Akrep Burç Yorumları 18 Haziran 2021

Akrep burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Perde arkasında ne planlıyorsun, Akrep? Ay, kapalı onikinci evinizi, rüyalarınızı, karmanızı ve bilinçsiz kalıplarınızı vurgulamasına ek olarak, geleneksel yöneticiniz Mars’a otoriter onuncu eviniz aracılığıyla uyumlu bir altmışlık açı yapacaktır. Yine de, bir durumu kontrol etme ihtiyacından vazgeçmeye karar verebilirsiniz. Ya da vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkabilir ve kapalı kapılar ardında bir şeyler yapabilirsiniz. Size bile riskli geliyor ama bu durumda hedefiniz nedir? Ayın Kuzey Düğümüyle üçgen açı yapması, bastırılmış duygularınızı ön plana çıkarıyor, bu yüzden bunun nereye gittiğine daha yakından bakmanın zamanı geldi.

Akrep Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Evde çok büyük bir şeyin olması gerekiyor ve muhtemelen hepsini başlatan kişi sen olmalısın. Değişime aldırmazsınız ama genellikle yavaş gitmeyi tercih edersiniz. Bunun için bir deprem ya da darbe gerekiyor!

Akrep Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Akrep, Mars, profesyonel kariyer sektörünüzde Leo’nun yaratıcı burcunda. Bu enerji, sizi kendi yolunuzdan çıkmaya ve işiniz için spot ışığı kabul etmeye teşvik ediyor! Bundan çekinme eğilimindesiniz, ama sonuçta, Leo hayatınızın bu alanında olduğu için bu sizin yaşam yolunuzdur. Bu sizin için son derece iyileştirici olabilir, özellikle de Mars, altıncı iş ve görev evinizde Koç burcundaki yaralı Chiron ile sinerjik bir bağlantı kurarken. Emek verdin, şimdi gösteriş zamanı!

Yeni fikirler kapınızı çalıyor — açın ve içeri girmelerine izin verin. Onları tanıyın.

Akrep Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün dünyadan uzaklaş, Akrep. Muhtemelen insan teması olmadan izole bir adaya taşınma havasındasınız. Bu kadar sert olmak yerine, kendinizi şarj etmenize izin verin. Denge arayan Terazi’deki ayların varlığı, sizi onarıcı faaliyetlere, doğaya ve yalnızlığa odaklanmaya çağırıyor. Luna’nın yöneticiniz, savurgan Mars ile bağlantısı, size tutku projelerinde ağır ağır ilerlemek için de enerji verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.