Boğa Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Boğa burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, titreşimler değişiyor ve etrafınızdaki insanlar fark etmeye başlıyor. Kabul, insanların senin hakkındaki düşünceleri seni ilgilendirmez ama gerçekleri inkar edemezsin. Önemli bir dönüşümün ortasındasınız ve değişim kaçınılmaz. Bu arada, ay, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan cıvalı üçüncü evinizden geçmeye devam edecek ve gezegensel yöneticiniz Venüs ile yakın bir şekilde oturuyor. Flört mü ediyorsun? Nişanlanıp katılmama konusunda kararsız hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen ayın Chiron’la kare açı yapmasıdır. Luna’nın Uranüs’e altmışlığı sizi birden fazla yönden özgürleştirir.

Boğa Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İnsanlar bugün birbirini kollamıyor – bu yüzden onun yerine dikkat etmelisin! Dolandırıcılık ya da başka bir şey için büyük bir hedef değilsiniz, ancak birileri sizi erkenden manipüle etmeye çalışabilir.

Boğa Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, paranızın farkında olun ve bir şeylerin muhasebesini yaptığınızdan emin olun. Hayatınızın bu alanında meydana gelen çok fazla karışıklık var. İkizler güneşi, Merkür gerilemesi ve Balık burcundaki sisli Neptün ile zor bir açı oluşturmasıyla birlikte ikinci kazanılmış geliş evinizde. İş bütçenizi veya hesaplarınızı çevrimiçi yönetiyorsanız, bunları güvenceye almak için zaman ayırın ve ayrıntıları gözden geçirin. Şu anda bütçeyi aşma veya dolandırıcılık yapma eğiliminiz olabilir.

Bugün herhangi bir risk almayın – sonuç sizin lehinize olmayacak. Güvenli oyna.

Boğa Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü sıcak bir şekilde alçakgönüllü, Boğa. Son birkaç gün enerji açısından çok yorucuydu, bu yüzden kendinizi daha rahat bir tempoya bırakın. Luna, günü nazik Yengeç’ten geçerek geçirir ve kendinizi ifade etmenizi sağlayan etkinliklerle meşgul olmanızı teşvik eder. Günlük tutmak, derin görüşmeler yapmak veya yerel ortamınıza girmek ve yakındaki topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.