Günlük İş Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

30 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 30 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Koç, sosyalleşin ve bugün profesyonel bağlantılarınızdan yararlanın. Yeni fırsatların ve hatta işinizi üst düzeye çıkarabilecek fikirlerin anahtarını ellerinde tutabilirler. Kova ayı, bu enerjiyi on birinci grup evinizde, arkadaşlarınızda ve ağınızda aktive ediyor ve İkizler güneşi ile pozitif bir bağlantı oluşturuyor. Merkür ayrıca bugün geriye doğru gidiyor ve geçmiş temaslarla yeniden bağlantı kurmanız için harika bir zaman olduğunu gösteriyor. Kimin ya da neyin ortaya çıkacağını asla bilemezsiniz! Yeni olasılıklara ve başkalarının desteğine açık olun.


Boğa Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bu gün bütçenizi revize etmek ve işinizle ilgili olarak kazandığınız gelire bir göz atmak için harika bir gün olurdu. Merkür, ikinci evinizdeki İkizler burcunda geriye doğru hareket ediyor. Bu geriye doğru kayma, yaşamın bu alanında bazı karışıklıklar ve yanlışlıklar yaratabilir. Finansal şifreleri iki kez kontrol edin, müşterilerin ödemelerini zamanında gönderdiklerinden emin olun ve defterlerinizi düzenleyin. Bu, daha sonra bir karışıklığın önlenmesine yardımcı olabilir ve hataları oluşmadan önce yakalayabilirsiniz.


İkizler Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Bugün, İkizler’de Merkür’ün geri gitmesinin resmi başlangıcını işaret ediyor. Merkür burcunuzun gezegensel yöneticisi olduğundan, bu dönemin üzerinizde diğer burçlardan daha fazla etkisi vardır! Sadece bu değil, bu burcunuzda meydana gelir ve bu da onun gücünü daha da artırabilir. Merkür retrograd, işte kafa karışıklığına ve genel iletişim aksaklıklarına neden olabilir, bu nedenle retrograd dönemde zaman ayırmak çok önemlidir. Yeni anlaşmalardan, iş konuşmalarından veya yeni başlangıçlardan kaçınmak da bu süre zarfında iyi uygulamalardır.


Yengeç Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Kanser, gün ışığına çıkan gizli bilgilerin veya bugün meydana gelebilecek genel talihsizliklerin farkında olun. İletişim gezegeni olan Merkür, şimdi İkizler burcundaki on ikinci evinizde geriliyor. Mümkünse, önemli iş iletişiminden, yeni sözleşmelerden, kısa mesafeli gezilerden veya şu anda zihinsel sis tabakası olabileceğinden yeni etkinlikler düzenlemekten kaçının. Bunun yerine, mevcut iş gerçekliğinize bakın ve neyin en iyi şekilde düzenleneceğini, yeniden düzenleneceğini veya iyileştirileceğini görün. Merkür geri gitme zamanı, yeni bir şeye doğru ilerlemek yerine geçmişi yeniden gözden geçirme zamanıdır.


Aslan Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Leo, eski iş bağlantılarının yeniden yüzeye çıkması veya bu zamanda geçmiş umutları, hayalleri ve istekleri yeniden ziyaret etme dürtüsünü hissetmeye hazırlanın. İkizler’deki Zihinsel Odaklı Merkür, on birinci grup evinizde, arkadaşlarınızda ve ağınızda geriye doğru dönüyor. Bu gezegensel değişim, çözülmesi için geçmişi geri getirmesiyle ünlüdür. Eski profesyonel hayallerin neresinde kaldın? Evren, kaldığınız yerden devam etmeniz için bir fırsat sağlayabilir. Ayrıca geçmişinizden, kariyerinize şimdi yardımcı olabilecek biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz.


Başak Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Başak, işinizle ilgili olarak geçmiş büyük bir şekilde geri geliyor! Gezegensel yöneticiniz, iletişim güdümlü Merkür, İkizler burcunda geriye dönük hareket denen şeyde geriye dönüyor. Bu, kariyerinizin ve profesyonel yaşamınızın onuncu evinde gerçekleşiyor. Merkür retrograd sizi diğer işaretlerden daha fazla etkiler ve işle ilgili alanlarda meydana geldiğinde sizi revize etmeye ve çözmeye zorlar. Yeni kariyer kararları vermekten kaçının ve bunun yerine mevcut profesyonel gerçekliğinizi nerede canlandırabileceğinize bir göz atın.


Terazi Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Bugün kafa karışıklığına dikkat et, Terazi. Baştan çıkarıcı gelse de, şimdi tamamen yeni bir şey başlatmak için ideal bir zaman değil. İkizler’de Merkür gerilemesi, dokuzuncu büyük görüş evinizde başlar ve bu, başkalarına herkese açık olarak sunmaya karar verdiğiniz projelere bir miktar sis eklemeye başlayabilir. Mümkünse, daha kusursuz bir deneyim için retrograd sis kaybolana kadar bekleyin. Ayrıntıları gözden geçirmek ve gerekirse yarım kalmış işleri çözmek için zaman ayırın.


Akrep Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Sevgili Akrep, bugün İkizler’de Merkür gerilemesi başlıyor. Bu, iletişim gezegeninin geriye doğru hareket ettiği ve diğer insanların paralarından, borçlarından ve kredilerinden oluşan sekizinci evinizde gerçekleştiği zamandır. Belki de özellikle işle ilgili bu yaşam alanlarını yeniden ziyaret etmelisiniz. Eski bütçeleri revize etme ihtiyacı veya bazı yanlış hesaplamaları nerede yapmış olabileceğinize bir göz atma ihtiyacı ortaya çıkabilir. Yatırımcılarla ilişkilerde bazı karışıklıklar olabilir, bu nedenle yeni belge veya anlaşmalar imzalamaktan kaçınmak da önemlidir.


Yay Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Archer, önemli bir iş ilişkisi söz konusu olduğunda iletişimsizliğe hazırlan. Merkür gerilemesi bugün İkizler burcunda başlıyor. Bu yedinci evinizde, bu nedenle yeniden su yüzüne çıkabilecek herhangi bir eski sorunu nasıl değiştirebileceğinize veya çözebileceğinize bakmak akıllıca olacaktır. Bu aynı zamanda, yeni iş ortaklıkları kurma söz konusu olduğunda yeni anlaşmalar yapmanın veya noktalı çizgiyi imzalamanın en iyi zamanı değil. Mümkünse, retrograd toz çökene kadar bekleyin.


Oğlak Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, iş günün bugünden itibaren biraz kafa karıştırıcı olabilir. İletişimin hükümdarı olan Merkür artık İkizler’de geriliyor. Bu iş, görev ve rutininizin altıncı evinde. Bu retrograd geçiş, kafa karışıklığı, konsantre olma zorluğu ve aynı zamanda meslektaşlarla iletişimsizlik yaratabilir. Sizi desteklemek için yeni birini işe alma niyetini belirlediyseniz, en iyisi bu kozmik sis temizlenene kadar beklemektir. Bunun yerine, iş yükünüzü elinizden geldiğince en iyi şekilde düzenleyin ve her seferinde bir gün yapın!


Kova Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Kova, bugün sabırlı ol. İkizler’deki Zihinsel Merkür, beşinci yaratıcılık ve kendini ifade etme evinizde geri dönüyor. Çalışmalarda büyük projeleriniz varsa veya yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız, şu anda yeni lansmanları ertelemek en iyisidir. Bunun yerine, zaten yaptığınız şeyi gözden geçirmek için zaman ayırın. Ayrıca, ihtiyaç duyulan şeyin yerine getirilmesinde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığının kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin. Her seferinde bir dakika atın.


Balık Burcu
30 Mayıs 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Balık, kozmos bu zamanda kendinizi uyuşuk ve motivasyonsuz hissettiriyor. Bu tamamen normaldir ve en çok zaman için kullanılan veya kesin bir teslim tarihi olmayan görevler üzerinde çalışan bir zamandır. Bunun nedeni, bugün başlayan İkizler’deki Merkür’ün geri gitmesidir. Çalışma alanınızı düzenlemek için zaman ayırın, bilgisayarınızın dağınıklığını giderin ve hatta eski iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun. Yeni girişimlere başlamak veya kendinizi zorlamak şu anda hayal kırıklığı yaratabilir. Bugün sakin ol, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.