Günlük Burç Yorumları 12 Mayıs 2021

12 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 12 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Çarşambanın moral veren havasını kucaklamanıza izin verin, Koç. Ay, pratik Boğa burcundan ayrılır ve oyuncu İkizler burcuna doğru kayarak sizi yaratıcı ifadeniz için zihinsel ve sözlü çıkışlar bulmanızı ister. Luna’nın tatlı Venüs ile birleşmesi, onu nazik bir dokunuş gerektiren önemli, samimi sohbetler için ideal bir gün haline getiriyor. Bu arada, Merkür’ün Satürn’ü dengelemekle üçgen açı yapması, gelecekteki hedeflere ulaşmak için sağlam planlar yapmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Çarşamba’nın kozmik manzarası Boğa’da kendinizi iyi hissetmek kolaydır. Hassas ay burcunuzu terk eder ve mantıksal İkizler burcuna doğru ilerler, odağınızı finansal konulara ve üretken çabalara yönlendirir. Luna’nın hükümdarınızla birleşmesi, değer belirleyen Venüs, uzun vadeli alımlar veya satışlar için ideal bir gün olmasını sağlar. Bu arada, Merkür’ün Satürn’ü güvence altına almak için üçgen açısı, kariyer cephesinde sağlam planlar yapmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Bir İkizler olarak, rehberlik için hızlı düşünen gezegen Merkür’e bakarsınız. Çarşamba günkü gökyüzü, Merkür’ü Satürn’ü dengelemek için destekleyici bir bağlantı içinde buluyor, yere düşmenize ve vizyonunuz hakkında giderek daha gerçekçi olmanıza yardımcı oluyor. Bu enerjiyi planlar yapmak veya uzun vadeli taahhütleri onaylamak için kullanın. Ayın burcunuzdaki varlığı ve tatlı Venüs ile birleşmesi, olumlu bir ruh hali ve kendinizi tedavi etme arzusu yaratır.


Yengeç Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

Kabuğunun içine çekilme zamanı, Yengeç. Bugün halkla etkileşim, sosyal ilişkiler ya da iş gücü havasında değilsiniz. Ay, yansıtıcı İkizler’e giriyor ve zevk arayan Venüs ile birleşerek, kendinizi şımartmanız ve onu düşük anahtarla tutmanız için size tam bir saltanat veriyor. Bu arada, Merkür’ün topraklanmış Satürn ile dengeleyici bağlantısı, yakın ortaklıkların geleceği ile ilgili önemli planları veya konuşmaları keşfetmenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Bunların hepsini bugün gerçekleştirebilirsin Leo. Ay, eğlenceli İkizler burcuna kayarak dikkatinizi uzun vadeli özlemlerinize ve arkadaş gruplarına katılımınıza çevirir. Luna’nın tatlandırıcı Venüs ile birleşmesi, arkadaşlarla bağlantılarınızı düzeltmek veya sosyal ağınızda pazarlama yapmak için ideal bir gündür. Başka yerlerde, Merkür’ün topraklanmış Satürn ile üçgen açıları, herhangi bir ortak işbirliğinde kararlı anlaşmalara ulaşmanıza yardımcı olur.


Başak Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

Hırslarınla ivme kazandın Başak. Şimdi durmayın! Ay, hızlı düşünen İkizler burcuna kayar ve günü yararlı Venüs ile birleşerek geçirir ve kariyer alanınıza olumlu koşullar çeker. Ne istediğinizi sormak veya alanınızdaki yetkililere danışmak için ideal bir gün. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, yetenekli Satürn ile dengeleyici bir üçgen açısına sahiptir ve özlemlerinizle gerçekçi planlar yapmanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Terazi burcu sana geri dönüyor. Ay melankolik Boğa burcundan süzülerek rasyonel İkizler burcuna geçerken bugün vites değiştiriyorsunuz. Luna’nın hükümdarınız, sevgiliniz Venüs ile birleşmesi, kendinizi iyi hissetmenizi ve duygusal olarak dengeyi yeniden kurmanızı kolaylaştırır. Aradığınız yenilenmiş perspektife ulaşmanıza yardımcı olmak için rutinden çıkmayı hedefleyin. Merkür’ün Satürn’ü dengelemeye olan uyumlu bağlantısı, çalışmalardaki tüm yaratıcı projeleri temel almanıza yardımcı olur.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, size otantik bağlantılar sunan samimi karşılaşmalara can atıyorsunuz. Hikaye anlatan İkizler ayı, sevgilisi Venüs ile birleşirken, bu doğal özlem bugün çok yüksek. Bir sevgiliye güvenmek, terapötik bir ortama girmek veya ortak iş birliği için anlaşma imzalamak için ideal bir gün. Haberci Merkür, topraklanmış Satürn ile de destekleyici bir bağlantı kurar, bu da onu yaşam koşullarıyla ilgili uzun vadeli planlar yapmak için ideal bir gün haline getirir.


Yay Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Çarşambanın gökyüzü çok romantiktir Yay. Eğlenceli İkizler ayı ile bağ kuran Venüs’ün birleştiği için ideal bir randevu gecesi fırsatını kaçırmayın. Bu enerji, iş ortaklarıyla ilgili her türlü ortak işbirliğine de fayda sağlar. Communicator Mercury’nin istikrarlı Satürn ile destekleyici bağlantısı, planlama veya uzun vadeli çabalarla ilgili önemli konuşmalarla sorunsuz bir şekilde yüzleşmenize yardımcı olur.


Oğlak Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Bugün kendini ortaya koymanın günü, Oğlak burcu. Bir iş başvurusu göndermek, bir iş projesi başlatmak veya bir patronla sorunsuz bir şekilde devam eden bir konuşma yapmak için doğru zamanı bekliyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok! Bugünün gökyüzü, iş cephesinde olumlu koşulların ortaya çıkmasına izin veren etkileyici İkizler ayının tatlı Venüs ile birleşmesine sahiptir. Merkür’ün hükümdarınız Satürn ile destekleyici bağı, net, doğrudan ve yetenekli bir şekilde karşılaşmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü, hayattaki size neşe getiren şeylerle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olur Kova. Ay, oyuncu İkizler’e kayar ve tatlı Venüs ile birleşerek kendinizi şımartmak için hafif ve romantik bir atmosfer yaratır. Bu, bir randevu gecesi, yaratıcı bir proje ya da sadece gevşemek için ideal bir enerjidir. Merkür’ün hükümdarınız Satürn ile destekleyici bağlantısı, gelecekteki taahhütler hakkında net bir iletişim sağlar.


Balık Burcu
12 Mayıs 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Bugün ana üssünüzle yeniden bağlantı kurun, Balık. Ay, yansıtıcı İkizler burcuna kayarak dikkatinizi aile dinamiklerine ve yaşam alanınızın durumuna çevirir. Luna’nın Venüs ile birleşmesi, onu aile üyeleriyle bağ kurmak veya evinizi döşemek için yeni eşyalar satın almak için ideal bir gün haline getirir. Merkür’ün Satürn ile pürüzsüz bağlantısı, zihinsel düzeyde neyin serbest bırakılması gerektiğine dair net bir fikir verir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.