Haftalık Burç Yorumları (3 Mayıs- 9 Mayıs Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

İşleri harekete geçirdiniz. Bu hafta Koç, en zor şeyi yapmalısın… sonuçları bekle.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü Boğa burcunda, para evinizde Merkür ile başlıyor ve profesyonellerin evinizde Pluto ile üçgen açı yapıyor. İşin aklında. Şirket yakında büyük bir duyuru yapabilir. Ve bu değişikliklerden size yeni kariyer fırsatları gelebilir.

Aynı gün Boğa burcundaki Venüs, sezgi evinizde Neptün’e altılık yapar. Evrenden gelen mesajlar tüm gün bilincinize süzülebilir. Dünyanın ruhu sizinle hayvanlar, tesadüfi olaylar ve sihirli sayılar aracılığıyla konuşuyor. Bunun hakkında günlüğe girmek güzel.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Son haftalardaki meşguliyet sona eriyor. Bu hafta Boğa, biraz mola veriyorsun.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü, kendi Boğa burcunuzda Merkür ile başlar ve bilgelik evinizde Pluto ile üçgen açı yapar. Bugün, diğer dünyaları keşfederek (belki de mistik romanlar veya video oyunları yoluyla) fantastik fikirlere kapılıp gidebilirsiniz. Yeni bir kariyer veya dünyanın diğer ucunda ilerlemek gibi büyük değişiklikler yapmanın adımlarını oturun ve görselleştirin. Küçük adımlara bölündüğünde her şey yapılabilir.

Aynı zamanda Boğa burcundaki Venüs, olasılıklar evinizde Neptün’e altılık yapar. Bugün sanat tarafından silinebilirsin. Kendinizi tığ işi yaparken veya boyamada kaybedin. Sevdiğiniz müziği ve dansı açın. Biraz esnaf ekmeği pişirin.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Kimse ne kadar çok çalıştığını bilmiyorsa, tanınmak zor. İkizler, bu hafta insanlara neler yaptığınızı bildirin.

Hafta, 2 Mayıs Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür haritanızda yükseliyor ve başkalarından gelen kaynaklar evinizde Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bugün, sırları ortaya çıkarabilir ve gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. Bir soru sorarak, sizi uzun süre şaşkına çeviren bir şeye cevap bulabilirsiniz.

Aynı zamanda Boğa burcunda bulunan Venüs, sosyal statü evinizde Neptün’e altmışlık yapar. Bugün, tuhaf olasılıklar ve deha arasındaki çizgide yürüyorsunuz. Bu dünyanın dışında bir şeyden, bir ilham perisinden veya bir melekten ilham alabilirsiniz. Büyülü bir şeyi gerçeğe getirebilirsin.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bir tenis oyununda, topun yarısı diğer kişinin sahasındadır. Kanser, bu hafta başkalarının yanıt vermesini bekliyorsunuz.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün ilişkiler evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün, birisinin gerçekten senden hoşlanıp hoşlanmadığını özel bir şekilde öğrenebilirsin. Bu kişi duygularını size itiraf edebilir. Ve tereddüt ederlerse, sohbeti devam ettirmek için söylenecek doğru kelimeleri tam olarak bileceksiniz.

Aynı gün, Pazar günü Venüs, arkadaşlık evinizde romantik Neptün’e altmış bir görünüm kazandırır. Bu, biraz romantik müzik dinlemek ve değer verdiğiniz biriyle kucaklaşmak için güzel bir gün. Veya ilişki henüz o yerde değilse, birlikte FaceTime’a gidin ve romantik bir film izleyin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bir projeyi bitirme zamanı. Leo, bu hafta mükemmeliyetçi eğilimlerin sana engel olmasına izin verme.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü Boğa burcunda, teknoloji evinizde Merkür’ün günlük rutin evinizde Pluto ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Yaptığınız bazı şeyleri düzene sokarak veya otomatikleştirerek hayatınızı nasıl dönüştürebileceğinizi düşünün. Her gün sevdiğin şeyin peşinden gidebileceğin saatler kazanabilirsin.

Aynı gün Pazar Boğa burcundaki Venüs, uzman yardım evinizde Neptün’e altmışlık yapar. Bugün kafa karıştırıcı görünen bir şey için yardım alabilirsiniz. Bu, YouTube’da izlediğiniz videolar veya küçük yeğeninizin 3 boyutlu bir yazıcıyı nasıl çalıştıracağını veya Instagram’da sayılarınızı nasıl artıracağını bildiğinin fark edilmesi yoluyla olabilir.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta yüksek not alabilirsin. Yaptığınız tüm hazırlıklar karşılığını veriyor.

Hafta, 2 Mayıs Pazar günü, haritanızın en üstünde Merkür ile başlıyor ve risk alma evinizde Pluto ile üçgen açı yapıyor. Bugün, taktikleri değiştirmek için zihinsel esnekliğe sahipsiniz. İstediğiniz bir şey, bir ev, motosiklet veya soyağacı bir köpek yavrusu için pazarlık yapıyorsanız, her zamankinden daha fazla Jedi zihin hilesine sahipsiniz.

Aynı gün Pazar Boğa burcundaki Venüs, ilişkiler evinizde Neptün’e altılık yapar. Bu, yeni yavru köpeğinizle bir parkta rüya görmek veya yürümek için daha uygun bir özelliktir. Ancak görselleştirmenin bir amacı vardır ve olasılıklar verir. Bugün zihniniz dolaşıyorsa, sizi nereye götürdüğüne dikkat edin.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Teraziler için devam eden tatmin edici bir kariyer yaratma süreci, bu hafta olası bir beklenmedik düşüşle devam ediyor.

Hafta, 2 Mayıs Pazar günü, Merkür ile, başkalarından gelen kaynaklar evinizde, emlak ve konut evinizde Pluto ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün, ev alışverişi yapıyor veya kiralık yeni bir daire arıyor olabilirsiniz. Tesisatın iyi çalışıp çalışmadığını, komşuların sessiz olup olmadığını ve ev sahibinin nezih olup olmadığını muhtemelen bilirsiniz. Konutun sırları bugün size açıklanıyor.

Aynı gün Pazar Boğa burcundaki Venüs, doğa ve hayvanlar evinizde Neptün’e altılık yapar. Bugün dışarıda yürüyüşe çıkmayı ve ağaçlardaki esintiyi ve hayvanların çıkardığı sesleri dinlemeyi düşünün. Bu seslerde sizin için mesajlar olabilir. Bu gün melekleriniz ve rehberlerinizle konuşmak için bir gün.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bu hafta işleri kendi başına yapmak zorunda değilsin. Diğerleri size yardım etmek için adım atıyor.

Hafta 2 Mayıs Pazar, Boğa burcundaki Merkür’ün ilişkiler evinizde iletişim evinizdeki Pluto ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün, gözlem gücünüz Sherlock Holmes’tan daha iyi. Hayatınızdaki çoğu ilişkiyle ilgili gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. Bugün insanlar sırlarını size itiraf ettiler.

Aynı gün Pazar günü, ortaklığınızın olduğu evde Venüs, eğlenceli evinizde Balık burcunda Neptün’e altılık yapar. Moda modellerinin hareketli podyumlarda yarıştığı realite şovlarından birini müzik çalmak ve dans etmek ya da art arda izlemek istiyorsunuz.

3 Mayıs Pazartesi günü Boğa burcundaki Merkür, evinizin ve ailenizin evinde Jüpiter’e kare yapar. Bu, aileyle birlikte iş yapmak hakkında konuşmak için harika bir zaman. Küçük çocuklar bile siparişleri paketlemeye veya bir logo tasarlamaya yardımcı olabilir. Bugün ilginç olasılıklar var.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kodu kendi kişisel programınıza göre kırarsınız. Yay, çok verimli bir hafta geçirebilirsin.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü Boğa burcunda, iş evinizde Merkür’ün mali evinizdeki Plüton ile üçgen açı yapması ile başlıyor. Bugün gerçek ortaya çıkıyor. Bu, size borçlu olunan parayı takip etmek için harika bir gün. Eksik parayı takip edebilir veya elinizde tuttuğunuz bir yatırımdan biraz kar elde edebilirsiniz.

Aynı gün Boğa burcundaki Venüs, evinizde ve ailenizde Neptün’e altılık yapar. Birlikte yaşadığın insanlar finansal vizyonunuzu desteklemiyor olabilir. Kafalarını kumda tutmak isteyebilirler. Bu sizi hayalinizi takip etmekten alıkoymak zorunda değil. Bugün yaptığınız yönler, bu soruna bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

İş için bir zaman ve dinlenmek için bir zaman vardır. Oğlak burcu, bu hafta dinlenme ve yenilenme zamanı.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü Boğa burcunda, yaratıcılık ve risk alma evinizde, kendi Oğlak burcunuzda Pluto ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün, hayatınızla ne yapmak istediğinizle ilgili bir artılar ve eksiler listesi yapmak için güzel bir gün. Lazer odaklı olabilirsiniz ve bir şeyin neden işe yarayacağını veya neye dikkat etmeniz gerektiğini bulabilirsiniz. Bu enerjiyi küçük bir şeye harcamayın. Okula geri dönmek, eyaletten ayrılmak veya önemli bir ilişkiyi değiştirmek gibi büyük değişiklikleri düşünün.

Aynı gün Boğa burcundaki Venüs, Balık burcunda Neptün’e altılık yapar. Geleceğinizi derinlemesine düşünürken, etrafınızdakilere dikkat etmiyor olabilirsiniz. İnsanlardan söylediklerini tekrar etmelerini istemeniz gerekebilir çünkü kafanız başka bir yerde.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Kova burcu macerayı sevebilirsin ama bu hafta ev gibisi yok. Artık evinizde ve ailenizde mutlu şeyler oluyor.

Hafta 2 Mayıs Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün atalarınızın evinde, psişik yetenek evinizde Plüton ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün, büyük, büyük, büyük büyükbabanızdan bir mesaj alabilirsiniz. Diğer taraftaki ruhlar tarafından size gönderilen rüyalarınız olabilir. Bu, medyumluk yapmak için güzel bir gün.

Aynı gün Boğa burcundaki Venüs, Balık burcundaki psişik Neptün’e altılık yapar. Bu yerleştirme, nesneler aracılığıyla psişik izlenimler aldığınız psikometri yoluyla sezginizi geliştirmek için iyidir. Büyük büyükannenizin kolyesini takmayı veya evinize bir atanın resmini asmayı düşünün. Bugün diğer tarafa ulaşıyorsunuz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 3 Mayıs- 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Büyük bir proje yapılır ve yatırılır. Balık, kutlamak ve dans etmek için bir sebebin var.

Hafta, 2 Mayıs Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün iletişim evinizde, topluluk ve organizasyon evinizde Pluto ile üçgen açı yaparak başlıyor. Bugün bir gruba liderlik edebilir, komuta edebilir ve yukarıdan aşağıya değişiklikler yapabilirsiniz. Ya da benzer fikirlere sahip insanlardan oluşan bir grup oluşturarak bilgi paylaşabilirsiniz. Bugün, toplulukla nasıl etkileşim kuracağınızı düşünün.

Aynı gün Pazar, Boğa burcundaki Venüs, kendi Balık burcunuzda Neptün’e altılık yapar. Bugün hayatınıza biraz sanat ve güzellik katın. Toplulukla müzik, dans veya tasarım yoluyla etkileşim kuruyor olabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.