Günlük Aşk Burç Yorumları 19 Haziran 2021

19 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

“Konuşma” zamanı, Koç. Ne de olsa yaramaz haberci gezegeni, meraklı iletişim sektörünüz aracılığıyla geri gidiyor. Ay ayrıca, önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizde dolaşmaya devam edecek ve bu süreçte Merkür retrosu ile büyüleyici bir üçgen açı yapacak. Ondan kaçınmak için elinizden gelen her şeyi yapsanız bile, etrafta dolaşan şey geri gelir. Bahsetmişken, özel biriyle bekleyen bir sohbeti tekrar gözden geçirme düşüncesine direniyor muydunuz? Belki duygularını ifade etmekte isteksizsin ama her şeyin bir yeri ve zamanı var. Endişelenme; kalbin konuşacak.


Boğa Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, iş aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Ay, rutini seven altıncı sağlık, sorumluluk ve durum tespiti evinizde gezinmeye devam ediyor – duygusal ve sezgisel dikkatinizi refahınızı ve günlük ritüellerinizi çevreleyen temalara getiriyor. Bununla birlikte, istikrar arayan ikinci değerler evinizde Luna’nın Merkür gerilemesi ile yaptığı üçgen, uzun çalışma saatlerinizi ve (bazılarınız için) uykusuz gecelerinizi doğrular – özellikle de mali durumunuz eşit değilse. Kendinize hak ettiğiniz bir anı ayırın ve ufka doğru bakın. Uzun vadede ne elde etmekle ilgileniyorsunuz? Eylemleriniz romantik özlemlerinizle uyumlu mu?


İkizler Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İhtiyacın olan kapanışı alıyor musun, İkizler? Gezegensel yöneticiniz Merkür, burcunuz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor ve elinizdeki durumu yansıtmanız, gözden geçirmeniz ve yeniden gözden geçirmeniz için sizi zorluyor. Unutmayın, bugünün ayı romantik aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci evinizi harekete geçirecek, bu nedenle mutluluğunuzu ve şefkat arzunuzu çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapacaksınız. Luna, sırayla sizi açmaya ve içe dönmeye teşvik eden, yaramaz gezegen hükümdarınızla uyum içinde olacak. Bazılarınız için bu, ilgilendiğiniz biriyle duygularını açıkça tartışmaktan ibaret olabilir. Asıl soru şu, yapacak mısınız?


Yengeç Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, geçmiş yaraları iyileştiriyorsun ve bir süredir bilinçsizce tuttuğun yükü bırakıyorsun. Sırtınızı sıvazlayın ve ilerlemeye devam edin. Bunu yapmadan önce, bugünün Terazi ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygulara dokunacak; aynı zamanda, karmik onikinci sırlar eviniz yoluyla Merkür gerilemesi ile eş zamanlı olarak üçgen açı yapacaktır. Korkundan dolayı duygularını kendine mi saklıyorsun? Aşk hayatınızda sınır koymanıza engel olan bir şey varsa, bugünün astro-hava durumu, sorunun kökünü vurguladığınızdan emin olacaktır. Luna’nın ilişki sektörünüzdeki katartik Pluto’ya karesi hile yapacak.


Aslan Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Şu anda taahhütte bulunma havasında değilsin ve onu da zorlamamalısın, Leo. Ay, duygularınızı ve sezgilerinizi anlık alışverişleriniz etrafında dönen temalara doğru kaydırarak, iletişim, düşünce süreci ve yerel çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Luna ayrıca deneysel onbirinci dernekler eviniz, arkadaşlık çevreleriniz ve sosyal hayatınız aracılığıyla geri giden Merkür ile uyum içinde olacak – bu nedenle, bir sevgiliyle bekleyen bir sohbeti tekrar ziyaret etmeye karar verebilirsiniz. Bu, özellikle kişisel özgürlüğünüzle bir ilgisi varsa. Organize olun ve kartlarınızı masaya koyun. Pişman olmayacaksın.


Başak Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Aklınız paranızda, paranız aklınızda Başak. Bağlı bir ilişki fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil… şu an için sadece durum tespiti yapmaya öncelik veriyorsunuz. Bu özellikle, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi harekete geçiren bugünün ayı için geçerlidir, bu nedenle duygusal güvenliğinize odaklanma hakkınız vardır. Potansiyel beklentiler yanlış bir fikre sahip olabilir – özellikle gezegen yöneticiniz Merkür geri giderken, ama aynı zamanda kendi ustalığınızı elde etmek için ilahi olarak yönlendiriliyorsunuz. Luna’nın Pluto’ya karesi biraz “eğlenceli bir enayi” gibi hissedebilir, bu yüzden sizi tüketmesine izin vermeyin.


Terazi Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, duygularını koluna takıyorsun ama hayranların bunu çarpıtmamalı. Ay’ın burcunuzdaki yolculuğunun inkar edilemez etkilerine rağmen, Luna’nın gezegen yöneticiniz Venüs’e karesi, duygularınızı şimdilik (en azından başka türlü rahat hissedene kadar) kendinize saklayacağınızı gösteriyor. Şu anda bir muammasın ve bu enerjiyi kendi yararına kullanıyor olabilirsin. Bu arada, Satürn’ün yaralı şifacı Chiron’a kare açı yapması bir kısıtlama ve/veya sınırlama hissini tetikleyebilir, ancak hepsi iyileşme sürecinin bir parçasıdır. Yine, iç dünyanız, tasvir ettiğiniz enerjiyle eşleşmeyebilir, bu yüzden dengenizi koruyun.


Akrep Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sen sırların bekçisisin, Akrep. İnanılmaz miktarda gizem yayıyorsun ve, şey… tüm bunların için için yanan yoğunluğu, Plüton cazibesinin bir parçası. Bundan bahsetmişken, bugünün ayı, gizli onikinci evinizi, karmanızı, gizli gündemlerinizi ve perde arkasındaki her şeyi aydınlatmaya devam edecek, ancak aynı anda sekizinci ev ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Merkür retrosunu üçgen yapacak. Sonunda temize çıkma zamanı geldi mi? Romantik duygularınızı geri tutuyorsanız, kendinize nedenini sormanız önemlidir. Ne de olsa sizi gölge benliğinize yaklaştıran şey tam olarak bu değil mi?


Yay Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Sadece faydaları olan bir arkadaşa sahip olma düşüncesi herkes için olmayabilir, ancak bu fikre açık olabilirsiniz, Yay. En hafif tabirle kulağa oldukça Jüpiter gibi geliyor, ancak dostlukla ilgili platonik onbirinci evinizdeki ay ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla geri giden Merkür arasındaki bugünkü üçgen açı, olasılığı doğruluyor. Ayrıca, birleştirici sekizinci yakınlık evinizdeki Ay’ın Venüs’le karesi, bağlılığa yönelik ketlenmenizin denklemine katkıda bulunur. Şimdi asıl soru şu: “Arkadaşınız” bu tür bir bağlılığı onaylayacak mı? İpler bağlı olmayabilir, ama hala oradalar.


Oğlak Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Sonunda hamleni yapmak için strateji kuruyorsun ve ördeklerini üst üste koyuyorsun, Oğlak. Unutmayın: Merkür, sorumlu günlük ritüeller, ilahi görevler ve titizlik ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla gerilemeye devam ediyor. Yani, muhtemelen her zaman eğlenceli olmayan bazı arka arkaya zina ile uğraşıyorsunuz. Şimdi bu enerjiyi kariyer sektörünüzde aya bakış açısıyla birleştirdiğinizde işler daha da karmaşıklaşıyor. Bu, aşk hayatınızın mahvolduğu anlamına gelmez; sadece yeni bir şeye başlamadan önce yapmanız gereken bazı işler olduğunu gösterir. Bu arada, köprüleri yakmayın. Seçeneklerinizi açık tutun ve hedefinize odaklanın.


Kova Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, perde arkasında sevgiyi tezahür ettiriyorsunuz ve ayrıca durum tespiti konusunda bir adım önde başlıyorsunuz. Örneğin, macera, fırsat ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu evinizi ay aydınlatırken, muhtemelen bir durumun artılarını ve eksilerini düşünüyorsunuz. Ayrıca, aşkla ilgili beşinci evinizde Luna’nın geri giden Merkür ile üçgen açı yapması, eski bir sevgiliyle karşılaşma veya belki de hala kalp alanınızda yaşayan geçmişten bir aşk hikayesini yeniden gözden geçirme olasılığını akla getiriyor. Hala bırakmadıysan nasıl yeniden başlamayı umuyorsun? Her şey, sizin gibi devam eden bir çalışma. Kendinize karşı nazik olun.


Balık Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Geçmişinizin ne kadarının bugününüze yansıdığına şaşıracaksınız – özellikle aşk söz konusu olduğunda, Balık. Ay, duygusal olarak perili sekizinci yakınlık evinizi harekete geçirmeye devam ederken, biz konuşurken bu dikkatinize sunuluyor. Ancak Luna’nın ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizde geri giden Merkür ile yaptığı üçgen açı çok şey anlatıyor. Yani, bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, size içeri girme ve bırakma veya başka biriyle tamamen birleşme arasında karar verme fırsatı veriliyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.