Başak Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Başak burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine aşık oluyorsun ama kendini aksine ikna etmeye çalışıyorsun Başak. Bu özellikle, dernekler, umutlar, dostluk grupları ve dünyaya ait olma hissinden oluşan onbirinci evinizden geçen Ay ve Venüs için geçerlidir. Ama Luna’nın yaralı şifacı Chiron’la olan karesi, yakınlık ile ilgili sekizinci evinizde işlerin zorlaşabileceği yerdir. Bu aşk hikayesinin potansiyelini boğan önceden taahhütler ve/veya karışıklıklar var mı? Bazılarınız için, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme düşüncesi, geçmişten gelen korkuları tetikler. Ama bu korkular geliyorsa, bunun nedeni iyileşiyor ve ilerliyor olmanızdır.

Başak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Tek istediğin, dünyaya çıkmak ve gerçekten arkadaşlarınla ya da gözünün üzerinde gördüğün o seksi kızla karıştırmak, ama bir şey seni engelliyor. Bir süre beklemek en iyisi olabilir.

Başak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başak, uzun vadeli hedeflerinize doğru doğru yönde bir destek alabilirsiniz. Bu, ağınızdaki veya eski iş arkadaşınızdaki ayrılmaz bir kişi aracılığıyla olabilir. Yengeç ayı, onbirinci evinizdeki bol Venüs ile bağlantı kuruyor. Bu pozitif enerjidir, çünkü Venüs hayatınızın bu alanından geçerken olumlu sonuçlar getirebilir. Geçmişten insanlarla yeniden bağlantı kurabilirseniz, işinize büyük fayda sağlayacaktır. Başkalarının desteğine açık olmak sorun değil.

Heyecanlısın ve acele etmek istiyorsun ama yapamıyorsun. Herkesin yakalamasını bekleyin.

Başak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin, Başak. Arkadaşlarınız sizinle yeniden bağlantı kurmak istiyor ve zorlu bir hafta sonundan sonra kendinizi onların desteğine ihtiyaç duyuyor bulabilirsiniz. Ay, tüm gün duygusal Yengeç’te yüzerek sizi biraz eğlenceli sosyalleşme arayışına sevk ediyor. Luna’nın temas eksikliği, gün boyunca çok az yaygara ve hareket yarattığı için gevşemek ve serbest bırakmak için ideal bir gün yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.