Başak Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

Başak burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 30 Mayıs 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Hızlı hareket ediyorsunuz, zihinsel olarak konuşuyorsunuz ve büyük planlarınızı düşünürken bir noktadan diğerine kolayca sıçrayabiliyorsunuz. Arkada kimseyi bırakmadığınızdan emin olun. Onlara ihtiyacınız olabilir!

Başak Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Başak, işinizle ilgili olarak geçmiş büyük bir şekilde geri geliyor! Gezegensel yöneticiniz, iletişim güdümlü Merkür, İkizler burcunda geriye dönük hareket denen şeyde geriye dönüyor. Bu, kariyerinizin ve profesyonel yaşamınızın onuncu evinde gerçekleşiyor. Merkür retrograd sizi diğer işaretlerden daha fazla etkiler ve işle ilgili alanlarda meydana geldiğinde sizi revize etmeye ve çözmeye zorlar. Yeni kariyer kararları vermekten kaçının ve bunun yerine mevcut profesyonel gerçekliğinizi nerede canlandırabileceğinize bir göz atın.

Mide ile birlikte duyularınızı besleyin. Akşam yemeğine özel birini çıkarın.

Başak Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün yeni temponuza uyum sağlamak için bir ritim atın Başak. Kariyerinizin belirli unsurları hakkında ikinci düşünceleriniz olmasına rağmen üretken olma havasındasınız. Çözüm arayan Kova ayı, sizi bunaltmayacak bir şekilde yapılacaklar listenizden çıkarmanız için zorlar. Daha sonra, ay ağır Satürn ve özgürlük arayan Uranüs ile boğuşurken, “gerçeklik” ve “vizyon” arasında barikatlar ortaya çıkması muhtemeldir.

Başak Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha yakından bak Başak. Tek veya önceden alınmış, bugünün astro hava durumu sizi mevcut durumunuz için gereken işi yapmaya davet ediyor. Bu, özellikle siz ve / veya sevgiliniz belirli bir durum hakkında yakın fikirli hissediyorsanız geçerlidir. Örneğin, ay, sıralı altıncı gerçekler, günlük ritüeller ve ilahi görevler evinize girecek ve aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’u sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla sekize edecektir. Burada iyileştirilmesi gereken bir şey var ve bu sizin bilinçli farkındalığınıza getiriliyor. Unutmayın, bu aynı zamanda ilişkinizle ilgili içinizdeki korkuları da vurgulayabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.