Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Haziran 2021

14 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, her şey göründüğü gibi değildir. Bu nedenle, bir şey hakkında tereddütlü hissediyorsanız veya belki de romantik bir bağlantının geçerliliğini ikinci kez tahmin ediyorsanız, durumdan bir adım geri atın. Yarın başka bir gün. Bildiğiniz gibi, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi güneş yönetir. Ama bilinçsiz onikinci teslim eviniz aracılığıyla belirsiz Neptün ile çelişiyor. Güneşin üçüncü düşünce, bakış açısı ve iletişim evinizden geçtiğini unutmayın. Yani, yine, şeyleri şu anda oldukları gibi görmüyorsunuz. Bununla birlikte, sonucu vurgulamak yerine enerjiyi dönüştürün. Yaratıcı bir şeyler yapın.


Boğa Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Satürn retrosu, burcunuzda Uranüs ile çelişiyor, bu nedenle bu süre zarfında anlaşmalar veya yeni taahhütler önerilmez, Boğa. Bu arada ay, bilinçsiz onikinci eviniz, rüyalar, karma ve sırlar aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve sizi geçmiş yaraların enerjisini potansiyel olarak size fayda sağlayabilecek bir şeye dönüştürmeye teşvik edecek. uzun koşu. Güneş ayrıca bugün Neptün ile çatışacak ve bu da güvenlik duygunuz ile çevrenizdeki insan topluluğuna öncelik verme arzunuz arasında sürtüşme yaratabilir. Kırmızı bayraklara dikkat edin; Aynı kalıplar aşk hayatınızda da karşımıza çıkıyor.


İkizler Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Henüz varsayımda bulunma, İkizler. Bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve karmik kalıplardan oluşan on ikinci evinizde özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve bilinçsiz ve mantıklı zihniniz arasında gerilim yaratacak. Unutmayın: Güneş sizin burcunuzda, ama aynı zamanda otoriter onuncu eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün ile de çelişiyor. Bu nedenle, iddia seviyenizle mücadele ediyor veya belki de egonuzun büyük resmin önüne geçmesine izin veriyor olabilirsiniz. Bu nedenle, mevcut “durumunuzun” potansiyelini ikinci kez tahmin ediyorsanız, bugünün Aslan ayı sizi destek için arkadaşlarınıza güvenmeye teşvik ediyor.


Yengeç Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yerinizde kalın – en azından şimdilik, Yengeç. Ayakta kalın ve duygularınızın sizin veya aşk hayatınızın en iyisini almasına izin vermeyin. Güneş, derin iç gözlemsel kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizden parlarken, macera, inanç ve uzun mesafe yolculuklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile çatışacak. Yani, sevgilinizle gizlice romantik bir kaçamak planlıyorsanız veya belki de ilişkinizin geleceği hakkında meditasyon yapıyorsanız, işler belirsiz görünebilir – ve hepsi belirsiz Neptün sayesinde. Ancak, duruma daha fazla baskı eklemek yerine şimdilik bir adım geri atın.


Aslan Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Aşırı inatçı olmadan güçlü olmaya çalış Leo. Örneğin, Satürn’ün karesinden Uranüs’e olan inkar edilemez sürtünmeye ek olarak, görkemli yöneticiniz güneş, bugün seks, borç, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla sınırsız Neptün ile çatışacak – bu yüzden, önce iki kez düşünün. taahhüt edersin. Bu, özellikle arkadaşlık grupları, sosyal ağlar ve bireysel özgürlükten oluşan onbirinci evinizden geçen güneş için geçerlidir. Başkalarıyla bağlantı kurmak ve ufkunuzu keşfetmek için daha fazla ilham alıyorsunuz. Bu, elbette, her şeyi kapsayan Neptün tarafından meydan okunuyor… bu yüzden, enerjik alışverişlerinize dikkat edin.


Başak Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Korumaya çalıştığınız itibar ve arzuladığınız aşk hayatı arasında kalırsınız, Başak. Bir pembe dizi gibi geliyor ama sen rüzgarda mum değilsin. Ve güneş, dünyadaki geleneksel onuncu otorite, miras ve itibar eviniz aracılığıyla İkizler’den geçerken – gezegensel yöneticiniz Merkür (geri giden) ile birlikte – geçmişinizden temaları yeniden ziyaret ediyor olabilirsiniz. Bu, özellikle üstlerinizle ve erken yetiştirilmenizle ilgili olduğunda. Bu, elbette, aşktaki karar verme sürecinize de yansır, bu yüzden biraz düşünün. Ayın yaralı şifacı Chiron’a olan şifa üçgeni, bunun üstesinden gelme fırsatı sunuyor.


Terazi Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Önemli bir karar veriyorsun, bu yüzden topraklı kaldığından emin ol Terazi. Örneğin, Satürn aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizden geriye gitmeye devam ederken, borç, seks, enerji alışverişi ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile çatışacak ve bu eviniz arasında sürtüşme yaratacak sevgi arzuları ve önceki taahhütleriniz. Aklınızda bulundurun, deneysel onbirinci çağrışımlar evinizdeki bugünün Aslan ayı da özgürlüğü seven Uranüs ile çelişecek, bu nedenle süreçteki diğer ufukları keşfetmeye sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Yine de, enerjinizde güçlü bir çelişki var, bu yüzden dengenizi koruyun.


Akrep Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Güneş, onuncu otorite evinizi yönetiyor ve şu anda, yakınlık, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizden geçiyor. Bu, geçmişten kalan enerjilerden önemli bir birliğin temeline kadar her şeyi aydınlatıyor. Unutmayın, güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla Neptün ile karşı karşıya gelecek ve iş bir tür ortaklık söz konusu olduğunda bir belirsizlik duygusu yaratacaktır. Örneğin, Plütonlu “örümcek hislerinize” rağmen, muhtemelen bir sevgilinin size karşı hislerini ikinci kez tahmin ediyorsunuz veya belki de romantik bir bağlantıda tıkanmış hissediyorsunuz. Endişelenme… ilahi zamanlama oyunda, Akrep.


Yay Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Duygularını ihmal etme, Yay. Güneş, önemli birlikteliklerinizden sizin veya sevgilinizin birbirinizle yarı yolda buluşma yeteneğine kadar her şeyi vurgulayarak, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve müzakereler evinizden ışıldamaya devam ediyor. Statükoyu bozan Satürn’ün Uranüs ile kare açısına ek olarak, güneş, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizde ev, aile ve en içteki duygularda rüya gibi Neptün ile çatışacak. Siz ve sevgilinizin ihtiyaçları arasında sürtüşme yaratıyor. Aslan burcundaki ay, sizi zihninizi genişletmeye ve süreçteki diğer bakış açılarını düşünmeye teşvik eder. Çok fazla ego tolere edilmeyecektir.


Oğlak Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aklında çok şey var ama aynı zamanda normalden daha fazla hayal kuruyorsun. Çok ciddi gezegen yöneticiniz Satürn’ün aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde isyankar Uranüs ile çatışmaya devam ettiğini ve öz-değer duygunuz ile yaşam tarzınız arasında sağlıklı bir denge yaratmanız için size meydan okuduğunu unutmayın. kalbin arzuları. Ve bugünün ayı, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize dokunuyorsa, o özel biri hakkında hayal kurma şansınız var ve bu, günlük durum tespitinizin önüne geçiyor olabilir. Eğlenin ama topraklanmış olduğunuzdan emin olun, Oğlak.


Kova Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Her iki gezegen yöneticiniz (Satürn ve Uranüs) şu anda birbiriyle çelişiyorsa, belirli bir durumda netlikten veya istikrardan yoksunmuş gibi hissetmenize şaşmamalı, Kova. Bu, elbette, günümüzün astrolojisiyle mutlaka tamamlanmıyor – bu yüzden hafifçe bastığınızdan emin olun. Örneğin, güneş, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi yönetir ve biz konuşurken, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçirir. Güneş ayrıca, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde Neptün ile karşı karşıya gelecek, ancak bunun sizi istediğiniz şeyin peşinden gitmekten alıkoymasına izin veremezsiniz.


Balık Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

O özel birine aşık olmak? Balık, ifade etmek istediğin çok şey var ama aynı zamanda bunu yapmaktan da kendini alıkoymuşsun. Bu muhtemelen güneş sayesindedir, çünkü şu anda ev, aile ve duygusal temellerle ilgili dördüncü evinizden geçiş yapmaktadır. Aynı anda, zor gezegen hükümdarınız Neptün ile çatışıyor. Her şey göründüğü gibi değildir, bu yüzden aşırı analiz yapmayın. Detay odaklı altıncı evinizi aydınlatan bugünün ayı ile bunu söylemek yapmaktan daha kolay olabilir. Ancak iletişim sektörünüzde Uranüs ile çatışması, süreçte bir miktar kaos yaratmaya mahkumdur. Barış konuş.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.