Aslan Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

Aslan burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aynı anda pek çok şey oluyor, ama toprağa bağlı kalmak sana kalmış Leo. Bekar veya zaten bağlı, hayatınızdaki önemli bir ortaklığın netlikten yoksun olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Ancak iyi haber şu ki, bugünün astrolojisi önemli bir şeyi gün ışığına çıkarabilir. Ay – perde arkasındaki her şeyin gizli on ikinci evinin yöneticisi – detay odaklı altıncı durum tespiti evinizi aydınlatmaya devam ediyor, ancak dahası var. Sezgisel olarak gerekli netliği elde etmeniz için size rehberlik eden Luna, şüpheli sekizinci samimi sendikalar eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile bağlantı kuracak ve bu, bu birliğin sınırları olmayan alanlarına ışık tutacaktır.

Aslan Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün otoriteye büyük bir şekilde karşı geliyorsun, ama bu sefer ondan kurtulabilmelisin! Gelecekte o kadar şanslı olmayabilirsiniz, bu yüzden zihinsel notlar alın ve plana sadık kalın.

Aslan Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Leo, bugün bir anlığına bak. Kozmos zorlu bir enerji getiriyor ve bugün ihtiyaç duyulan şeyi başarmak zor olabilir. Oğlak burcunun ayı, altıncı iş ve görev evinizde beceriksizlik içindedir ve Oğlak geri hareketinde baskın Pluto’yu harekete geçirir. Bu, birlikte güç mücadelelerini veya iş arkadaşlarıyla gerginliği beraberinde getirebilir. İkna gücünüzü kullanın ve barışı nasıl çağırabileceğinizi belirleyin. Enerjinizi geri kazanmak için ara vermek de akıllıca.

Her şey doğru ya da yanlış değil. Çok sayıda cevap ve hatta daha fazla soru var.

Aslan Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün mevcut özlemlerinize gelen yön değişikliğine uyum sağlayın Leo. Merkür’ün gerileme aşaması bugün başlıyor ve uzun vadeli hedefleriniz ve mevcut arkadaş grubunuz ışığında önemli bir yeniden değerlendirme çağrısında bulunuyor. Neyin peşinden gitmeye ve kiminle uğraşmaya değer olduğunu belirlemek için bu yansıtıcı dönemi kullanın. Şu andan itibaren 22 Haziran’a kadar ileriye doğru hareket için gerekli rota düzeltmelerini şimdi yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.