Günlük Burç Yorumları 16 Mayıs 2021

16 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 16 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Kariyeriniz son yıllarda istikrarlı bir şekilde değişiyor, Koç. Güneş, değişim getiren Pluto ile uyumlu bir şekilde hizalanırken, bu devam eden hikaye Pazar gününün gökyüzünün altında vurgulanmaktadır. İleriye doğru hareketinizde bir sonraki ipucunu tutarken, bugün yetenekleriniz, becerileriniz ve isteklerinizle ilgili ortaya çıkan mesajları dinleyin. Bu arada, Luna’nın ileri görüşlü Neptün ile uykulu üçlüsü güne huzurlu bir zihinsel parlaklık katar.


Boğa Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Olmak istediğin yere varabilmen için bazı değişiklikler yapmaya istekli olmalısın Boğa. Aydınlatıcı güneş, dönüştürücü Plüton ile sorunsuz bir şekilde hizalandığından, bu değişikliklerin Pazar gününün kozmik manzarası altında kolaylıkla tespit edilip sindirilmesi muhtemeldir. Başka yerlerde, duygu dolu Yengeç ayı rüya gibi Neptün ile aynı hizaya gelir ve bu da onu arkadaşlarla gerçeklikten uzaklaşmak için ideal bir gün haline getirir.


İkizler Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Yakın ilişkileriniz, İkizler burcunda bazı büyük içsel değişikliklere başlamanız için sizi zorluyor. Aydınlatıcı güneş, duygusal açıdan güçlü Plüton ile uyumlu bir şekilde birleştiğinden, Pazar gününün gökyüzü bu anlatıyı vurgulamaktadır. Bu yön, kendi psikolojinizi derinlemesine incelemenize ve içinde neyin değişmesi gerektiğine bakmanıza yardımcı olur. Nazik Yengeç ayının Neptün ile birleşmesi, gün içinde rüya gibi bir pus oluşmasına da yardımcı olur.


Yengeç Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Bugün rüya dünyasında bir ayağınız olacak, Yengeç. Yönetici gezegeniniz, şekil değiştiren ay burcunuzdan geçiyor ve gerçekliği çözen Neptün ile tatlı bir uyum oluşturuyor. Bu özellik, güne yumuşak, romantik, bulanık kenar kalitesi getiriyor. Başka yerlerde, güneşin güçlü Pluto ile aydınlatıcı üçgen açısı, uzun süredir devam eden ilişki yaralarıyla başa çıkmanıza ve iyileşme yolunda ilerlemenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Bu hafta büyüme çağrılarıyla yorulmak bilmiyor Leo. Bugünün gökyüzü, yönetici gezegeninizi, hayat veren güneşi, yara iyileştirici Plüton ile destekleyici bir bağlantı içinde buluyor. Bu özellik size iş / yaşam dengesi etrafında hangi mevcut tıkanıklıkların önünüze çıktığını keşfetme fırsatı sunar. Tatlı Yengeç ayının vizyon sahibi Neptün’le buluşması, dinlenmek, dinlenmek, yüzmek ve hayal kurmak için ideal bir gün haline getiriyor.


Başak Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Yaratma süreciniz son yıllarda bir kargaşa halindeydi, Başak. Bu kargaşa rastgele bir ceza değil – peşinde koşmanız gereken şeyi bulmak için zanaatınızı mümkün olan en derin seviyeye keşfetmeye zorlanıyorsunuz. Güneş dönüştürücü Plüton ile aynı hizaya gelirken, bugünün gökyüzü bu devam eden hikayeye açıklayıcı bir ışık saçıyor. Başka yerlerde, nazik Yengeç ayı, barışçıl Neptün ile sorunsuz bir şekilde hizalanarak sosyal olarak rüya gibi, tatlı bir ortam yaratır.


Terazi Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Terazi, sizin için yüzeyin altında ne kadar değiştiğini insanlar bilmiyor olabilir. Eski aile sorunlarını keşfetme ve sağlam bir temel oluşturacak bir yer bulma açısından geçtiniz. Güneş dönüştürücü Plüton ile aynı hizaya gelirken, Pazar gününün gökyüzü bu hikayeye açıklayıcı ve iyileştirici bir ışık saçıyor. Yengeç ayının vizyoner Neptün ile bağlantısı, çevredeki atmosfere ilham ve yumuşaklık katar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Pazar gününün gökyüzü, dünün rahatsız edici duygusal fırtınalarına yatıştırıcı bir panzehir olan Akrep burcudur. Ay, rüya gibi Neptün’e uzanırken size taze bir bakış açısı sağlayan tatlı Yengeç’te süzülüyor. Bu özellik, yaratıcı ilham ve huzurlu bir durumda rahatça uyum sağlama yeteneği sunar. Güneşin psikolojik Pluto ile uyumlu üçgen açısı, herhangi bir güçlü ilişki konuşmasını sindirmeyi kolaylaştırır.


Yay Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Evren sizi doğal yeteneklerinize olan yaklaşımınızı kökten değiştirmeye zorluyor, Yay. Yol boyunca kendinizden önemli ölçüde şüphe duymanız gerektiğinden, bu kolay bir süreç olmadı. Yine de bazı önemli adımlar atıyorsunuz ve Pazar gününün gökyüzü bunu gösteriyor, çünkü güneş Plüton’u iyileştirmekle aynı hizaya geliyor. Başka yerlerde, yumuşak Yengeç ayının puslu Neptün ile buluşması, duygusal olarak huzurlu bir atmosferi geri yükler.


Oğlak Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası çevreye barışı geri kazandırır, Oğlak. Hassas Yengeç ayı, vizyon sahibi Neptün’e uzanır ve güne duygusal konuşmaya izin veren hafif bir pus getirir. Enerjinizi geri kazanmak için zihinsel olarak uyum sağlamanıza izin verin. Bu arada, güneşin iyileştirici Plüton ile destekleyici hizalanması, bireyselliğiniz ve yaratıcı süreciniz hakkında güçlü psikolojik içgörüler sağlar.


Kova Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Bir Kova burcu olarak, kendi duygusal ayaklanmalarınızda bulunmak sizin için her zaman kolay değildir. Büyümenizdeki önemli bir sonraki adımı ortaya çıkardığından, son zamanlarda ortaya çıkacak olanlarla oturmak için cesur davrandınız. Pazar gününün gökyüzü, son günlerde ortaya çıkan tüm malzemeleri sessizce işlemenize ve daha iyi anlamanıza yardımcı olan, aydınlatıcı güneşin ve dönüştürücü Pluto’nun sevimli buluşmasını içerir.


Balık Burcu
16 Mayıs 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Hırslarınız son yıllarda sürekli bir değişim içinde, Balık. Gerçek hedeflerinizi netleştirmeye sadece yaklaştığınız için dönüşümlerin devam etmesine izin verin. Güneş, aydınlatıcı Plüton ile pürüzsüz bir şekilde hizalanırken, Pazar gününün gökyüzü bu devam eden hikayeye iyileştirici bir ışık saçıyor. Başka yerlerde, duygulu Yengeç ayı, rüya gibi Neptün ile aynı hizaya gelir ve kendi tasarımınızın bir rüya dünyasında gezinmenize izin verir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.