Günlük Aşk Burç Yorumları 11 Haziran 2021

11 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bir molaya ihtiyacın var, Koç. Bu, özellikle dünkü inanılmaz derecede güçlü ay tutulmasından sonra geçerlidir. Ama iyi haber şu ki, ay sonunda rahat dördüncü eviniz, aile ve duygusal temelleriniz aracılığıyla sezgisel Yengeç burcuna geçecek ve sizi bir adım geri atmaya ve kendinizi içten dışa beslemeye teşvik edecek. Luna ayrıca dinlenme, geri çekilme ve kapanma ile ilgili gizli onikinci evinizde Jüpiter ile uyum içinde olacak. Bu yüzden, bunu ruhsal bir sıfırlama fırsatı olarak kabul edin. Tanrıça buna ihtiyacın olduğunu biliyor. Başka bir notta, Luna büyüleyici Venüs ile kavuşacak ve Mars’ın sinematik Aslan’a geçişi için tam zamanında. Şimdi dinlenin, böylece daha sonra oynayabilirsiniz.


Boğa Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Tatlı arkadaşına o mesajı göndermekten geri durma, Boğa. Pişman olmayacaksın. Ayrıca, İkizler’de dünün yeni ay güneş tutulmasından sonra, ay sonunda duygusal olarak yönlendirilen hükümdarlık işareti olan Yengeç’e kayacak – mercurial üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla. BTW, duygularınız içindeyseniz, endişelenmeyin. Tutulma mevsimi ve herkes hemen hemen aynı gemide. İyi haber şu ki: Luna, gezegen yöneticiniz Venüs ile tatlı bir kavuşum yapacak ve gününüze bir cazibe ve uyum katmanı ekleyecek. Kalbinizin arzularını ifade etmek için sevgi dilinizi kullanın.


İkizler Burcu
11 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bu tutulma akşamdan kalma nasıl gidiyor, İkizler? Neyse ki, ay, bugün konfor arayan ikinci istikrar, finans ve değerler eviniz aracılığıyla rahat Yengeç’e dönüşecek – sizi duygusal olarak duygusal tatmininiz ve finansal güvenliğiniz etrafında dönen temalara bağlayacak. Luna ayrıca haritanızın bu alanında Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bu da size öz değerinize öncelik vermeye devam etmenizi hatırlatacak. İlişkilerinizin yedinci evinin göksel yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile uyum içinde, bugün güzel bir gün olacak. Ve sana gelince canım, sen “imparatoriçe modundasın” o yüzden o tahttan inmeye kalkma.


Yengeç Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, ay senin yönetici gezegenin. Bu nedenle, bunalmış veya bitkin hissediyorsanız, bunların hepsi dünün yeni ay güneş tutulması sayesindedir. Yine de, bugün burcunuza kayacak ve bu süreçte tatlı Venüs ile birleşecek. Bekar veya alıngan olmanıza rağmen, bu uyumlu sinerji sizi yalnızca en derindeki hislerinize yaklaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda auranızı Venüs cazibesiyle köpürtecek. Ne için bekliyorsun? Şu özçekimi yap. Parlama gerçek ve hala Venüs’ün gücünü ikinci tahmin ediyorsanız, bekleyin. Luna ayrıca macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde şanslı Jüpiter ile üçgen açı yapacak, bu yüzden adım atmaktan korkmayın.


Aslan Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Oldukça kaotik yeni ay güneş tutulmasından sonra, ay sonunda sezgisel Yengeç’e kayacak ve uykulu on ikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeye geri çekilecek. Luna, haritanızın bu alanında sadece tatlı Venüs ile birleşmekle kalmayacak, aynı zamanda sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla şanslı Jüpiter’i üçgen yapacak. Biz konuşurken karmik bir bağlantı ya yoldadır ya da zaten yapım aşamasındadır. Ateşi getirmeye hazır mısın Leo? Mars, bugün burcunuzda cızırtılı çıkışını yapıyor ve havai fişek gösterileri olacak.


Başak Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

İhtiyacınız olan destek için yaşıtlarınıza yaslanın, ancak bunu yaparken kendinizi rahat hissediyorsanız Başak. Evet, bu günlerde, özellikle de dün geceki yeni ay güneş tutulmasından sonra, üzerinizde çok şey varmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak aynı şekilde, muhtemelen bu yeni yolculuğa çıkmaya heveslisiniz. Yine de ay, platonik onbirinci çağrışımlar evinize, dostluk çevrelerinize ve dünyaya ait olma duygunuza kayacak ve sizi duygusal olarak bireysel özgürlüğünüzü çevreleyen temalara bağlayacaktır. Luna, Venüs ile kavuşacak ve Jüpiter’i ilişki sektörünüzde üçgen yapacak, bu yüzden özel birine aşık olabilir.


Terazi Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Dünkü huzursuz yeni ay güneş tutulmasından sonra, ay sonunda duygusal Yengeç’e kayıyor ve tatlı gezegen hükümdarınız Venüs’e tatlı bir kavuşumda katılıyor. Bildiğiniz gibi, Venüs cazibesinden daha karşı konulamaz bir şey yoktur, ancak ay devreye girdiğinde, gücü gelgitleri çekecek kadar güçlü olduğu için bu, otomatik olarak çoğalır. Bunu söyledikten ve halka açık onuncu itibar evinizi aydınlatan bu muhteşem kombinasyonla, dünyaya gerçekte neyden yapılmış olduğunuzu göstermeyi iki kez düşünmeyin. Şeker, baharat ve güzel olan her şey bugün gözler üzerinizde, bu yüzden ışıltınızın tadını çıkardığınızdan emin olun. Hayranlarınız bunun için size teşekkür edecek, Terazi.


Akrep Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kendinizi, en yüksek iyiliğinizi boğan zehirli karışıklıklardan ve yakın ortaklıklardan kurtarma sürecindesiniz, Akrep. Bu yüksek titreşimleri koruyun – özellikle dünün İkizler’deki yeni ay güneş tutulmasından sonra. Ama iyi haber şu ki: Bugünün astrolojisi, hak ettiğiniz tatlı bir karşılama gibi hissedecek. Örneğin, kız kardeşiniz Yengeç’e kaymanın yanı sıra, Luna macera, eğitim ve seyahatten oluşan geniş dokuzuncu evinizde cilveli Venüs’ü bir araya getirecek. Sizden uzakta olan biriyle bağlantı kuruyorsanız, duygusal olarak tatmin edici bir alışverişe katılabilirsiniz. Meydan okuma? Egonuzun yolunuza çıkmasına izin vermeyin.


Yay Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızda bir maceraya atılmak üzeresiniz, Yay. Tabii ki, ilişkinizde yeni başlangıçlar pratikte kaçınılmazdır – özellikle de önemli kişilerden oluşan yedinci evinizden geçen dünün İkizler’deki yeni ay güneş tutulmasından sonra. Bununla birlikte, bu ay tutulmasının doğurganlığına ek olarak, ayın boğucu sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla sezgisel Yengeç’e geçişi, büyük olasılıkla işleri bir çentikten daha fazla hızlandıracaktır. Ay, haritanızın bu alanında tatlı Venüs ile birleşecek ve yakın zamanda deneyimlemiş olabileceğiniz duygusal gerilimleri yumuşatacak. Bu nedenle, açık fikirli olmaya çalışın.


Oğlak Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Dünkü yeni ay güneş tutulmasından kaynaklanan enerjik odaklanmaya rağmen – sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla – bugünün Yengeç burcundaki ayı, haritanızın bu bölgesinde tatlı Venüs ile çarpışmadan önce, önemli diğerlerinin yedinci evine dokunacak. Siz veya eşiniz duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, bu tatlı sinerji ikiniz için de inanılmaz derecede yardımcı olabilir. Ve sanki bu herkesin size doğru çekilmesi için yeterli bir neden değilmiş gibi, Mars bugün ateşli sekizinci samimiyet evinizden Aslan’da ateşli ilk çıkışını yapacak. Ateş yakıyor, Oğlak.


Kova Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Günün tadını çıkar, Kova. İkizler’de ilginç bir akşam ve yeni ay güneş tutulmasından sonra, Luna, hükümdarlık burcu Yengeç ve sorumlu altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla daha sakin sulara kayacak. Ve muhtemelen hala sıkıcı yapılacaklar listenize yetişmeye çalışıyor olsanız da, Luna’nın Venüs ile kavuşumu gününüze hak edilmiş bir mutluluk katmanı ekler. Tek? Doğru olanı yapmak için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Ama aynı şekilde, bu süreçte birdenbire romantik bir buluşma yaşayabilirsiniz. (Ay ve Venüs işi yapacak.) Mars da bugün Aslan burcuna girecek ve ilişkilerle ilgili yedinci evinizdeki sıcaklığı artıracak.


Balık Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Umarım biraz dinlenmişsinizdir, çünkü dünkü yeni ay güneş tutulmasından sonra, ay sonunda mutluluk, tutku ve romantizmden oluşan şenlikli beşinci evinize kayacak. Ve bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, bu ay geçişinin manyetik cazibesini inkar edemezsiniz. Sonra tekrar, Venüs’ü denkleme ekleyin ve bir tedavi içindesiniz, Balık. Daha basit bir ifadeyle, Luna haritanızın bu alanında sadece Venüs ile güçlerini birleştirmekle kalmayacak. Ayrıca geleneksel cetveliniz Jüpiter ile burcunuzda büyüleyici bir üçgen açı oluşturacaktır. Bu, aşk ve – eğer gerçekten hissediyorsanız – bu dünya dışı bir romantizm fırsatını ortaya çıkarır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.