Yengeç Burç Yorumları 26 Mayıs 2021

Yengeç burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, ay sizi yönetiyor ve bugünkü tutulma, düzenli altıncı sağlık evinizi, günlük ritüellerinizi ve gerekli özeni göstermenizi ateşleyecek. Tutulmanın etkileri altı aya kadar sürebilir, ancak enerjik temalar kalır. Günlük programınız aşk hayatınızın önüne mi geçiyor? Bunun “gerçeklere” duyulan derin özlemle veya belki de harekete geçmek için gereken netlikle bir ilgisi olabilir. Unutmayın: bir enerji stelliumu on ikinci kapanış evinizi, rüyaları ve teslim olmayı aydınlatıyor. Yani, bu süreçte kendinize bir iki şey saklıyor olabilirsiniz. Perde arkasında hareketler yapın.

Yengeç Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Duygusal doğanız bugün her zamankinden daha fazla zaman alıyor, ancak bu tam bir erimeden geçiyormuşsunuz gibi değil. Her şeyi mahvetmek yerine ortaya çıkan şeylerle uğraşmanız yeterlidir.

Yengeç Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, tutulmalar sizi diğer burçlardan daha fazla etkiler çünkü ay sizin gezegensel hükümdarınızdır. Bugün, Yay burcunda çalışma sektörünüzü etkileyen ve sizi gerçeğinizi söylemeye iten etkili bir ay tutulması var. Bu aynı zamanda, altıncı evinizdeki Yay burcunun gizli bölgenizdeki İkizler güneşine karşı bir karşıtlık oluşturduğu bir dolunaydır. Aradaki fark, karmik Düğümlerin yakınında meydana gelmesidir. İş programınızı etkileyebilecek ve yardımcı olabilecek endişelerinizi dile getirmenin zamanı geldi. Sağlıklı bir iş / yaşam dengesi anahtardır.

Şüpheleriniz temelsiz. Rahatlayın ve bu kadar mutlu olmayı hak ettiğinizi anlayın.

Yengeç Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, ayın evreleri duygusal ortamınız üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. Büyük yürekli Yay burcunda dolunay ay tutulması ortaya çıkarken, bugün buna özellikle dikkat edin. Ay tutulmaları, steroidler üzerinde dolunayın enerji eşdeğerini getirir, bu yüzden her şeyi hissetmenizi bekleyin. Dinlenin, salıverin ve nemlendirin – çünkü bu tutulma, sağlığınızın gizli unsurlarını ve ele alınması gereken çalışma koşullarını ortaya çıkaracaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.