Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Haziran 2021

12 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 12 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temelleriniz boyunca yüzmeye devam ediyor. Sizi içe getiriyor ve sevdiklerinizin desteğine güvenmeniz için sizi cesaretlendiriyor. Yakalayış? Luna burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron ile çatışacak ve bu süreçte bazı eski yaraları tekrar gözden geçirmeniz için size meydan okuyacak. Aklında bir şey mi var, Koç? Bekar veya alınmış, şu an için kendinize bir şeyler saklıyor olabilirsiniz, ancak bu düşünce ve/veya duyguların aşk hayatınızda olan biteni sabote etmesine izin vermeyin. Üstüne yüksel.


Boğa Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, titreşimler değişiyor ve etrafınızdaki insanlar fark etmeye başlıyor. Kabul, insanların senin hakkındaki düşünceleri seni ilgilendirmez ama gerçekleri inkar edemezsin. Önemli bir dönüşümün ortasındasınız ve değişim kaçınılmaz. Bu arada, ay, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan cıvalı üçüncü evinizden geçmeye devam edecek ve gezegensel yöneticiniz Venüs ile yakın bir şekilde oturuyor. Flört mü ediyorsun? Nişanlanıp katılmama konusunda kararsız hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen ayın Chiron’la kare açı yapmasıdır. Luna’nın Uranüs’e altmışlığı sizi birden fazla yönden özgürleştirir.


İkizler Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, düşün, geri çekil ve seçeneklerine daha yakından bak. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla Venüs’ün yanında oturmaya devam eder, sizi duygusal olarak ruh zenginliğiniz ve genel güvenlik duygusu etrafında dönen temalara bağlar. Ve bekar veya bağlı olmanıza rağmen, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karesi gerilim yaratabilir – özellikle de duygularınızı kasıtlı olarak ihmal ediyorsanız veya bastırıyorsanız. Ayın asi Uranüs’e altmışlığı (bilinçsiz alışkanlıklardan ve gizli gündemlerden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla) sizi bir şeyden ve/veya sizi durgun tutan birinden kurtarmak için burada.


Yengeç Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bilinmeyene girmekten korkma sevgili Yengeç. Ayın burcunuzdan geçişine ek olarak, uyum arayan Venüs ile birlikte yüzecek ve sizi mevcut ilişkilerinizin temelini beslemeye teşvik edecek. Tek? Sadece açılma düşüncesiyle mücadele ediyor olabilirsiniz ve Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a meydan okuması durumu kolaylaştırmıyor. İyi haber şu ki: Tatlı Venüs’ün ve özgürlüğü seven Uranüs’ün tatlı bir altmışlık açısının yardımıyla, bağlantılarınızı beslemeye devam etmek için sezgisel olarak özgürleşmeye yönlendiriliyorsunuz. Kendinize çok fazla baskı uygulamayın; iyileşme zaman alır.


Aslan Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Her durumu kontrol etme ihtiyacından vazgeçerek ne kadar çok şey başarabileceğine şaşıracaksın, Leo. Ay, kapalı onikinci evinizde, rüyalarda, gizli gündemlerde ve perde arkasındaki her şeyde dolaşmaya devam edeceğinden, bu süre boyunca özellikle dikkate alınması önemlidir. Bu nedenle, güvenli yerinize çekilmekten çekinmeyin. Unutmayın, Luna aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile de çatışacak ve bu da sizi bilinmeyene doğru maceraya atmaya ve belki de başka ufukları keşfetmeye davet edecek. İşler her zaman belirli bir yöne gitmeyecek, bu yüzden sabit enerjinize çok fazla uyum sağlamamaya çalışın.


Başak Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Birine aşık oluyorsun ama kendini aksine ikna etmeye çalışıyorsun Başak. Bu özellikle, dernekler, umutlar, dostluk grupları ve dünyaya ait olma hissinden oluşan onbirinci evinizden geçen Ay ve Venüs için geçerlidir. Ama Luna’nın yaralı şifacı Chiron’la olan karesi, yakınlık ile ilgili sekizinci evinizde işlerin zorlaşabileceği yerdir. Bu aşk hikayesinin potansiyelini boğan önceden taahhütler ve/veya karışıklıklar var mı? Bazılarınız için, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme düşüncesi, geçmişten gelen korkuları tetikler. Ama bu korkular geliyorsa, bunun nedeni iyileşiyor ve ilerliyor olmanızdır.


Terazi Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatında kararlar alıyorsun ve bunu yaparken de rolüne bakıyorsun, Terazi. Ay, dünyadaki onuncu otorite, miras ve itibar evinizi tutuşturmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda, özgürlük seven Uranüs’ü, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili sekizinci evinizde seksen yapacak. Ve bekar ya da alıngan olmanıza rağmen, bu kendinizi ilişkilerden ve/veya sizi durgun tutan kalıntı enerjilerden kurtarmanız için bir fırsattır. Luna’nın ilişki sektörünüzdeki yaralı şifacıya karesi yaklaşımınıza meydan okuyabilir – ancak bu sadece iyileşmeye devam edebilmeniz için.


Akrep Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Ama bu süreçte geride bırakman gereken birkaç şey var, Akrep. Tüm bunların gümüş astarı, bir “kule anının” etkilerini iyi biliyor olmanızdır. O yüzden en iyi yaptığın şeyi yap ve anka kuşu gibi yeniden yüksel. Ancak bu arada, ay macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde dolaşmaya devam edecek, ama aynı zamanda bu süreçte Uranüs ile büyüleyici bir altmışlık açı yapacak. İlişki sektörünüzü alt üst eden ve devrim yaratan Luna’nın asi gezegene altmışlığı, özgür kalma fırsatı sunuyor.


Yay Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Ya sevgilinizin ruhunun derinliklerini keşfediyorsunuz ve/veya mevcut ilişkinize daha yakından bakıyorsunuz, Sag. Örneğin, ay, borç, seks, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Ama aynı zamanda, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla asi Uranüs’ü aynı anda altmışlık açı yapacaktır. İkinizden biri işe girmekten geri mi kaldı? Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak – bu nedenle, bir miktar iyileşme de gerçekleşebilir. Bu, özellikle kalp alanınız söz konusu olduğunda geçerlidir.


Oğlak Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, şu anki ilişkinizde işleri nasıl renklendirebilirsiniz? Ay, bire bir ilişkilerden oluşan kararlı yedinci evinizde dolaşmaya devam ediyor – sizi duygusal olarak başka biriyle uzlaşma yeteneğinizi çevreleyen temalara bağlıyor – ama Luna aynı anda romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs’ü seksen yapacak. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu göksel sinerji size modası geçmiş bir aşk dilinden sevgi arzularına kadar her şeyi kökten değiştirme fırsatı sunacak. Meydan okuma? Ay, yaralı şifacı Chiron ile çelişecek, bu nedenle gerçek duyguları ifade etme konusunda biraz çelişkili olabilirsiniz.


Kova Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Her iki gezegen yöneticiniz (Satürn ve Uranüs) arasındaki zorlu bir kareden kaynaklanan inkar edilemez etkilere rağmen, muhtemelen bugün günlük ritüelleriniz ve durum tespitinizle duygusal olarak meşgulsünüz, Kova. Karanlık tarafta ay, iletişim sektörünüzde yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Böylece kendinizi normalden daha fazla bunalmış hissedebilirsiniz (ama bu en kötü durum senaryosudur). Bununla birlikte, Luna’nın modern hükümdarınız Uranüs’e altmışlık konumu, özellikle ilişkilerinde gereksiz fedakarlıklar yapanlarınız için, özgürleşme fırsatı sunuyor. Luna’nın Venüs’e yakınlığı, mutluluğunuza öncelik vermenizi hatırlatır.


Balık Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Gerçek olduğun zaman çok daha çekicisin. Ama herkes senin ölümsüz aşkına layık değil, Balık. Bununla birlikte, ayın romantik beşinci mutluluk, tutku ve kendini ifade evinizden geçişinin ortasında, Luna, entelektüel olarak yönlendirilen iletişim sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak. Bu, statükoyu bozuyor ve sizi modası geçmiş düşünce biçimlerinden kurtarıyor. Meydan okuma? Ay, istikrar arayan ikinci değerler evinizde yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek. Ama bu aşk söz konusu olduğunda endişelerinizin en küçüğü olmalı. Her şey, romantik yatırımlarınız söz konusu olduğunda, değerinizi tanımak ve sezginizi kullanmakla ilgilidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.