Site icon Rüya Yorumcum

Akrep Burç Yorumları 27 Mayıs 2021

Akrep burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sizinle ikiz aleviniz arasındaki bağlantı cızırtılı, ama o zaman bile hala tam olarak emin değilsiniz. Doğrusu, dünkü dolunay ay tutulmasından sonra, değerinizi feda etmek veya değerinizden daha azına razı olmak üzere değilsiniz. Bununla birlikte, ateşli sekizinci samimiyet eviniz aracılığıyla Venüs ile romantik beşinci tutku evinizdeki rüya gibi Neptün arasındaki bugünkü tembel meydan, istediğinizden daha fazla kafa karışıklığı yaratabilir. Bu arada, ayın Neptün’le olan karesi, genel bir huzursuzluk duygusunu besler, ancak yardım edebilirseniz, hayır. Uyarı: Sevgilinize bu belirsizlik duygularıyla yaklaşmayın. Gerekirse geri adım atın.

Akrep Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün herhangi bir çatışma çıktığında geri adım atmadan geri adım atın. Bundan kazanılacak hiçbir şey yok ve sonunda değerli bir ilişkiye ciddi zararlar verebilirsiniz!

Akrep Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bazen kendimizi tam olarak ifade etmekten ve işyerinde otantik fikirleri paylaşmaktan bizi alıkoyabilen kendi sınırlayıcı inançlarımızdır. Bugün, bu fikirler üzerinde çalışabileceğiniz ve stratejik düşüncelerinizle güçlenmiş hissedebileceğiniz bir gün. Bu, beşinci kendinizi ifade evinizdeki Balık burcundaki yaratıcı Neptün ile tetikleyici bir bağlantı oluşturan ikinci kazanılan gelir evinizde Yay burcu ayı tarafından aktive ediliyor. Bu zor bir grup tartışmasıyla gerçekleşebilir, ancak nihayetinde kendinizi değerli ve takdir edilmiş hissetmenize yol açmalıdır. Önce kendinize inandığınızda, diğerleri de aynı şeyi yapacaktır.

Yeni bir spor rutini ile olası sağlık sorunları önlenebilir. Derhal başla.

Akrep Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün ilişkilerinizde neler olup bittiğini yakından takip edin, Akrep. Sevgili Venüs, yanıltıcı Neptün’le mücadele ederken, muhtemelen romantik fanteziler dünyasına kapılacaksınız. Bir yandan, bu özellik büyüleyici bir randevu gecesi için idealdir. Öte yandan, romantik ilginizi gül renkli gözlüklerle görmekten kaçının. Başka yerlerde, ateşli Yay ayı sizi yeteneklerinizi aktif olarak paylaşmaya itiyor.

Exit mobile version