesinde. Yine de, Luna’nın tutkulu beşinci sevgi evinizdeki Mars’la üçgen açı yapması, en azından izin verirseniz, potansiyel olarak sizin lehinize işe yarayabilir. Örneğin, bu duyguları yaratıcılığınıza nasıl entegre edebilirsiniz? Ve daha da önemlisi, aşk hayatınız? Bu enerjiyi güzel bir şeye dönüştürün: aşkta yepyeni bir başlangıç.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.