Boğa Burç Yorumları 11 Haziran 2021

Boğa burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 11 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı arkadaşına o mesajı göndermekten geri durma, Boğa. Pişman olmayacaksın. Ayrıca, İkizler’de dünün yeni ay güneş tutulmasından sonra, ay sonunda duygusal olarak yönlendirilen hükümdarlık işareti olan Yengeç’e kayacak – mercurial üçüncü eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla. BTW, duygularınız içindeyseniz, endişelenmeyin. Tutulma mevsimi ve herkes hemen hemen aynı gemide. İyi haber şu ki: Luna, gezegen yöneticiniz Venüs ile tatlı bir kavuşum yapacak ve gününüze bir cazibe ve uyum katmanı ekleyecek. Kalbinizin arzularını ifade etmek için sevgi dilinizi kullanın.

Boğa Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Geri tepmek ve insanlarınızın zaten yapacakları her şeyi yapmalarına izin vermek için harika bir gün – ruh halinizin onlarla hiçbir ilgisi yok, dürüst olmak gerekirse! Eğer somurtursan, kesinlikle çıldıracaklar.

Boğa Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bu iş iletişiminizle ilgili olarak sizin için iyi bir gün. Duygusal Yengeç ayı, üçüncü evinizde Venüs ile aktive edici bir bağlantı kuruyor. Venüs, başkalarını etkilemeyi kolaylaştırır ve iş etkileşimlerinize uyum ve denge getirebilir. Bu aynı zamanda gezegensel yöneticinizdir ve bu enerjiyi daha güçlü kılar. Balık burcundaki Jüpiter ay üçgeni ile şanslı bir destek alıyorsunuz. Bu enerjiden yararlanın ve iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun.

Derin duygular bugün yüzeye çıkıyor. Bırak onları ve sonsuza dek yok olacaklar.

Boğa Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün dünya ayaklarının altında çok hafif kaysın. Hareket ettirici ve çalkalayıcı Mars, nazik Yengeç burcundan ayrılır ve 29 Temmuz’a kadar kalacağı etkileyici Aslan’a geçer. Bu geçiş, zihinsel sağlığınızın ve iletişim tarzınızın ısısını alır ve enerjinizi evinize ve ailenize odaklar. Bu, ev yenileme çabalarını üstlenmek için yılın en iyi zamanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.