Günlük Burç Yorumları 9 Mayıs 2021

9 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 9 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar gününün gökyüzü hız trenine benzer, Koç. Ay burcunuzda kayarak dikkatinizi sağlığınıza, bağımsız ihtiyaçlarınıza ve kişisel ifadenize odaklanır. Luna’nın duygusal açıdan saf Pluto ile mücadelesi, işle ilgili güç oyunlarını veya otorite sorunlarını tetikleyebilir. Ayın daha sonra canlandırıcı Jüpiter ile tatlı bağlantısı, mali açıdan bilinçli Boğa burcuna geçmeden önce hedefleriniz hakkında iyimserliğinizi yeniden kazanmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa burcu olarak, barışı sürekli üretime öncelik vermeyi öğrenmek için buradasınız. Hiperaktif Koç ayı, güçlü Plüton ile çarpışırken, Pazar gününün gökyüzü paranızın karşılığını almanızı sağlar. Bu enerji zihinsel fırtına bulutlarını karıştırabilir ve yargılarınızı sersemletebilir. Daha sonra Luna’nın ruh halinizi yükselten Jüpiter ile buluşması, işaretinize geçmeden önce kariyer değişimlerinden emin olmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Günümüzün kozmik manzarası, Gemini gamını yönetiyor. Gün, hevesli Koç ayının gergin meydanı ve kara kara düşünen Pluto ile başlıyor. Bu özellik, uzun vadeli hedeflerinizle ilerlemeden önce yüzleşmeniz gereken dağınık, duygusal iç çalışmayı vurgular. Neyse ki, barış arayan Boğa burcuna doğru ilerlemeden önce, ay inanç aşılayan Jüpiter’le destekleyici bir bağlantı oluşturduğunda, ruh hali bir miktar yeniden kazanır.


Yengeç Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Önemli ilişki hikayeleri, Pazar gününün gökyüzü Yengeç burcunun altında vurgulanmaktadır. Ay, öncü Koç burcunun kuyruğunun ucundan geçer, gözleri yara iyileştirici Pluto ile yoluna kilitler. Bu özellik, ortaklık arenasında kıpırdanan söylenmemiş gerilimleri, onları hafifletme umuduyla ortaya çıkarır. Ay, daha sonra iyimser Jüpiter ile aynı hizaya gelir ve kararlı Boğa burcuna geçmeden önce tüm zorlu bölgelerin düzeltilmesine yardımcı olur.


Aslan Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Hep bir sonraki büyük şey için can atıyorsun Leo. Senin doğanda var! Hiperaktif Koç ayının derin düşünen Pluto ile olan tartışması, hayalinizdeki işe şu anki yaklaşımınızda rutin bir düzeyde nelerin değişmesi gerektiğini aydınlattığından, bu hikaye bugün vurgulanmaktadır. Daha sonra, ayın açık fikirli Jüpiter ile yükselen bağlantısı, çalışkan Boğa burcuna doğru yola çıkmadan önce sürecinize olan inancınızı yeniden aşılar.


Başak Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Pazar gününün gökyüzü çalkantılı başlar ve iyimser sona erer Başak. Ay, asabi Koç burcunun içinden geçer ve yara iyileştirici Pluto ile sert bir bağlantıya kilitlenir. Bu enerji, cinsel yaşamınız veya romantik ilişkileriniz etrafında kaynayan söylenmemiş hayal kırıklıklarını aydınlatır. Zihninizi söyleyin ve havayı boşaltın. Daha sonra, ayın ruh halini aydınlatan Jüpiter ile bağlantısı, barış arayan Boğa burcuna doğru ilerlemeden önce işleri çözüme kavuşturur.


Terazi Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Yüzeyin hemen altında işler kaynıyor, Terazi. Yüzleşmekten kaçınmayı tercih ettiğiniz için duygularınızı geride bırakmayın. Hiperaktif Koç ayı, gözleri güçlü Pluto ile kilitleyerek, sizi halının altına süpürülen ev ve aile sorunlarıyla başa çıkmaya teşvik eder. Daha sonra, Luna’nın inanç aşılayan Jüpiter ile bağlantısı, ay şehvetli Boğa’ya doğru ilerlemeden önce tozu yatıştırmaya yardımcı olur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Fırtınalı ruh hallerine yabancı değilsin Akrep. Sersemlemiş Koç ayı, kara kara kara kara kara kara kara kara geçerken, Pazar gününün gökyüzünün altında bir görünüme kavuşmalarını bekleyin. Bu enerji, iletişim tarzınızın – özellikle ne yaptığınız ya da ifade etmeyi seçmediğiniz – nasıl stres yarattığını incelemenizi ister. Neyse ki ay, duygusal Boğa’ya geçmeden önce her şeyi düzelten, ruh halini yükselten Jüpiter ile hoş bir buluşmaya gidiyor.


Yay Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Evren, özgüveninizin etrafındaki eski yaralara bakmanız için yalvarıyor, Yay. İstediğini elde eden Koç ayının duygusal açıdan yoğun Plüton’lu bir kareye kilitlenmesiyle bu hikaye bugün vurgulanmaktadır. Bu bağlantı, yaratıcı projelerinize güvenmeniz ve kişisel şeytanlarınızla yüzleşmeniz için size yalvarıyor. Ay daha sonra iyimser Jüpiter ile buluşur ve çalışkan Boğa burcuna geçmeden önce tozu çöker.


Oğlak Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Pazar günü gökyüzü pek rahat değil Oğlak. Konfor bizi her zaman büyümeye götürmez, bu yüzden kozmik olarak bir adım atmanız için teşvik edilirsiniz. Hotheaded Aries ayı, duygusal olarak ham Pluto ile kare açı yaparak, kendinizle olan ve değişmeniz gereken söylenmemiş güven sorunlarının altını çiziyor. Neyse ki, ay mutlu-şanslı Jüpiter ile birleştiğinde ve şehvetli Boğa’ya doğru ilerlediğinde biraz gerginlik geri döner.


Kova Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Pazar gününün gökyüzünün altında rahatsız edici malzeme ile uğraşıyorsun, Kova. Kendinizi duygularınıza kapamaktansa, ortaya çıkan ağrılı nokta ile oturmayı hedefleyin. Hevesli Koç ayı, yara iyileştirici Plüton ile yüzleşir ve zihninizin fazla bagajı tutan gizli tozlu köşelerini vurgular. Onları ilerletmek için duygularınızı kelimelere dökün. Daha sonra, ayın neşelendiren Jüpiter ile olan bağı, kararlı Boğa’ya geçmeden önce ruh halini aydınlatır.


Balık Burcu
9 Mayıs 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Balık burcu olarak, genellikle kendinizi potansiyelinizin fantezilerine kaptırırsınız. Bu kritik bir ilk adım olsa da, evren, hedefleriniz söz konusu olduğunda takip ve dayanıklılığı bulmanıza yardımcı olmaya çalışıyor. Bu hikaye bugün, yara iyileştirici Plüton’lu bağımsız Koç ayı karesiyle vurgulanmaktadır. Daha sonra, ayın inanç aşılayan Jüpiter’le destekleyici bağlantısı, topraklanmış Boğa’ya doğru ilerlemeden önce duygusal tozu yatıştırır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.