Yay Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

Yay burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yay burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 30 Mayıs 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Çalışanlarınız yeni şeyler konuşuyor, ancak kimse eyleme geçmek için ilk adımı atmaya hazır görünmüyor. Bu senin için oldukça sinir bozucu oluyor, ama yine de bir adım atıp bir şeyler söylemen iyi bir fikir.

Yay Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Archer, önemli bir iş ilişkisi söz konusu olduğunda iletişimsizliğe hazırlan. Merkür gerilemesi bugün İkizler burcunda başlıyor. Bu yedinci evinizde, bu nedenle yeniden su yüzüne çıkabilecek herhangi bir eski sorunu nasıl değiştirebileceğinize veya çözebileceğinize bakmak akıllıca olacaktır. Bu aynı zamanda, yeni iş ortaklıkları kurma söz konusu olduğunda yeni anlaşmalar yapmanın veya noktalı çizgiyi imzalamanın en iyi zamanı değil. Mümkünse, retrograd toz çökene kadar bekleyin.

Sorumluluklarınızı Super Bowl’daymış gibi halledin. Zafer senin olduğunda, git oyna.

Yay Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün düşüncelerini kendine saklama Yay. Göğsünüzden büyük bir şekilde kurtulmanız gereken şeyler var. Ay, anlamlı Kova burcundan kayarak önemli konuşmalarla yüzleşmenize yardımcı olur. E-postaları veya kaçırılan metinleri ve çatlaklardan sızan aramaları takip etmek için ideal bir gün. Daha sonra, Ay’ın Satürn ve Uranüs ile sert karşılaşması, iş meseleleri etrafında zihinsel fırtına bulutları yaratır.

Yay Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Sormaktan zarar gelmez Yay. Kişisel ve / veya romantik konuşursak, bugünün astro hava durumu, duruma daha pragmatik bir şekilde yaklaşmanızı gerektirse bile, sizi en çok arzuladığınız şey için konuşmaya davet ediyor. Unutmayın, ay sekizinci samimiyet evinizi, paylaşılan kaynakları, enerjik alışverişleri ve ruhsal ilişkileri yönetir ve bugün üçüncü iletişim evinizi aydınlatacaktır. Aklını ağırlayan bir şey mi var? Söylemesi yapmaktan daha kolay, ancak Luna’nın Satürn ile birleşimi, yaklaşımınızı yeniden düzenlemeniz ve bütünlük içinde iletişim kurmanız için sizi zorluyor. Yaralı şifacı Chiron’a bir sekstil, sizi duygusal olarak tetikleyebilir; topraklı kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.