Günlük Burç Yorumları 10 Mayıs 2021

10 Mayıs Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 10 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Açık uçlu projeleri bugün tamamlamayı hedefliyoruz Koç. Ayın pratik Boğa burcundaki varlığı, aşağı inmenize ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde halletmenize yardımcı olur, ancak derin zayıflama aşaması düşük enerji seviyelerine katkıda bulunabilir. Neyse ki, Luna’nın elektrikli Uranüs ile birleşimi, iş akışınıza yeni ve yenilikçi bir yaklaşıma ilham veriyor. Messenger Mercury, kaderin kuzey düğümüyle de birleşerek yön değiştiren sohbetleri veya keşifleri dünyanıza getiriyor.


Boğa Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu ayarlayın, Boğa. Ayın burcunuzdaki varlığı, onarıcı eylemi, şımartmayı ve her şeyden önce kişisel ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeyi gerektirir. Luna’nın değişim gerektiren Uranüs ile heyecan verici buluşması, rotayı bozmanızı ve her şeyi taze tutmanın bir yolunu bulmanızı ister. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi, mali durumunuz veya yeteneklerinizle ilgili önemli haberler getiriyor.


İkizler Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Pazartesi gününün gökyüzünün altında etrafınızda dönen mesajları çevirin. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, bugün kaderin Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Yılda bir kez düzenlenen bu toplantı, kişisel yönünüz, kimlik duygunuz ve bağımsız ihtiyaçlarınız konusunda büyük ifşaatlara yol açar. Bu arada, barış arayan Boğa ayı, Uranüs ile olan birliği derinlerden gelen ifşaları harekete geçirirken dinlenmeye ve yalnızlığa ihtiyaç duyar.


Yengeç Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Ayın evresi, enerji seviyeniz üzerinde her zaman doğrudan bir etkiye sahiptir, Yengeç. Pazartesi gününün gökyüzü, barış arayan Boğa burcunun içinden geçerken ayın zayıflama evresinin derinliklerinde olduğunu görür. Bu aşama, takip ettiğiniz hedeflerin tamamlanması, tamamlanması ve çözülmemiş sonların çözülmesini gerektirir. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi, en iyi şekilde özel olarak işlenen güçlü bilinçaltı buluşları getirir.


Aslan Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü, tahtayı silip süpürdü Leo. Çalışkan Toros ayı, zayıflama evresinde yorgun bir şekilde ileriye doğru ilerliyor ve açık uçlu projelerin tamamlanmasına ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor. Kariyer meseleleri zihninizi ağır basabilir, ancak Luna’nın heyecanlı Uranüs ile buluşması, durgun sorunlara yeni bir yaklaşım getirmeye yardımcı olabilir. Bu arada, iletişimci Mercury’nin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi, hedefler veya arkadaşlar hakkında yön değiştiren konuşmaları beraberinde getirir.


Başak Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Başak Burç yorumları

Kulağını bugün yere koy Başak. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşiyor. Yılda bir kez düzenlenen bu toplantı, kariyer cephesine önemli haberler, ifşalar veya sohbetler getiriyor. Bu arada, Toros ayı, günü elektrikli Uranüs’ün yanında geçirerek beklenmedik plan değişiklikleri veya eğitim çalışmaları getiriyor. Esnek bir program tuttuğunuzdan emin olun!


Terazi Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Terazi Burç yorumları

Pazartesi gününün gökyüzü haftanın başlamasını yavaşlatır, Terazi. Nazik Toros ayı sizi düşünceli, huzur arayan bir zihniyete çekerken, bugün etkileşimlerinizde ekstra duyarlı hissediyor ve yakın olmayı arzuluyor olacaksınız. Daha sonra, Luna’nın elektrikli Uranüs ile birleşmesi, durgun yakınlık sorunlarına taze bir soluk getirmeye yardımcı olabilir. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi, seyahat planlarına veya eğitim araştırmalarına haberler getiriyor.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Akrep Burç yorumları

Akrep bugün kalbinizin derinliklerinde kıpırdanan hikayeleri dinleyin. Haberci Mercury kendisini kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmiş olarak bulur. Bu eşleştirme, samimiyet cephesinde önemli haberler, ifşalar veya yön değiştiren konuşmalar sunması muhtemeldir. Başka yerlerde, azalan ay, şehvetli Boğa burcundan kayarak, bir sevgilinizle işleri düşük seviyeli tutmanızı veya ortak işbirliği gerektiren herhangi bir projeyi sona erdirmenizi önerir.


Yay Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Yay Burcu yorumları

Bugün tamamlanmamış birkaç projeye son rötuşları yapmanın zamanı geldi, Yay. Azalan ay, Boğa burcunun içinden süzülerek aşağı inmenize ve yapılacaklar listenizde hala bekleyen işlerinizi halletmenize yardımcı olur. Yeniden başlamak yerine işleri tamamlamayı hedefleyin. Başka yerlerde, iletişimci Mercury, kaderin Kuzey Düğümü ile birleşerek ilişki departmanına önemli ifşaatlar veya gelişmeler getirir.


Oğlak Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Oğlak Burcu yorumları

Kendinizi Pazartesi gökyüzünün altında “çalışma modunda” bulmayı beklemeyin, Oğlak! Ay, şehvetli Boğa burcunun içinden geçerek dikkatinizi oyuna çevirir. Ayın derin düşüşü tamamlanma ve kapanma gerektirdiğinden, yaratıcı projeleri sona erdirmek için ideal bir gün. Başka yerlerde, haberci Mercury’nin kaderin Kuzey Düğümü ile birleşmesi, çalışma cephesinde önemli haberleri veya gelişmeleri getirir.


Kova Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Kova Burcu yorumları

Bugün halkın katılımı için havada değilsin Aquarius. Nazik Boğa ayı sizi evinizde yere indirmeye yardımcı olurken, keşiş olma ihtiyacınıza yaslanın. Ayın zayıflama evresinin enerji seviyeleri azalıyor, bu yüzden dinlenmeyi ve düşük anahtar aktiviteleri benimseyin. Bu arada, veri toplama Merkür kaderin Kuzey Düğümü ile birleşerek yaratıcı sürecinizle ilgili önemli haberler veya sohbetler getirir.


Balık Burcu
10 Mayıs 2021 Pazartesi Balık Burcu yorumları

Bugün zihnine bir mola ver Balık. Ay, yarının yeni ayına hazırlık olarak dükkanı kapatıyor, düşük enerji seviyelerine ve son girişimleri tamamlama dürtüsüne neden oluyor. Daha fazlasını üstlenmeye başlamadan önce elinizden geleni toplayın! Başka yerlerde, iletişimci Mercury kaderin kuzey düğümüyle birleşir. Bu eşleştirme, aileniz veya ev ortamınızla ilgili haberler veya önemli sohbetler sunar.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.