Günlük Burç Yorumları 18 Mayıs 2021

18 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 18 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı gününün gökyüzü kozmik hareketlerle dolu, Koç. Ay, zevk arayan Aslan’ın içinden geçerek gevşemeyi ve eğer bunu yapacak yer varsa eğlenmeyi kolaylaştırır. Oyun oynama havasında olduğunuz için, emek yoğun herhangi bir eylem başka bir zaman için daha iyi saklanır. Luna’nın Satürn ile sert teması, hedeflerin kasvetli bir şekilde yeniden değerlendirilmesini sağlayabilir, ancak Venüs ve Merkür ile buluşması moralinizi yüksek tutmaya yardımcı olur.


Boğa Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bir Boğa olarak, günlük yaşamınızda sağlam bir istikrar arzuluyorsunuz. Salı günkü hız treni benzeri gökyüzü bunu başarmayı zorlaştırabilir. Ay, kalp merkezli Aslan’ın içinden geçerek, dikkatinizin büyük kısmını ev ve aile meselelerine odaklıyor. Luna’nın ağır Satürn ile olan zor bağlantısı, kariyer cephesinde hayal kırıklığına uğramış duyguları harekete geçirebilir, ancak Venüs ve Merkür ile olan tatlı buluşması, doğru yönde ilerlemenize yardımcı olur.


İkizler Burcu
18 Mayıs 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Bütün gün hareketsiz kalmayı beklemeyin, İkizler. Harekete can atıyorsunuz ve dışarı çıkıp mahallenizin bir parçası olmayı hedeflemelisiniz. Etkileyici Aslan Ayı, hikayenizi anlatmanıza yardımcı olacak çıkışları bulmanızı ister. Luna’nın Satürn’e muhalefeti, ruh halinizi azaltabilir ve görkemli vizyonlarınıza aşırı derecede ciddi bir bakış açısı sağlayabilir. Ama neyse ki, Venüs ve Merkür ile olan olumlu buluşması iyimserliğinizi korumanıza yardımcı oluyor.


Yengeç Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Yengeç Burç Yorumları

Bugün endişe dolu bir deliğe düşmek çok kolay, Yengeç. Ay, zevk arayan Aslan’da dolaşır, dikkatinizi kaynaklarınıza yönlendirir ve yeterince kullanılmayan yeteneklerinizi harekete geçirir. Luna’nın yoğun Satürn ile sıkı teması, finansal yüklerin bunaltıcı olmasına neden olurken, ilişkilerle ilgili bloke duyguları da uyandırabilir. Neyse ki, ayın Venüs ve Merkür ile teması, zihninizde karıştıran gizli şeyleri paylaşmanızı kolaylaştırır.


Aslan Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Aslan Burç yorumları

Bugün aşırı heyecanlanmana izin verme Leo. Salı gününün evreni hareketlerle dolu ve yeryüzünde yoğun bir gün yaratıyor. Ay burcunuzda dolaşarak vücudunuza ve en acil duygusal ihtiyaçlarınıza uyum sağlamanıza yardımcı olur. Luna’nın yoğun Satürn ile zor karşılaşması ilişkilerdeki tıkanıklıkları vurgulayabilir ve aşırı derecede ciddi bir ruh hali yaratabilir. Neyse ki, Ay’ın Venüs ve Merkür ile buluşması arkadaşlar aracılığıyla moral verici temasları beraberinde getiriyor.


Başak Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, ara vermeniz gerektiğinde nadiren farkına varırsınız. Salı gününün gökyüzü, sizi perde arkasında kalmaya ve gerginlikten kaçınmaya teşvik ediyor. Ay tembel Aslan’ın içinden süzülüyor ve sizi dinlenmeye ve biraz canlandırıcı zaman geçirmeye teşvik ediyor. Ay’ın ağır Satürn’e olan muhalefeti, acil çalışma koşullarınız tarafından bloke edilmiş hissetmenize neden olabilir, ancak Venüs ve Merkür ile olan tatlı bağı, yenilenmiş kariyer ilhamı bulmanıza yardımcı olabilir.


Terazi Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Terazi Burç yorumları

Bugün gerçekçi bir şekilde üstesinden gelebileceğin hedeflere yönel, Terazi. Ay, ilgi odağı arayan Aslan’ın içinden süzülürken bugünkü özlemlerinizin büyük resmini düşünmeden edemiyorsunuz. Luna’nın ağır Satürn ile olan muhalefeti sizi gerçek ya da hayali yaratıcı engellerle karşı karşıya bırakabilir. Neyse ki, ayın Venüs ve Merkür ile uyumlu bağlantısı, sürecinize bir denge ve iyimserlik duygusu kazandırmaya yardımcı olur.


Akrep Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Akrep Burç yorumları

Kariyer meseleleri, Salı gününün gökyüzünün altında odak noktanızı tamamen yakalayın, Akrep. Ay, bütün gün saygı arzusu taşıyan Leo’nun içinden süzülüyor ve tutkularınızla ilgili olumlu rota düzeltmeleri yapmanıza yardımcı oluyor. Luna’nın boğucu Satürn ile zorlu karşılaşması, köklerinizin etrafındaki güvensizlikleri uyandırarak, daha fazla topraklamaya ve desteğe ihtiyacınız olan yerleri anlık olarak anlamanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, Ay’ın Venüs ve Merkür ile birleşmesi ortaklık desteği sağlıyor.


Yay Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Yay Burcu yorumları

Bugün birkaç zihinsel fırtına bulutuyla güreşiyor olabilirsiniz Yay. Ay, rüya peşinde koşan Leo’nun içinden geçerek geri adım atmanıza ve şu anda gittiğiniz yerin büyük resmi yörüngesini görmenize yardımcı olur. Luna’nın ciddi Satürn ile olan muhalefeti, tüm küçük ayrıntıları bunaltıcı hissettirebilir, ancak neyse ki, ayın Venüs ve Merkür ile destekleyici bağlantısı, sürecinize olan inancınızı ve iyimserliğinizi yeniden kazanmanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Oğlak Burcu yorumları

Salı gününün gökyüzü seni ayak parmaklarının üzerinde tutacak Oğlak burcu. Ay, kendinin farkında olan Leo’da gezinir ve size öncelikle konuşulmayan ortaklık konularına odaklanan içe dönük bir zihniyet verir. Luna’nın hükümdarınız Satürn ile olan sert bağlantısı, duygusal tepkilerinizi çevirebilir ve içten bir şeyler çıkarmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, ayın Venüs ve Merkür ile olan bağlantısı, tam olarak ihtiyacınız olanı paylaşmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Kova Burcu yorumları

Kova, bugün ortaklığın etrafında dönen hikayelere çok dikkat edin. Ay, manyetik Aslan’ın içinden süzülüyor ve dikkatinizi en yakın bağlarınızın mevcut durumuna işaret ediyor. Luna’nın hükümdarınız Satürn ile zor karşılaşması yüzeye büyük bir duygu saldırısı getirebilir. Onları rasyonelleştirmek yerine, savunmasız bir şekilde paylaşmayı hedefleyin. Neyse ki, ayın Venüs ve Merkür ile tatlı buluşması dengeyi sağlamanıza yardımcı olur.


Balık Burcu
18 Mayıs 2021 Salı Balık Burcu yorumları

Karışık mesajlar Salı gününün gökyüzüne yayılmış gibi görünüyor, Balık. Ateşli Aslan Ayı, sizi iş cephesinde harekete geçirerek yapılacaklar listenizdeki baş döndürücü işlerin ve projelerin üstesinden gelmenize yardımcı olur. Yine de, Luna’nın Satürn’ü boğan ile olan sıkı bağlantısı, görevde kalmayı zorlaştıran zihinsel engellere neden olabilir. Neyse ki, ayın Venüs ve Merkür ile olan nazik bağlantısı, evinizden veya aile ağınızdan destek almanıza yardımcı olur.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.