Terazi Burç Yorumları 26 Mayıs 2021

Terazi burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kesimi yapacaklar mı, Terazi? Güçlü bir tutulma, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve iç çevrelerinizi harekete geçirecek – kişisel bakış açınızdan yakın çevrenize kadar her şeye önemli bir dönüşüm getirecektir. Elbette, değişiklikler henüz başlamadıysa, bu altı aya kadar sürebilir. Bununla birlikte, ayın ilişki sektörünüzdeki yaralı şifacı Chiron ile bağlantısı, derin şifa fırsatını ortaya çıkarır. Luna aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Satürn’ü sekize edecek ve size uzun vadeli mutluluğu sağlamlaştıracak yapı ve netlik sağlayacak. Gözlerini ödülden ayırma.

Terazi Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün bazı ciddi inişler ve çıkışlar yaşıyorsunuz, ancak neredeyse her düşüş aslında sizin öngördüğünüz bir şey! Geriye doğru dev bir adım atmaya ve olaylara yeni bir perspektiften bakmaya çalışın.

Terazi Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kozmos, sesinizde büyümeyi deneyimlerken, bilgi aramanızı da etkiliyor. Yay burcundaki ay tutulması bugün gerçekleşiyor; aynı zamanda dolunay. Tutulma ile farkı, Düğümlerin yakınında meydana gelmesidir. Yay ayı, üçüncü iletişim evinizde ve geniş dokuzuncu evinizde İkizler’deki güneş ile bir karşıtlık oluşturuyor. Yeni bir fikir başlatmak, bilginizi artırmak için okula geri dönmek veya gerçeğinizi ifade etmek artık sizin için temalar olabilir.

Hayatınızdaki ilişkileri düşünün – ne kadar şanslı olduğunuzu anlıyor musunuz?

Terazi Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, sürekli olarak yaşamla bir denge kurmaya çalışıyorsunuz. Son zamanlarda, odak noktanızı geri adım atmaya ve mevcut vizyonunuzun büyük resim yörüngesini incelemeye adadınız. Dolunay ay tutulması vizyoner Yay burcunda ortaya çıkarken, Çarşamba günkü gökyüzü ölçekleri eşitler ve sizi makro seviyeye geri getirir. Bu tutulma muhtemelen kritik konuşmaları, zihinsel ifşaları ve küçük şeyleri gözden geçirme ihtiyacını beraberinde getirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.