Aslan Burç Yorumları 11 Haziran 2021

Aslan burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 11 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Oldukça kaotik yeni ay güneş tutulmasından sonra, ay sonunda sezgisel Yengeç’e kayacak ve uykulu on ikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeye geri çekilecek. Luna, haritanızın bu alanında sadece tatlı Venüs ile birleşmekle kalmayacak, aynı zamanda sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla şanslı Jüpiter’i üçgen yapacak. Biz konuşurken karmik bir bağlantı ya yoldadır ya da zaten yapım aşamasındadır. Ateşi getirmeye hazır mısın Leo? Mars, bugün burcunuzda cızırtılı çıkışını yapıyor ve havai fişek gösterileri olacak.

Aslan Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Birinin rehberliğe ihtiyacı var – belki küçük bir kardeş, belki kafası karışık bir arkadaş, ama kesinlikle oldukça iyi tanıdığınız biri. Onlara tavsiyelerde bulunmanın sessiz ve nazik yollarını bulmak için iyi bir gün.

Aslan Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Enerjinizde önemli bir artışa hazır olun, sevgili Leo! Aksiyon gezegeni Mars, benliğiniz ve kimliğinizle ilgili ilk evinizde Aslan’a taşınıyor. Bu, İkizler’de Merkür gerilemesi ile bir yansıma döneminden sonra geliyor. Bu geçişle birlikte yaratıcılık, sürüş ve işinizde kendinizi ifade etme ihtiyacı gelir. Projelerinize getirmek istediklerinizle nerede daha özgün olabilirsiniz? İçinizdeki Aslan’ı profesyonelce serbest bırakmak için harika bir zaman.

Normalde ben merkezli bir kişi alçakgönüllü ve uzanıyor. Nazik ve açık ol.

Aslan Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma göğü altında bir ağırlık kaldırılıyor, Leo. Kendi kendini motive eden Mars, son birkaç haftadır huysuz Yengeç’te duygusal sorunlara neden olduktan sonra bugün burcunuza ilerliyor. Mars’ın burcunuzdaki varlığı, yeteneklerinize yenilenmiş bir güven duygusuyla yaşam sahnesine geri adım atmanıza yardımcı olur. Bu geçiş aynı zamanda size şimdi 29 Temmuz’a kadar kucaklamanız için güçlü bir enerji artışı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.