Günlük İş Burç Yorumları 27 Mayıs 2021

27 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 27 Mayıs Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün önceden bilmediğiniz yeni bilgiler gelişebilir. Bu sizi yoldan çıkarabilirken, iş hayatınız için bilinçli kararlar verebilmeniz için şimdi anlamanız daha iyi olan bir şeydir. İkizler’deki ilişki odaklı Venüs, iletişimin üçüncü evinizde, gizli onikinci evinizde Balık’ta Neptün ile zor bir yön oluşturuyor. Haberleri adım adım ileriye alın ve bugünün enerjisini doğru bir şekilde yönlendirmek için kullanın.



Boğa Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bugün paranız ve mali durumunuzla ilgili zorluklar yaşanabilir. Çalışma bütçenizi aşmış olabilirsiniz ve fazla harcama meydana gelebilir ve kafa karışıklığı yaratabilir. Gezegen yöneticiniz Venüs İkizler’de ve ikinci para evinizde ve internet sektörünüzde Balık’ta Neptün ile zor bir bağlantı oluşturuyor. Finansmanı çevrimiçi yönetmek sizin için faydalı olabilirken, modern teknoloji bazen başarısız olabilir. Bir yedekleme yapmak hayal kırıklığına yardımcı olabilir.



İkizler Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün yaşam yolunuzla ilgili kararlar almaya tetiklenmiş hissediyorsunuz. Çok kızarık olmamaya dikkat edin ve bir dakika önce bekleyin. Bunun nedeni, İkizler’deki Venüs ile 10. kariyer evinizdeki Balık burcundaki Neptün arasındaki bağlantı yoluyla aktive edilen kafa karıştırıcı enerjidir. Profesyonel olarak nerede olduğunuzdan enerjik olarak tatmin hissetmeyebilir ve onu değiştirmeye çalışmayabilirsiniz. Değişim için bir niyet belirlemekte haklıyken, enerji düzeldiğinde bilinçli bir karar vermek akıllıca bir seçimdir.



Yengeç Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, topluluk önünde konuşuyor ve görüşlerini kolektifle paylaşıyorsan dikkatli ol. Evrensel enerji oldukça kafa karıştırıcıdır ve diğerleri sizi yanlış anlayabilir. Bunun nedeni, gizli bölgenizdeki İkizler’deki Venüs’ün, daha yüksek perspektifli dokuzuncu evinizde Balık’taki sisli Neptün ile zorlu bir bağlantı oluşturmasıdır. Ya önemli iletişim çabaları için farklı bir gün seçin ya da konuya dikkat edin.



Aslan Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Leo, müzakereler her zaman kolay olmuyor; Evren, yaşamın bu alanında yıldız enerjisinden daha azını yayıyor. İkizler’deki Kişilerarası Venüs, diğer insanların parasının bulunduğu sekizinci evinizde Balık burcundaki hatalı Neptün ile zor bir durum oluşturuyor. Finansal bir anlaşma işiniz için mantıklı geliyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak kaçırdığınız bazı ayrılmaz ayrıntılar olabilir. Acele etmeyin ve her ayrıntıyı gözden geçirdiğinizden emin olun. Ayrıca İkizler’deki Merkür’ün de geriye dönük gölge döneminde olmasına yardımcı olmuyor. Dikkatli olun.



Başak Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Kızım, iş ilişkileri profesyonel hayatınızın önemli bir parçasıdır ve bugün sizin için gözden geçirilmeye hazırdır. Uyum gezegeni, İkizler’deki Venüs kariyerinizin onuncu evindedir ve işbirliği sektörünüzde Balık’ta Neptün ile kare bir görünüm oluşturuyor. Artık kariyerinizin geleceği ile uyumlu olmayan önemli bir profesyonel ortaklık hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarabilirsiniz. İnsanlarla sonsuza kadar çalışmak zorunda değilsiniz, bu yüzden önce sizin için neyin doğru olduğuna karar verin.



Terazi Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bugün kafa karışıklığına hazırlanın, Terazi. Bir ürün veya iş lansmanı ters gidebilir, bu nedenle bu zaman çizelgesinden kaçınmanın bir yolu yoksa, dikkatli bir şekilde ilerleyin. Gezegen yöneticiniz Venüs, dokuzuncu evinizde İkizler’de ve altıncı iş evinizde Balık’ta Neptün ile kafa karıştırıcı bir görünüm oluşturuyor. Projenize çok zaman ayırdınız. Zaman ayırmaya değer! Ekibiniz için organize bir zaman çizelgesi geliştirin ve hatta resmi başlangıçtan önce bir deneme sürüşü yapın.



Akrep Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bazen kendimizi tam olarak ifade etmekten ve işyerinde otantik fikirleri paylaşmaktan bizi alıkoyabilen kendi sınırlayıcı inançlarımızdır. Bugün, bu fikirler üzerinde çalışabileceğiniz ve stratejik düşüncelerinizle güçlenmiş hissedebileceğiniz bir gün. Bu, beşinci kendinizi ifade evinizdeki Balık burcundaki yaratıcı Neptün ile tetikleyici bir bağlantı oluşturan ikinci kazanılan gelir evinizde Yay burcu ayı tarafından aktive ediliyor. Bu zor bir grup tartışmasıyla gerçekleşebilir, ancak nihayetinde kendinizi değerli ve takdir edilmiş hissetmenize yol açmalıdır. Önce kendinize inandığınızda, diğerleri de aynı şeyi yapacaktır.



Yay Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Yay, bugün önemli bir iş ilişkisinde direnç ve zorluk hissedebilirsiniz. Sadece bu da değil, artık sizin için çalışmayan alanların farkına varıyorsunuz. Yay burcu ayı, İkizler burcundaki Venüs ve Balık burcundaki Neptün arasında zorlu değişken bir T-kare vardır. Bu gezegensel hizalanma, siz, işbirliği ve duygusal merkeziniz arasında değişime yol açan gerilimi getiriyor. Barometre olarak duygularınızı kullanarak durumu nasıl hissettiğinizi ve durumu nasıl yönlendirdiğinizi not edin.



Oğlak Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Sevgili Oğlak burcu, bugün iletişim doğru değil ve sizin için çalışan veya ekibinizde olan biri bazı önemli ayrıntılar üzerinde yanlış adımlar atabilir. Bunu yönetmenin anahtarı sabır kullanmak ve astların çalışmalarını dikkatlice kontrol etmektir. Altıncı görev ve iş evinizde İkizler’deki Venüs, üçüncü iletişim evinizde Balık’taki sisli Neptün ile zor bir bağlantı yaratıyor. Bu iletişim bozukluğu sinir bozucu olsa da, sakin kalmak, zamanınızı yönlendirmenin en iyi yoludur. Bunu yapabilirsiniz.



Kova Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcı, önemli bir yaratıcılık veya çalışma projesi söz konusu olduğunda ayırt etmeyi kullanın! İhtiyaç duyulan şey açısından aşırı harcama veya aşma eğiliminiz var. Bu, işinizdeki müşteri veya yatırımcı arasında da gerilim yaratabilir. Bu enerjiye İkizler’deki beşinci kendini ifade etme evinizdeki hoşgörülü Venüs neden oluyor – Balık burcundaki gizli Neptün ile zor bir bağlantı oluşturuyor. Bugün geçit töreninizde ani maliyetlerin yağmasına izin vermeyin.



Balık Burcu
27 Mayıs 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balık, doğal olarak akışla birlikte giden değişken bir su burcusunuz. Bugün sizin için bile sinir bozucu olabilir. İşteki diğerlerinin niyetlerinizi ve bakış açınızı yanlış anladığını hissedebilirsiniz. Kendinizi agresif bir şekilde yeniden ifade etmek cazip gelse de, büyük olasılıkla başkaları buna iyi yanıt vermeyecektir. İkizler burcunda Venüs’ün duygusal sektörünüzde hükümdarınız Neptün ile Balık burcunda kare oluşturmasıyla diplomasi enerjisinden yararlanın. Pusun bir kısmı yakında kaybolacak.



Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.