Haftalık Burç Yorumları (10 Mayıs – 16 Mayıs Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç, bu hafta oldukça huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Yeni bir şey denediğinizde faydalar gelir.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü İkizler’deki Merkür’ün iletişim evinizdeki Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlar. Aylardır geçirdiğiniz en verimli dönemlerden birine giriyor olabileceğiniz için, her şey şu anda güvertede. Bu enerji patlaması önemli bir fırsat veya sözleşmeye bağlanabilir. Başkalarının ne yapmanız gerektiğine dair düşüncelerini toplamak ilginizi çekebilir, ancak derinlerde gitmek istediğiniz yönü biliyorsunuz. Kendinize güvenebilirsiniz.

Boğa burcunda yeni ay 11 Mayıs Salı günü. Aynı zamanda Yengeç burcunda Mars, eviniz ve ailenizin evinde, para evinizde Uranüs’e altılık yapıyor. Koç, ailenizle ve ana üssünüzle iletişim halinde kalırken yeni ve farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Koç, Airbnb’de bir oda kiralamayı deneyerek veya ev aletlerini ve araçlarını kontrol etmek için bazı teknolojiler ekleyerek bazı misafirler bekliyor olabilirsiniz.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bir satın alma işlemi yapmak veya paranızı belirli bir hedefe yatırmak için can atıyor olabilirsiniz. Boğa, bu hafta finansal planların var.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki Merkür’ün para evinizdeki Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlıyor. Muhtemelen daha fazla para kazanmaya, yatırım yapmaya veya borcunuzu ödemeye odaklanmışsınızdır. Hesap tabloları, grafikler ve hatta hedefinize yaklaştıkça renklendirebileceğiniz termometre illüstrasyonlarından biriyle ayrıntılı bir yazılı planınız olabilir.

Kendi Boğa burcunuzdaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü ve önümüzdeki iki hafta boyunca yeni başlangıçlara odaklanmak güzel. Ayrıca, bugün Yengeç burcundaki Mars, iletişim evinizde, güven evinizde Uranüs’e altılık yapıyor. Boğa, sıra dışı konuşmanızla tanınmıyorsunuz, ancak şimdi kendinizi sabırsız, sabırsız ve çözüme atlamaya hazır hissediyorsunuz. Evde bir toplantıda veya yemek masasının etrafında konuşabilirsiniz.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, sadece bir İkizler’in yapabileceği gibi iki yönde koşuyorsunuz. En azından sıkılmadın.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü, kendi İkizler burcunuzdaki Merkür ile başlar ve kişisel güç evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturur. Gitmek istediğiniz yönü biliyorsunuz ve oraya ulaşmak için atacağı tüm adımları bilmiyor olsanız da, şimdi harekete geçme yeteneğinize güvenebilirsiniz.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü sezgi evinizi aydınlatıyor. Aynı zamanda, Yengeç burcundaki Mars, para evinizde, sırlar evinizde Uranüs’e altılık yapar. Bugün, psişik yeteneğinizi tam olarak araştırmaya karar verebilirsiniz. Okumaların nasıl yapılacağına dair bir kurs satın alabilirsin, psişik bir medyadan randevu alabilirsin ya da belki kendi kristal büyüsü işini kuruyorsun.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Özel bir aşk ilişkisi olabilir. Yengeç, bu hafta romantizm var.

Hafta 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki Merkür’ün gizli yetenekler evinizde Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlıyor. Son zamanlarda aradığınızı bulmak için mücadele ediyor olabilirsiniz. Şimdi daha derinlere bakma zamanı. Artık gizli yeteneklerinize meditasyon, hipnoz veya psişik okuma yoluyla erişebilirsiniz. Bugün, içinizdeki içgörüyü kavrayabilirsiniz.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü ve önümüzdeki iki hafta, yeni bir işten veya ek çalışma saatlerinden elde edilen gelirin arttığını gösteriyor. Aynı gün, kendi Yengeç burcunuzdaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs’e altılık yapar. İşiniz iyi giderken oldukça sıkılabilirsiniz. Pozisyonlar veya görevler için diğer seçenekler hakkında amirinizle konuşarak mevcut duruma meydan okuyabilirsiniz.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Aslan, oldukça meşgulsün ve bu hafta herkes senin dikkatini istiyor.

Hafta 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki Merkür’ün arkadaşlık ve dernek evinizde Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlar. Bugün bir arkadaşınız veya tanıdığınız sizin için yepyeni bir dünyanın kapılarını açabilir. Belki onlara bir fikir getiriyorsunuz ve bu yönde ilerlemenizi yürekten destekliyorlar. Yapılması gerekeni yapabilirsin. Aslan, şüpheyi bırak. Veya bu mümkün değilse, yine de ilerleyin.

Boğa burcunda kariyer evinizde yeni ay 11 Mayıs Salı günü. Önümüzdeki iki hafta boyunca yeni bir kariyer fırsatınız olacak. Bu, şirketinizin içinde veya dışarıdan bir iş teklifi olabilir. Aynı zamanda, Yengeç burcundaki Mars, gizli yetenekler evinizde, grafiğinizin tepesinde Uranüs’e altılık yapar. Yeni bir meslektaşınız veya şefiniz size terfiye giden bir kapı açabilir. Ya da kendi çevrimiçi işinizi genişletmek gibi daha büyük bir şeye odaklanabilirsiniz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

İş özellikle bu hafta yoğun. Başak, birden fazla otoriteye cevap veriyor olabilirsin.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü başlıyor, İkizler’deki Merkür, kariyer ve itibar evinizde Kuzey Düğümü ile kavuşum oluşturuyor. Bugün, yeni bir iş bulma veya eski bir meslektaştan bir iş açılışı hakkında bilgi alma olasılıkları var. Mevcut veya geçmiş bir süpervizörden tavsiye mektubu alabilirsiniz. Yeni işletmeniz için web sitesini başlatabilir veya ilk YouTube videonuzu başlatarak yan işinizi başlatabilirsiniz.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü ve önümüzdeki iki hafta boyunca eğitime ve genel olarak anlayışınızı genişletmeye büyük bir odaklanma var. Aynı gün, Yengeç burcundaki Mars, grup ve organizasyon evinizde, Boğa burcundaki Uranüs’e altılık yapar. Profesyonel bir organizasyona katılmayı veya zaten ait olduğunuz birinin bilgi tabanına girmeyi düşünebilirsiniz. Hayatınızda deneyimi ve fikirleri olan insanları saydığınızda, bol miktarda kaynağa sahip olduğunuzu göreceksiniz.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Terazi, sabrınız olmamasına rağmen bu hafta evrak işlerini tamamlıyor olabilirsiniz.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki Merkür’ün bilgelik ve inanç evinizde Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün, ruhun size rehberlik ettiğini hissedebilirsiniz. Ve bu, yılın geri kalanında eylemlerinizin tonunu belirleyebilir. Okula geri dönmek veya öğretmek için çağrıldığını hissedebilirsiniz. Yeteneklerinize güvenmek için her türlü sebebiniz var. İhtiyacınız olan her şeyi pratik yaparak elde edebilirsiniz.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü yatırım ve kredi evinizi aydınlatacak. Önümüzdeki iki hafta içinde, borcun ödenmesine odaklanılacak. Aynı gün, Yengeç burcundaki Mars, kariyer evinizde, Boğa burcunda Uranüs’e altılık yapar. Büyük bir şirket için çalışıyorsanız, şirket hissesi satın almak gibi hangi avantajların mevcut olduğunu görmek için bugün İK departmanınızı ziyaret etmeye değer.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Finans bölümünden biri size kaçak yaşıyor olabilir. Akrep, yardım almak için ısrarcı olmanız gerekir.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü İkizler burcundaki Merkür’ün kaynak evinizdeki Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün kaynaklar kazanılabilir. Öyleyse sorma zamanı. Akrep, bazen bağlı iplerden korktuğunuz için yardım kabul etmekten kaçınırsınız. Bugün, gerekirse bu ipleri kesecek bir makas istemek ve getirmek için güzel bir gün. Başkalarının size vermesine izin verin ve sizin için uygunsa size sunulanları kabul edin.

Boğa burcundaki yeni ay, ilişkiler evinizde 11 Mayıs Salı günü ve önümüzdeki iki hafta boyunca, özellikle yeni insanlarla tanışmak için bir miktar pozitif ilişki enerjiniz var. Aynı gün Mars, macera evinizde, Boğa burcundaki öngörülemeyen Uranüs’e altılık yapar. Bugün bir şans buluşması yeni bir arkadaş veya çok daha fazlası olan birini getirebilir. Bugün beklenmeyeni yapmak, şehrin yeni bir bölgesini ziyaret etmek ya da sadece rutininizi bozmak iyidir. Kaderle bir randevun olabilir.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Yay, yeni bir aşk ilişkisi mümkündür. Bu hafta flört ile dolu olabilir.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler’deki Merkür’ün ilişkiler ve ortaklık evinizde Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün, geleceğinizde etkili olabilecek biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Bu, yeni bir tanıdık veya çevrimiçi bir tanışma sitesinde tanıştığınız biri olabilir. Bunun, zaten hayatınızda olan ve birçok yeteneğiniz ve yetenekleriniz hakkında size gerçeği söyleyen biri olması da mümkündür.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü geliyor ve önümüzdeki iki hafta boyunca alışkanlıklarınıza ve rutinlerinize bakmak güzel. Birkaç hafta vegan olmak, dövüş sanatları dersleri denemek veya belki de senaryonuz üzerinde çalışmak için televizyondan vazgeçmek gibi yeni şeyler deneme fırsatınız var. Aynı gün, Yengeç burcundaki Mars, kaynak evinizde, iş evinizde Uranüs’e altılık yapar. Ekstra para kazanmak veya en azından saat başına daha fazla para kazanmak için beyin fırtınası yapıyor olabilirsiniz. Bu, yeni şeyler denemek için iyi bir gün ve bu, yeni bir işe başvurmayı da içerecektir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Yeni bir iş fırsatı açılıyor ve Oğlak burcu, bu teklif sana göre olabilir.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki Merkür’ün iş ve rutinler evinizde Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlar. Bugün bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Büyük bir hedefin mümkün olduğunu fark edebilirsiniz. Bir çiftlikte veya bir plaja yürüme mesafesinde yaşamak isteyebilirsiniz. Yabancı bir ülkede öğretmenlik yapmaya veya evde çocuklarla kalmaya karar verebilirsiniz. Bugün hayal ettiğiniz şey gelecekte mümkündür.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü geliyor ve önümüzdeki iki hafta boyunca eğlence ve muhtemelen romantizm için bazı fırsatlarınız olacak. Aynı gün, ilişkiler evinizde Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs’e altılık yapar. Bu, yeni bir aşk ilişkisiyle tanışmak için mükemmel bir zaman. Kutunun dışında düşünürseniz ve normal tipiniz olmayan biriyle çıkarsanız özellikle iyidir. Birinin sizi bir randevuya ayarlamasına izin vermeyi düşünün.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Kova, yeni bir şeyler denemeye hazırsın. Bu hafta macera arıyorsun.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki Merkür’ün yaratıcılık ve çocuk evinizdeki Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün, dünyanızı sanat veya olası hamilelik yoluyla genişletmeye çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Zaten çocuklarınız varsa, onların rehberi ve öğretmeni olarak onlara nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Doğurganlıkla ilgili yardım arıyorsanız, bugün uzman yardımı bulabilirsiniz.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü ve önümüzdeki iki hafta boyunca ev ve aile üzerinde çok fazla vurgu var. Belki de son bir hamlenin paketini açıyorsunuz veya birkaç hafta içinde taşınmak için hazırlanıyorsunuz. Aynı zamanda, Yengeç burcundaki Mars, rutinler evinizde, haritanızın temelindeki tahmin edilemeyen Uranüs’e altılık yapar. Bu, bir şeyler yapmanın yeni yollarına bakmak için iyi bir zaman. Minimalist olmaya ve eşyalarınızın çoğundan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Ya da belki şehrin dışındaki bir kulübeye taşınmayı düşünüyorsunuz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 10 Mayıs – 16 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta evde çok fazla aktivite var. Balık, yenileniyor hatta hareket ediyor olabilirsiniz.

Hafta, 10 Mayıs Pazartesi günü, İkizler burcundaki Merkür’ün evinizdeki ve ailenizdeki evinizde Kuzey Düğümü ile birleşmesiyle başlar. Bugün kendinizi ailenize çok daha yakın hissedebilirsiniz. Onlara destek olmak ve onlarla birlikte olmak yaşam amacınızın bir parçası olabilir. İşiniz veya hobileriniz gibi yaptığınız şeylerin gereksiz olduğunu hissedebilirsiniz. Aile senin çağrın. Bu arada, bu ruhani aile olabileceği gibi öz aile de olabilir.

Boğa burcundaki yeni ay 11 Mayıs Salı günü ve önümüzdeki iki hafta boyunca günlük tutuyor veya biraz çizim yapıyor olabilirsiniz. Aynı zamanda, spekülasyon evinizde Yengeç burcundaki Mars, Boğa burcundaki Uranüs’e altılık yapar. Biraz riskli tarafta bir şeyler yapmayı düşünüyorsunuz. Bu bir yatırım olabilir, ancak daha çok aşkta risk alıyorsunuz. Balık, birine hayranlık duyduğunuzu söylüyor veya profilinizi bir tanışma sitesine koyuyor olabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.