Haftalık Burç Yorumları (31 Mayıs – 5 Haziran Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kişiliğinizi ifade etme arzunuz var. Koç, kendi davulunun ritmine doğru yürüyorsun.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, ailenizin evinde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün büyük olasılıkla başkalarına, özellikle de aile üyelerine yardım etmekle ilgili. Yakın zamanda bir taşınmadan sonra bir aile üyesinin taşınmasına veya yerleşmesine yardım ediyor olabilirsiniz. Önemli becerilerinizi, geniş ailenize FaceTime veya Zoom video konferans aracılığıyla yardımcı olmak için kullanıyor olabilirsiniz.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, iletişim evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Aileni sevdiğin kadar, düşünmen gereken kendi kimliğin de var. Bugün farklı bir yöne giderek kimliğinizi ifade ediyor olabilirsiniz. Kendinize sadık kalmak çok önemlidir. Ve sevgi dolu aileniz anlayacaktır (bu fikre alışmaları için onlara zaman verdiğiniz sürece).


Boğa Burcu
Boğa Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Yetkili bir kişi sizden kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmenizi isteyebilir. Boğa, topuklarını kazıyorsun.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, iletişim evinizde, topluluk evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün topluluğa ulaşmak için mükemmel bir gün. Doğal olarak cömertsiniz. Bir hayır kurumuna, kilise grubuna veya topluluk organizasyonuna düzenli olarak yardım edebilirsiniz, ancak şimdi size her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Hatta mahalle bahçesinde çalışmayı bile düşünebilirsiniz.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, para evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Bugün, kendi paranızı yönetmenin önemini anlayabilirsiniz. Hiç kimse bir ada olmasa da, kendi kişisel çabalarınızla başarıya ulaştığınızı bilmenin mutluluğunu yaşarsınız. Artık bu yolun gelecekte daha önemli kazanımlara açıldığını görebilirsiniz. Doğru yola girme zamanı.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

İkizler, bu hafta dünyanız genişliyor. İlginç fikirleri olan biriyle tanışabilirsin.

Hafta, 30 Mayıs Pazar günü, Yengeç burcundaki Mars’ın, kariyer evinizde Neptün’le üçgen açı yapan para evinizde başlıyor. Bugün, dünyada istediğiniz etkiyi yarattığınızı hissetmeyebilirsiniz. Bu, daha büyük bir şey yapmayı ve birçok yeteneğinizi ve yeteneğinizi kullanmayı düşünmek için güzel bir gün. Bu, hayran olduğunuz insanlara bakmak ve başarıya giden yolculuklarını incelemek için mükemmel bir zamandır.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) Güven evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Arkadaşlarınızı ve ailenizi ne kadar sevseniz de, şu anda kendi yolunuzu takip etmelisiniz. Bu, aslında bir ömür boyu yapacağınızı düşündüğünüz bir şeyden vazgeçtiğiniz anlamına gelebilir. İnci


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, biri size bu hafta bir hediye teklif ediyor. Ne istediğinden emin değilsin.

Hafta, 30 Mayıs Pazar günü, kendi Yengeç burcunuzdaki Mars ile, bilgelik evinizde Neptün ile üçgen açı yaparak başlıyor. Manevi olma zamanı. Grubunuzda bir liderlik rolü üstlenmek isteyebilirsiniz. Yıllık kek satışını organize etmek için gönüllü olmayı veya manevi bir ilgi konusu için sanal bir çalışma grubuna liderlik etmeyi düşünün.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, psişik yetenek ve içsel çalışma evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Bazen başkalarına yardım etmekle ve iyi olduklarından emin olmakla o kadar meşgul olursunuz ki, gerçekten ne istediğinizi unutursunuz. İhtiyaçlarınızı günlüğe kaydetmenin tam zamanı. Kendinizi kağıt üzerinde ifade ederken, Evren sizi duyar.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, başkaları size kredinin ödenmesi gereken yerde kredi veriyor. Aslan, alkış için ayağa kalk.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, gizli evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Sen ve sevgilin birlikte kaçmak isteyebilirsiniz. Bunu gece için yapabilirsin ya da belki kaçmayı düşünüyorsun. Aşkı arıyorsanız, sırlarınızı söyleyebileceğiniz birini bulabilirsiniz.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, sosyallik ve dostluk evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Aslan, harika bir arkadaş koleksiyonun var ve çevre büyüyor. Bir yazar grubu, yürüyüş kulübü veya yerel bir topluluk organizasyonu gibi bir hobinize odaklanan bir kuruluşa katılarak bağlantılarınızı genişletebilirsiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta içten ve içten takdirler sizler için mevcuttur. Başak, onu analiz etme.

Hafta, 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, arkadaşlık evinizde, ilişkiler evinizde Neptün’le üçgen açı yapması ile başlıyor. Bir sonraki aşk ilişkiniz zaten bir tanıdık olabilir. Aslında, gözlerinizi yeni bir olasılığa açarsanız, sevgi tam önünüzde duruyor olabilir.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, kariyer evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. İyi niyetli ana baban yaşamak için ne yapmanı isterse istesin, başka bir şey yapmak isteyebilirsin. Kariyerinizde farklı bir yöne gitmek isteyebileceğinizi kendinize itiraf etmeniz önemlidir. Şimdi önünüzdeki yolun açıldığını görebilirsiniz.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Terazi, yeni arkadaşlarla tanıştığınızda macera sizi bekliyor. Bu hafta birisi sizin için kapıyı açıyor.

Hafta, 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, kariyer evinizde, iş evinizde Neptün’le üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün, birçok kişiye yardımcı olan işe çekilebilirsiniz. Bir hayır kurumu veya kar amacı gütmeyen kuruluş için çalışmak istiyorsanız, özgeçmişinizi göndermenin tam zamanı. Ayrıca, yol gösterebileceğiniz ve başkalarının yollarını bulmalarına yardımcı olabileceğiniz kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, bilgelik ve maneviyat evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Şimdi okula geri dönmeyi veya yabancı bir ülkede yaşayan insanlarla çalışmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bugünün enerjisi, bu zamana kadar gittiğinizden farklı bir yol olabilecek yolunuzu bulmakla ilgilidir.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta beklenmedik bir düşüş mümkün, Akrep. Eklenen bir kaynak cüzdanınızı zayıflatabilir.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, felsefeler evinizde, zevk evinizde Neptün’le üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün, kendinizi son derece yargılayıcı değil hissediyor olabilirsiniz, bu da sevgiliniz kutudan çıkar çıkmaz bir şey öneriyorsa işe yarayabilir. Romantizmde yeni yollar keşfetmeye istekli olabilirsiniz.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, kaynak evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Yolunuzu takip ederek, destek alma fırsatları yaratırsınız. İşte yakalama: Sıçrıyorsun ve sonra net beliriyor. Ne yazık ki, denediğiniz şeyin işe yarayacağının garantisi yok. Ama kalbinizin sesini dinler ve kendinize güvenirseniz, size açılan kapılar bulacaksınız.


Yay Burcu
Yay Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Yay, diğerleri parlak zekanızdan etkilendi. Bu hafta hayranların var.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Yengeç burcunda, yatırım evinizde, ailenizin evinde Neptün’le üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün kendinizi oldukça fedakar hissediyorsunuz ve bir aile üyesine yardım etmek için bazı hisseleri satmak isteyebilirsiniz. Ya da daha genç bir akrabanıza aile yadigarı veriyor olabilirsiniz.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Aşkı arıyorsanız, bu, gerçek bir partner olabilecek biriyle bağlantı kurmak için aylardır sahip olduğunuz en iyi fırsatlardan biridir. Önümüzdeki birkaç gün için ilginç bulduğunuz kişilere ulaşın ve bir sohbet başlatın. Kuzenin seni bir kör randevu ayarlasın. Yerel eczanede sizinle aynı çizgide olan çekici yabancıya “merhaba” deyin.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, sıkı çalışman karşılığını veriyor. Bu hafta bir minnettarlık göstergesi olarak bir hediye alabilirsin.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Yengeç burcundaki Mars’ın iletişim evinizde Neptün’e üçgen açmasıyla başlıyor. Bugün siz ve bir arkadaşınız topluluk için bir şeyler yapabilir. Kütüphane kitap satışını yürütüyor, yemek dağıtıyor veya tıbbi bir araştırmaya dahil olabilirsiniz. Bunlardan herhangi biri, mahallenize ve çevrenizdeki insanlara daha bağlı hissetmenize yardımcı olabilir.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, iş ve rutin evinizdeki Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Her gün yaptığınız en küçük eylemler hayatınızı yaratır ve inşa eder. Bugün, finansal bağımsızlık yaratmak veya sağlıklı alışkanlıklar edinmek için neler yapabileceğinize bakın. Günde 100 kelime yazmak size yılda bir kitap verebilir. Günde on şınav fiziksel bedeninizi değiştirebilir.


Kova Burcu
Kova Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kafa çeviriyorsun Kove. Çok hayranın var.

Hafta, 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, rutin evinizde, para evinizde Neptün’le üçgen açı yapması ile başlıyor. Gününüzü atlatmanıza yardımcı olacak şeyin yeni bir aygıt olacağı izlenimine kapılmış olabilirsiniz. Ama şimdi para harcama konusunda dikkatli olun. Süslü kamera, bir YouTube yıldızı olmanıza yardımcı olmayabilir. Spiralizatör daha fazla sebze yemenize yardımcı olmayabilir.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, eğlence evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Bugün neden bu kadar çok çalıştığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Belki de boş zamanınızı nasıl geçirdiğinize ve boş zamanınızın kaliteli olup olmadığına bakmanız gerekir. Sonsuz kaydırma ne rahatlatıcı ne de canlandırıcıdır. Gerçekten tatmin edici bir şey arayın.


Balık Burcu
Balık Burcu 31 Mayıs – 6 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Balık, muhtemelen bir eve dönüş gerçekleşiyor. Bu hafta kollarınızı açarak karşılanıyorsunuz.

Hafta 30 Mayıs Pazar günü, Mars’ın Yengeç burcunda, romantizm evinizde, güven evinizde Neptün’le üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün sevgilinizle tanışmak ve ilişkinizi çok romantik bir şekilde keşfetmek için mükemmel bir gün. Bu, bahçedeki mayolar ve fıskiyeleri veya belki yatak odasında kıyafet isteğe bağlı bir partiyi içerebilir.

31 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki güneş, aile evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Bugün bir aile geleneğini bozuyor olabilirsiniz. Aileni seviyorsun ama aynı zamanda kendi hayatını da yaşamalısın. Bu özellikle kiminle çıktığın ve arkadaşlarının kim olduğu söz konusu olduğunda geçerlidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.