Günlük Burç Yorumları 8 Mayıs 2021

8 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 8 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, Cumartesi gününün gökyüzü altında fazla harcamaya dikkat edin. Para sayan Venüs, kendini daha büyük Jüpiter’le dolu bir meydanda bulur ve bu da sizi kaynaklarınızı fazla genişletmeye sevk edebilir. Kısa bir süre sonra, Venüs dünyevi Boğa burcundan ayrılır ve glib İkizler’e doğru ilerler. Bu geçiş, olumlu eğitim koşullarını cezbeder ve size şu andan itibaren 2 Haziran’a kadar sesinizin gözden kaçırılmasını zorlaştıran gümüş dilli bir karizma sağlar.


Boğa Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Yönetici gezegeniniz bir kez daha hareket halinde, Boğa burcu. Sevgili Venüs kendini abartılı Jüpiter’le huzursuz edici bir meydanda kilitli bulur ve bu da önemli kariyer ayrıntılarını gözden kaçırmanıza veya artık işinize yaramayan bir mesleki yoldan uzaklaşmanıza neden olabilir. Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve zihinsel açıdan keskin İkizler burcuna doğru ilerliyor ve şu andan itibaren 2 Haziran’a kadar mali durumunuza olumlu koşullar getiriyor.


İkizler Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Aşktaki bazı kötü alışkanlıklarına veda etmeye hazırsın, İkizler. Romantik Venüs, ilişkilerle ilgili bazı kendini sabote edici inanç ve davranışları aydınlatmaya yardımcı olan Jüpiter dersini öğretmek için göz açıcı bir meydanda bulur kendini. Kısa bir süre sonra, Venüs, şu andan 2 Haziran’a kadar kişiliğinize ışıltı, çekicilik ve manyetizma armağanlarını getirdiği burcunuza doğru ilerliyor.


Yengeç Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Bugün çevreden aldığınız mesajlara çok dikkat edin, Yengeç. Sevgili Venüs, en görkemli hedeflerinizi gerçekçi bir ışıkta incelemenizi isteyen, büyüme sağlayan Jüpiter ile gergin bir kareye kilitlenir. Onları takip etmeden önce yaklaşımınızda neyin dönüştürülmesi gerekiyor? Venüs kısa süre sonra İkizler’e doğru ilerliyor ve burada 2 Haziran’a kadar eski ilişki bagajınızı serbest bırakmanıza yardımcı olmaya odaklanıyor.


Aslan Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Kariyer yolunla ilgili neye değer veriyorsun Leo? Değer tanımlayan Venüs, yolculuğa aç Jüpiter’le meydan okurken, kozmos sizden derinlere inmenizi ve tutkularınızla yeni bir yörüngede ilerlemenize yardımcı olacak rota düzeltmeleri yapmanızı istiyor. İpuçları için bire bir etkileşimlerinize bakın. Kısa bir süre sonra, Venüs sosyal İkizler’e kayarak şu andan 2 Haziran’a kadar amacınıza yeni müttefikler ve destekleyici arkadaşlar çekiyor.


Başak Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Kariyerin için sana iyi şeyler geliyor Başak. Günlük rutininizde ve iş akışınızda birkaç küçük ayar yapmaya istekli olmanız yeterlidir. Manyetik Venüs, bugün özgürlük arayan Jüpiter ile bir kareye kilitlenir ve sorumluluk listenizden neyi atmanız gerektiğini belirlemenize yardımcı olur. Venüs, kısa bir süre sonra İkizler’e kayarak 2 Haziran’a kadar kariyerinize ve itibarınıza olumlu koşullar çeker.


Terazi Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Evren seni asla hayal edemeyeceğin yeni büyüme seviyelerine zorluyor, Terazi. Bu büyük yürekli, açık fikirli yaşam tarzına girmeye hazırsınız… ama önce romantik ilişkilerde tuttuğunuz birkaç kötü alışkanlığı bırakmanız gerekiyor. Cetveliniz, Venüs ve büyüme sağlayan Jüpiter arasındaki bugünkü kare bu hikayeyi vurguluyor. Daha sonra, Venüs yeni eğitim ve seyahat girişimlerinin ilgisini çeken eğlenceli İkizler burcuna girer.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

İlişkiler son zamanlarda senin için devam eden bir ders oldu, Akrep. Sevgili Venüs, Jüpiter’e ders veren Jüpiter’le başa çıkarken, bugün mağazada birkaç kişi daha yatıyor. Neyin serbest bırakılması gerektiğini görmenize yardımcı olmaya çalıştığı için, gerginliğine rağmen bu olumlu bir bağlantıdır. Ortaklığınızı bozan nedir? Venüs kısa bir süre sonra İkizler’e dalar ve burada 2 Haziran’a kadar daha derin ilişkiler takılmalarından iyileşmeye odaklandığını gösterecektir.


Yay Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Yay burcu, bugün her cephede abartmak çok kolay. Aşırı hoşgörülü olma arzunuza karşı dikkatli olun! Manyetik Venüs, yönetici gezegeniniz neşeli Jüpiter ile bir kareye kilitlenir. Bu özellik, zihinsel sağlığınızın ve iletişim tarzınızın hangi unsurlarının iş cephesinde hareketinizi engellediğini gösterebilir. Venüs daha sonra İkizler’e kayar ve ışıltılı çekiciliğini 2 Haziran’a kadar ilişkilerinize getirir.


Oğlak Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Seni gerçekten arzuladığın bir ilişkiye sahip olmaktan ne alıkoyuyor Oğlak? Sevgili Venüs, Jüpiter yolculuğuna meydan okurken, bugünün gökyüzü bu hikayeye odaklanıyor. Bu gezegen çifti, yakın ilişkiler kurma yolculuğunuzda daha fazla öz sevgiye ve özgüvene ihtiyaç duyulduğunu göstermeye yardımcı olur. Daha sonra, Venüs İkizler’e kayarak çekici güçlerini 2 Haziran’a kadar çalışmalarınıza getiriyor.


Kova Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Son haftalarda kendin hakkında çok şey öğrendin Aquarius. Bu noktada bir günlük ders daha nedir? Bugünün gökyüzü, manyetik Venüs ile ders veren Jüpiter arasında bir kareye sahip. Daha sonra Venüs, cinsel yaşamınıza ve yaratıcı girişimlerinize bir destek getirdiği eğlenceli İkizler’e doğru ilerliyor.


Balık Burcu
8 Mayıs 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Özel olarak üzerinde çalıştığın materyali kimse bilmiyor Balık. Cuma gününün gökyüzü gizem içinde kalmanızı ve önünüze giden yolunuzu tıkayan eski bagajınızı serbest bırakmanız için sizi cesaretlendiriyor; değer tanımlayan Venüs, yönetici gezegeniniz Jüpiter ile karşı karşıya gelir. Bu özellik, iyileşmeyi ve ileriye doğru hareketi kendi kendini sabote edici davranıştan uzaklaştıran önemli konuşmaları vurgular. Venüs daha sonra İkizler’e kayar ve 2 Haziran’a kadar evinize ve ailenize pozitif enerji getirir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.