Günlük Burç Yorumları 2 Mayıs 2021

2 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 2 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar gününün gökyüzü, kariyer ve itibar cephesinde, Koç burcundaki meseleleri yoğunlaştırabilir. Yetenekli Oğlak burcu ayı, derin dalış Plütonu ve zihinsel Merkür ile bağlantılar kurarak finansal konulara veya proje sonuçlarına takılıp kalmayı kolaylaştırır. Bu enerji ilerlemek için iyi olsa da, kendinizi hırpalamayın. Daha sonra Luna, arkadaş canlısı Kova burcuna girerek sosyal çevrenizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Yaşamla ilgili temel inançlarınız teste tabi tutuldu, Boğa. Pazar gününün gökyüzü, kimliğinizi yeni bir ışıkta keşfetmeniz için değişimin kritik olduğunu hatırlatır. Öz disiplinli Oğlak ayı, ağrılı Plüton ve zihinsel Merkür ile birleşerek kendi kişiliğinize derin bir zihinsel dalış yapmanıza yardımcı olur. Daha sonra Luna, Kova burcuna atlar ve dikkatinizi kariyer konularına odaklar.


İkizler Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak, duygularınızla doğrudan başa çıkmaktan kaçınma eğilimindesiniz. Pazar gününün kozmik manzarası sizi kendi derinliklerinize dalmaya ve herhangi bir ağır duygu veya yakınlık sorunuyla doğrudan başa çıkmaya teşvik ediyor. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, gerçeği arayan Plüton ile güçlü, destekleyici bir bağlantı kurar. Bu gezegen eşleşmesi, yakın ilişkilerde derin, iyileştirici, güçlü sohbetleri kucaklamanıza olanak tanır.


Yengeç Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Yengeç burcu, sosyal hayatın bugün biraz yoğun bir şekilde ilerleyecek. Luna sabahı pratik Oğlak burcunun kuyruk ucunda dolaşarak geçirir; bu, dikkatinizi mevcut ilişki öykünüzün gerçekliğine odaklamanıza izin veriyor. Luna’nın duygusal açıdan ham Plüton ve etkileyici Merkür ile birleşmesi, havayı temizlemeye yardımcı olan yoğun ruh halleri veya sohbetler yaratabilir. Daha sonra ay, düşünceli Kova burcuna dalar ve samimi alışverişlere olan ihtiyacınızı derinleştirir.


Aslan Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Pazar gününün gökyüzü ilk başta biraz gergin olabilir Leo. Ay ciddi Oğlak burcunda dolaşır ve güç arayan Plüton ve zihinsel Merkür ile birleşir. Bu, önemli kariyer konuşmalarıyla yüzleşmenize yardımcı oluyor. Stresi uyandıran bir duruma kilitlenirseniz, fiziksel eforun harikalar yaratacağını bilin. Neyse ki, Luna günün ilerleyen saatlerinde nesnel Kova’ya geçiş yapar ve sizi ilişkinin önemli olduğuna göre ayarlar.


Başak Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, kozmik rehberlik için haberci gezegen Merkür’e bakarsınız. Bugünün gökyüzü, Merkür’ün derin dalış Plütonu ile uyumlu bir bağlantı kurduğunu görüyor. Bu enerji sizi yüzeyin altına bakmaya, söylenmemiş gerçekleri aramaya ve dürüst konuşmaları kucaklamaya teşvik eder. Yaratıcı projeler de bu enerjinin altında ek bir duygusal yoğunluk ile aşılanır. Daha sonra ay, çabalarınızı yapılacaklar listenize odaklayarak Kova burcuna girer.


Terazi Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Terazi, Pazar gününün gökyüzü duygusal yoğunluğuyla başlıyor. Ayın nostaljik Oğlak burcundaki varlığı, dikkatinizi aile bağlantılarınıza ve yaşam alanınıza odaklar. Luna’nın güçlü Pluto ve etkileyici Merkür ile birleşmesi, ilişki cephesinde dürüst, iyileştirici konuşmalara yer açar. Daha sonra ay sosyal Kova burcuna kayarak ruh halini yükseltir ve romantik bir atmosferi teşvik eder.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Bu hafta sonu derin sohbetlerden kaçacak gibi görünmüyorsun, Akrep! Yeryüzündeki Oğlak burcunun ayı ağrılı Plüton’a ve etkileyici Merkür’e uzanırken, Pazar gününün gökyüzü sizi eksik bırakılan herhangi bir ilişki konuşmasını takip etmeye zorluyor. Bu enerji, herhangi bir bire bir temaslarda cephe yüzeyinin altını görmeyi kolaylaştırır. Daha sonra Luna, Kova burcuna kayarak dikkatinizi ev ve aile üzerinde yoğunlaştırır.


Yay Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Pazarın kozmik manzarası sizi üretken olmaya teşvik ediyor, Yay. Ay, iddialı Oğlak burcunun içinden geçerek etkileyici Merkür ve yara iyileştirici Pluto ile destekleyici bir ittifak oluşturuyor. Bu eşleştirme, işiniz söz konusu olduğunda etkili hareket etme yolunuzda duran herhangi bir sorun veya tıkanma ile başa çıkmanızı ister. Daha sonra ay rasyonel Kova burcuna kayarak sizi sesinizi kullanma fırsatları bulmaya teşvik eder.


Oğlak Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası Oğlak burcu altında işler biraz yoğun olabilir. Günün ilk yarısı, ayın burcunuzdan geçerken duygusal olarak ham Pluto ve iletişimci Merkür ile uyumlu bir bağlantı oluşturduğunu görür. Bu enerji eşleşmesi, cinsel yaşamınızla ilgili güçlü sohbetler veya ifşaatlar getirir. Daha sonra ay, ruh halini aydınlatan ve dikkatinizi kaynaklarınıza odaklayan Kova burcuna daldı.


Kova Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Pazar günü gökyüzü kaynama noktasında başlar ve yavaş yavaş kaynamaya, Kova burcuna dönüşür. Ay, yetenekli Oğlak burcunun içinden geçer ve duygusal olarak ham Pluto ve etkileyici Merkür ile bir bağlantı oluşturur. Bu özellik, adreslenmemiş duygulardan kaçmayı zorlaştırır (ve hatta bunları sözle ifade etmemeyi daha da zorlaştırır). Duygularınıza sözler koyun ve elinizdeki konunun yavaşça gerilemesini izleyin. Daha sonra ay burcunuza dalar ve tazelenmiş ve canlanmış hissetmenize yardımcı olur.


Balık Burcu
2 Mayıs 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Bir Balık olarak, bir çeşit bukaleminsin. Ayın topraklanmış Oğlak burcundaki varlığı dikkatinizi arkadaşlıklara ve grup dinamiklerine yönlendirdiğinden, Pazar gününün gökyüzü sizi bu özelliği kullanırken bulabilir. Luna’nın duygusal açıdan ham Pluto ve iletişimci Merkür ile bağlantısı, bunu dürüst ve iyileştirici sohbetler için harika bir zaman haline getiriyor. Daha sonra ay Kova burcuna dalar ve sizi dinlenme arayışı içinde olan “keşiş moduna” sokar.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.