Haftalık Burç Yorumları (24 Mayıs – 30 Mayıs Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç burcu, eğitim alanınızda ve uzun mesafeli seyahatlerde önemli değişiklikler mümkündür. Bu hafta çocuklarınızdan biri heyecan verici haberler alabilir.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş, evinizde ve ailenizde Yengeç burcundaki Mars’a yarım kare yapar. Sinirler alevleniyor. En ufak bir parça bile en huzurlu ruhta rahatsızlık yaratıyor gibi görünüyor. Genel olarak gergin oda arkadaşlarından ve gençlerden kaçınmak iyi bir fikirdir. Evin içinde yürümek, bugün bir kara mayını tarlasında yürümek gibi olabilir.

26 Mayıs Çarşamba günü Yay burcunda ay tutulması var. Bu tutulma, sanki dünya sizi çağırıyor ve dört duvar arasına sıkışmışsınız gibi hissetmenize neden olabilir. Daha sonraki bir tarihte yapacağınız bir seyahat planlamayı düşünün. Haritaları, zaman çizelgelerini kontrol edin ve konaklama yerleri arayın. Bulunduğunuz yerde sıkışıp kalsanız bile, şimdilik zihninizin özgür olmasına izin verin.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcu, bir kaynak yakın zamanda sona ermiş olabilir. Bu hafta yerine yeni bir fırsat geliyor.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş, para evinizde, sözleşmeli evinizde Yengeç’te Mars’a yarım kare yapar. Bugün sabırsızlığınız başınızı belaya sokabilir. Sıçramadan önce bakın, çünkü düşündüğünüz risk haklı olmayabilir. Bu, özellikle borç alıyorsanız veya bir ödeme planı başlatıyorsanız geçerlidir. Yarın farklı hissedeceğiniz için üzerinde 24 saat uyuyun.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü ve kredi, borç ve yatırım evinize düşüyor. Tutulmalar, yüzünüze kapanan bir kapı gibi beklenmedik ani değişiklikler getirebilir. Ancak yeni bir fırsat için etrafa bakmanız yeterlidir. Yabancı veya egzotik yatırımlar için yapılan bir anlaşma şimdi kötüye gidebilir. Ama bu, Evrenden korunma olabilir, kişisel meleksel varlıklarınız size yardım etmek için adım atıyor. Yanlış yöne gitmekten kurtulmuş olabilirsiniz.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Size yakın bir kişi büyük bir yaşam değişikliğinden geçiyor olabilir. İkizler, bu hafta arkadaş, koç ve terapist olabilirsin.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş (doğum günün kutlu olsun!) Para evinizde Mars’a yarım kare yapar. Bugün aceleniz olmak sizi dikkatsiz yapabilir. Çoklu görev yapma eğilimindesiniz ve İkizler, bunda iyisiniz. Ama bugün telefonunuz elinizden kayabilir. Yanlışlıkla bir direğe geri dönebilirsin. Latte’nizi dizüstü bilgisayarınıza dökebilirsiniz. Bugün işleri çok yavaş yapın.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs’ta gerçekleşecek ve ilişkiler evinizin altını çiziyor. Sevgilinizin söylediği bir şey sizi suskun bırakabilir (ki bu İkizler için bir şey söylüyor). “Seni seviyorum” kelimeleri dışarı çıkıp odadaki herkesin donmasına neden olabilir. Veya bu kişinin büyük bir duyurusu olabilir. Bu, size düşünmeniz gereken ve gelecek için planlar yapma ihtiyacı duyan çok şey bırakır. Tutulmalar değişim getirir, bu nedenle hayatınızda en az bir ilişkinin büyük bir dönüşümden geçmesini bekleyebilirsiniz.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bir iş durumu değişebilir. Yengeç, bu hafta bir iş arkadaşınız aniden ayrılabilir ve bu işinizi etkileyebilir.

25 Mayıs Salı günü İkizler burcundaki güneş, güven evinizde kendi Yengeç burcunuzda Mars’a yarım kare yapar. Bir projede ilerlemeye hazırsınız, ancak etrafınızdakiler olmayabilir. Bu da sabırsız olmanıza ve hatta onlardan rahatsız olmanıza neden olabilir. Başkalarına yetişmeleri için zaman tanıyın. Bu, özellikle araba kullanıyorsanız geçerlidir. Gaza basmadan önce önünüzdeki kişinin ilerlediğinden emin olun.

26 Mayıs Çarşamba günü Yay burcundaki ay tutulması iş evinizi ve rutinlerinizi vurguluyor. Muhtemelen işinizde değişiklikler olacaktır. İzinli birisinin yerine sen devralabilirsin. Bazı saat kesintileri olabilir. Bu, iş yönünüze eğilmek için bir fırsattır. Artık ikincil bir gelir kaynağı mümkün. Ancak bu, başarı korkularınızla yüzleşmek ve biraz fazla mesai yapmak anlamına gelir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Aslan, tanıdığın birine deli gibi aşık olduğunu keşfedebilirsin. Bu hafta kalbiniz çarpıyor olabilir.

25 Mayıs Salı günü, İkizler’deki güneş, sizin topluluk evinizde, sınırsızlık evinde Mars’a yarım kare yapar. Bugün kükremeye hazırsınız. En küçük şey sizi harekete geçirebilir. Küçük bir tahriş, gerçek bir baş ağrısına dönüşebilir. Tahriş, kızgınlık veya sinirlilik duyguları yayınlarken dikkatli olun. Yaptığınız bir yorum viral olabilir. Göndermeden önce gözden geçirin, bir arkadaşınıza bir göz attırın, hatta belki birkaç gün üzerinde oturun.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs’ta ve yaratıcılık, doğurganlık ve eğlence evinize düşüyor. Tutulmalar beklenmedik değişiklikler getirebilir. Size yakın birinin hamileliği veya yavru köpek veya kedi yavrusu gibi aileye ek bir şey duyurması mümkündür. Aynı zamanda, bugün bir hayranı çekebilirsin ve gurur duysan da, bunun bir eşleşme olup olmadığından emin değilsin.


Başak Burcu
Başak Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Başak, bir harekete hazırlanıyor olabilirsiniz veya birisinin sizinle birlikte taşınmasını sağlıyor olabilirsiniz. Bu hafta evde biraz kaos var.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş, kariyerinizden elde ettiğiniz paranın evinizde Mars’a yarım kare yapar. Bugün maaşınızla ilgili bir sorun nedeniyle kulaklarınızdan buhar gelebilir. Maaş çekinizde bir hata olduğunu keşfedebilir, küçük bir hata nedeniyle komisyon kaybedebilir veya bir başkasının satışınızı almasını sağlayabilirsiniz. Yöneticinizle sakin bir tartışma bugün imkansız olabilir. Bunun yerine, konuyu bir yere not edin ve hafta içinde gündeme getirin.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü, evinizin ve ailenizin evine düşüyor. Bugün, meskeninizin etrafında büyük bir enerji değişiminin habercisi olabilir. Belki taşınmayı veya bazı tadilatlar yapmayı düşünüyorsunuz. Emin değilseniz, Evrendeki işaretleri arayın. Duvardaki büyük çatlaklar, kırık yer karoları veya çatlak tezgahlar gibi evde toprak veya taş içeren bir şeyle ilgili zorluk yaşıyorsanız, hareket etme zamanı gelmiş olabilir.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bir haberin hayatınızda dalgalanma etkisi vardır. Terazi, bir sözleşme alabilirsin ve kararlar gerekli olacak.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş, devlet kurumlarının evinde, takvim ve zaman evinizde Mars’a yarım kare yapar. Bugün, çok uzun süren herhangi bir hükümet bürokrasisinden kolayca rahatsız oluyorsunuz. Bir DMV hattında durmak kanınızın kaynamasına neden olabilir. Devlet destekli öğrenci kredileriniz hakkında bir kişiyle konuşmak için beklemede beklemek dişlerinizi gıcırdatmanıza neden olabilir. Mümkünse bugün herhangi bir devlet departmanıyla uğraşmaktan kaçının.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü geliyor ve ulaşım evinize düşüyor. Tutulmalar değişiklik getirebilir ve tüm dünya etkilendiğinden bazı düzensiz sürücülere yol açabilir. Bugün araba kullanırken dikkatli olun. Özellikle mesaj yazmayın ve araba kullanmayın (bu her gün tehlikelidir). Aracınızla ilgili herhangi bir sorunun Evren’den yavaşlamak ve hayatınızda gittiğiniz yönü düşünmek için bir işaret olduğunu kabul edin.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Sizin için potansiyel bir para kaynağı mevcuttur. Akrep, bu hafta becerikli olmak size biraz gelir sağlayabilir.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş, kaynak evinizdeki kurallar evinizde Mars’a yarım kare yapar. Özellikle yatırımlar veya krediler için sözleşmeler yapıyorsanız, ilerlemek için doğru zihniyette olmayabilirsiniz. Bugün, ince basılmış sayfaları okuma düşüncesi sizi çok rahatsız edebilir. Ve acele ederseniz, faiz oranları veya geri ödeme planları ile ilgili önemli noktaları gözden kaçırabilirsiniz. Bu projede ilerlemeniz gerektiğini düşünüyorsanız, sağduyulu bir arkadaşınızdan yardım isteyin.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü ve para evinize düşüyor. Tutulmalar dev bir dalga tarafından vurulmuş gibi hissedebilir ve aniden dünyanız alt üst olur. Ama Akrep, bir sörf tahtası kapıp kıyıya doğru sörf yapabilirsin. Bu, mali durumunuzu kontrol altına almak için mükemmel bir zamandır. Bu, yazılı bir bütçe oluşturmak veya harcamalarınızı izlemek için bir uygulamaya geri dönmek anlamına gelebilir. Ve bu belirsiz enerji ile, her ne pahasına olursa olsun günlük ticaretten kaçının.


Yay Burcu
Yay Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Yay, bir yaşam değişikliği diliyor olabilirsiniz ve şimdi geliyor. Bu hafta seçenekleriniz var.

25 Mayıs Salı günü, İkizler’deki güneş, ilişkiler evinizde, samimiyet evinizde Mars’a yarım kare yapar. Yay, hızlı bir zihniniz var, bu yüzden başkalarının yetişmesini beklemeye alışkınsınız. Ama bugün sabrınız yok. Basit bir öneri küçük bir savaşa dönüşebileceği için bu, aşk hayatınızda bazı sorunlara yol açabilir. Şimdi saldırıya geçme zamanı değildi. Bugün bunun yerine diplomasi seçin.

Kendi Yay burcunuzdaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü ve kişisel kimlik evinize düşüyor. Hayatınızı baştan aşağı değiştirmek istiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Bu, yeni sizi yaratmak için atmanız gereken adımları özetlemek için güzel bir gün. İçsel çalışma yapmak bugün çok yardımcı oluyor.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, ayaklarınızın altında değişimin gürleyenlerini hissedebilirsiniz. Bu hafta, başkalarının aldıkları haberlerle başa çıkmalarına yardımcı olmak için çağrılıyorsunuz.

25 Mayıs Salı günü, İkizler’deki güneş, iş yerinizdeki evinizde, ortaklık evinizde Mars’a yarım kare yapar. Bir meslektaşınız veya amiriniz ile sabrınız zayıflıyor. Raporlarını veya projeye katkılarını beklerken masanın üzerinde parmaklarınızı vuruyor olabilirsiniz. Yığını patlatabileceğinden, bu kişiyle bir toplantı yaparken dikkatli ol.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü ve çevrenizdeki insanlarda epeyce değişiklik görüyor olabilirsiniz. Dalgalanma etkileri olabilir, ancak çoğunlukla bu diğer insanlarla ilgilidir. Günün çoğunda telefonda, hayatlarında değişen şeylerin listesini incelerken insanları dinliyor olabilirsiniz.


Kova Burcu
Kova Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta teknoloji ile ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir. Kova, yükseltme zamanı gelmiş olabilir.

25 Mayıs Salı günü, İkizler’deki güneş, spekülasyon evinizde, rutin evinizde Mars’a yarım kare yapar. Kumar oynamak için cazip olabilirsiniz, ancak sizi olumsuz yönden koruyacak yeterli artı yoktur. Küçük bir spekülasyon bile size biraz paraya mal olabilir. Bu nedenle, bugün başka bir keyif kaynağı bulsanız daha iyi olur.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü, üyelik ve dernek evinizi aydınlatıyor. Ait olduğunuz bir grupta bazı önemli değişiklikler olabilir. Belki tepede bir sarsıntı vardır ve birisinin devralması gerekir. Ya da grup odağının artık kaydolduğunuz şey olmadığını anladığınız için gruptan tamamen ayrılmak isteyebilirsiniz. Ay tutulmaları haftalarca ortaya çıkan değişiklikler getirir, bu nedenle kararınızı vermek için biraz zamanınız olur.


Balık Burcu
Balık Burcu 24 Mayıs – 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta şirketinizde bir iş değişikliği veya değişiklik yapmak mümkündür. Balık, kariyerinde hareket var.

25 Mayıs Salı günü İkizler’deki güneş, evinizin ve ailenizin evinde, çocuk evinizde Mars’a yarım kare yapar. Bugün küçük sevgilileriniz sizi oldukça sinirlendirebilir. Onları günlüğüne başka birine vermeyi ve kendinize bir mola vermeyi düşünün. Ve eğer çocuklarınız da Balık ise (ailelerde burçlar olabileceğinden), herkesin biraz stresli olduğunu unutmayın.

Yay burcundaki ay tutulması 26 Mayıs Çarşamba günü ve kariyer evinize düşüyor. Şirketinizde bir sarsıntı olabilir. Bu, bir antitröst davası gibi büyük bir şey veya şirketinizin ürününü modası geçmiş hale getiren yeni bir buluş olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, değişiklikler işinizi etkileyecek şekilde düşebilir. Yeni fırsatlar için gözlerinizi dört açın. Bu fırtınayı atlatmanız mümkündür, ancak seçeneklerinizi açık tutmak iyidir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.