Aslan Burç Yorumları 30 Haziran 2021

Aslan burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Her ilişki devam eden bir çalışmadır, Leo. Ve her şeyinizi o özel kişiye vermeye fazlasıyla istekli olsanız da, bugünün sınırsız ay-Neptün kavuşumu, seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi harekete geçirecek. Bu da siz ve sevgiliniz arasındaki sınırları ortadan kaldırır. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu hem bir lütuf hem de bir lanettir – özellikle de benzer bir frekansta titreşmiyorsanız. Bu yüzden, bunu enerjinizi korumak ve korumak için resmi ipucunuz olarak düşünün. Luna’nın Pluto’ya altmışlığı, bu bağlantının özünün gününüze kolayca uyum sağlayabileceğini gösteriyor – bu yüzden buna dikkat edin.

Aslan Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Geniş açık kalbiniz ve meselenin gerçeğini görme arzunuz sayesinde bugün neredeyse her duruma parlak bir ışık tutuyorsunuz. Cevapları almak için harika bir zaman!

Aslan Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Leo, bugün doğruluk konusunda dikkatli ol. İş için bir e-posta gönderiyorsanız veya sosyal medyada önemli bir şey yayınlıyorsanız bazı hatalar yapabilirsiniz. Kafa karıştırıcı Balık ayı, onbirinci ağ evinizdeki İkizler’deki iletişim gezegeni Merkür’ü aktive ediyor. Ayrıntıları gözden kaçırma eğilimi bugün bazı hayal kırıklıklarına yol açabilir. Sadece bazı şeyleri okuyun ve bugün projelerde gezinmeye zaman ayırdığınızdan emin olun.

Herkes senin gibi sıcak bir kişiliğe sahip değil – bu yüzden insanlara ısınmaları için bir şans verin.

Aslan Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün aşıkların etrafında dönen bir fantezi dünyasına kapılmak çok kolay, Leo. Biraz hayal kurmak kimseye zarar vermezken, gül renkli gözlüklerle aşırıya kaçmaya dikkat edin! Tatlı Balık ayı, gerçeği büken Neptün ile birleşerek rüya gibi, romantik bir pus yaratır. Bu yön, duygulu, dürüst paylaşımı teşvik eder. Daha sonra ay, Plüton ile dans eder ve iş/yaşam dengenizde neyin değişmesi gerektiğini gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.