Haftalık Burç Yorumları (5 Nisan – 11 Nisan Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Koç, dağ zirvesi görüş alanında. Bu hafta sıkı çalışma sizi zirveye çıkarıyor.

6 Nisan Salı günü, Venüs, kendi Koç burcunuzda, iletişim evinizde İkizler’de Mars’a altılık yapar. Bugünkü yardımınızla bir ilişki kıvılcımı güzel bir ateşe dönüşebilir. Eşit olarak verme ve alma yeteneğinizle başlar. Yolunuza bir iltifat gelirse, onu bir kenara itmeyin. Aldığınız şeyin tadını çıkarın ve verdikleriniz memnuniyetle karşılanacaktır.

9 Nisan Cuma günü haftanın sonuna doğru, Mars, düşünme süreci ve hesaplamalar evinizde, Balık burcundaki mantıksız Neptün’ün kare şeklini alıyor. Bugün sayılar bir anlam ifade etmiyor gibi görünüyor. Sayfanın etrafında yüzüyorlar, doğru bir şekilde eklenmiyorlar ve kesinlikle asla dengelenmiyorlar. Bu gün sanat yapmak, soğuk suda yüzmek veya macera ve romantizmin karışımını izlemek için bir gün.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta azim çok önemli. Boğa, sabırlı olmak size ödüller kazandırır.

6 Nisan Salı günü Koç’taki Venüs, büyülü yeteneklere sahip evinizde, para evinizde İkizler’deki Mars’a altılık yapıyor. Bibbidi bobbidi boo! Tezahür gücünüzü çalıştırmanın zamanı geldi. Boğa burcu, maddi nesneleri çekme konusunda doğal bir yeteneğin var. Bugün bu yeteneği kullanmak için güzel bir gün. Giriş yolu masanıza istediğiniz şeyin temsillerini yerleştirerek bir vizyon tahtası veya biraz Feng Shui yapabilirsiniz. Refah enerjisini çekmek için metalik bir altın mum yakmayı düşünün.

9 Nisan Cuma günü haftanın sonuna doğru, aynı Mars, ittifaklar evinizdeki Balık burcundaki Neptün’e kare yapıyor. Büyük bir taraftar çemberiniz olduğunda dünyalar size açılıyor. Bugün, 1.000 gerçek hayran hedefine biraz daha yaklaşabilirsiniz. Ama korkunun hakim olmasına izin vermek bu yönüyle de aynı derecede kolaydır. Kendi özlem ve inançlarınıza sadık kalarak diğer insanların olumsuzluklarını özümsemekten kaçının.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

İkizler, en iyi tavsiye, devam etmeden önce talimatları okumaktır. Bu hafta size zaman ve emek kazandıracak.

6 Nisan Salı günü, Koç burcundaki Venüs, sosyal ilişkiler evinizde, kendi İkizler burcunuzda Mars’a altılık yapar. Eğlenceyi seven bir doğanız var ve bugün katlanarak genişliyor. Bir kutlamaya katılma fırsatınız var. Ve muhtemelen parlak gülüşünüz biraz dikkat çekecektir. Bir arkadaşlık (veya daha fazlası) başlayabilir.

9 Nisan Cuma günü haftanın sonuna doğru, fiziksel koordinasyon evinizdeki aynı Mars, haritanızın tepesindeki Balık burcundaki Neptün’e bir kare çiziyor. Bugün iki modunuz var (İkizler için alışılmadık bir durum değil). Mükemmel bir akış içindesiniz ya da tam bir klutz. Bu, bir atın tepesindeyseniz, ya harika görünüyorsunuz ya da düşmeye hazırsınız demektir. Araba sürüyorsanız, dar bir paralel park yerine ustaca manevra yaparsınız veya boş bir otoparkta bir alışveriş sepetine çarparsınız. Dikkatinizi dağıtan şeylere bugün dikkat edin.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta ihtiyacınız olduğunu bilmediğiniz bir şey önerilebilir.

6 Nisan Salı günü Koç’taki Venüs, kötü şöhretli evinizde, İkizler’deki sanat ve tasarım evinizde Mars’a altılık yapıyor. Bugün tarzınızı göstermek isteyebilirsiniz. Evi dekore ediyor veya havalı bir bombardıman ceketi veya bir çift Air Jordan’ın 13 Retro Flint’i ile süsleniyor olabilirsiniz. Kendi sanatınızı yapıyor olabilirsiniz, ancak bu yönüyle satın alma isteği çok güçlü olacaktır.

9 Nisan Cuma günü haftanın sonuna doğru, aynı Mars, yüksek öğrenim ve soyut düşünme evinizdeki Balık burcundaki Neptün’e kare yapıyor. Kanser, bugün hayatınıza daha felsefi bir yaklaşımla bakmak için mükemmel bir gün. Altı insan ihtiyacını kendi kişisel düzeninize koymayı düşünün. Kesinlik, önem, çeşitlilik, sevgi / bağlantı, büyüme ve katkı hepsi önemlidir, ancak bugün bunlara öncelik vermek iyidir. Bu, gelecekte alacağınız birçok karar için yol gösterici bir ışık olabilir.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Aslan, bu hafta bir başkası için bir şeyden vazgeçmek sana beklediğinden çok daha fazlasını getiriyor.

6 Nisan Salı günü Koç’taki Venüs, maneviyat ve aydınlanma evinizde, arkadaşlık evinizde İkizler’deki Mars’a bir seksen yapar. Bugün, keyifli bir bağlantı kurabilirsiniz. Bu derin ve anlamlı bir aşk ilişkisine dönüşen bir arkadaşlık olabilir. Ya da inançlarınızı ve ideallerinizi paylaşan biriyle kalpten bağlantı kurabilirsiniz. Bu bir altılıktır, bu yüzden toplantıyı başlatmalı veya konuşmayı başlatmalısınız.

Haftanın sonuna doğru, 9 Mart Cuma günü İkizler’deki Mars, teknoloji evinizde, bankacılık ve finans evinizde Balık burcundaki Neptün’e kare yapıyor. İhtiyacınız olmayan oldukça pahalı bir şey hakkında konuşabileceğiniz için bugün dikkatli olun. Bu, ses sisteminiz, telefon yükseltmesi veya daha hızlı internet vaadi ile ilgili olabilir. Neptün’ün belirsizliği gerçek bedeli gizleyebilir. Bu yönü ile kurmak da zor olabilir.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Başak, fiziksel bir sorun ortadan kalkabilir. Bu hafta ihtiyacınız olan yardımı alacaksınız.

6 Nisan Salı günü Koç’taki Venüs, finans ve yatırım evinizde, kariyer evinizde Mars’a altılık yapıyor. Bugün emeklilik planlarınızı gözden geçirmeyi heyecan verici bulabilirsiniz. Bununla birlikte, bu yönüyle, gelecek için ayrılmış parayı almaya ve şimdi hayatınıza katacağını düşündüğünüz bir şeye savurganlık yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Haftanın sonuna doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, ilişkiler evinizde Neptün’e bir kare çiziyor. Şu an haftanın başlarında dürtüsel bir şekilde hareket ettiyseniz, şüphe duyuyor olabilirsiniz veya daha doğrusu, sevgiliniz yanlış yolu seçtiğinizi öne sürüyor olabilir. Başak, bu, ne yaptığınızı ve kendi şartlarınızda mı yoksa sadece kalabalığın söylediklerini takip edip etmediğinizi değerlendirme zamanıdır.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta çok fazla sorumluluk almak enerjinizi tüketecek. Terazi, hızınızı artırın.

6 Nisan Salı günü, gezegensel yöneticiniz Venüs şimdi Koç burcunda ve ilişkiler evinizde dolaşıyor. Bugün, sözleşmeleriniz ve yasal anlaşmalarınız evinizde eylem odaklı Mars’a altılık yapıyor. Bu yaşam alanlarında bir araya gelen bu iki gezegen, bir evlilik teklifi veya düğün planına denk olabilir. Ayrıca sevgilinizle oturup parayı nasıl birleştireceğinizi, birlikte bir ev satın alacağınızı veya hayatınıza çocuk katmayı tartışabilirsiniz.

Haftanın sonuna doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, rutin evinizde Neptün’e kare yapıyor. Neptün, planları ve yapıları çözme eğilimindedir. Bu kombinasyon, gittiğiniz yön veya işlerin işinize yarayıp yaramayacağı konusunda sizi kararsız hissetmenize neden olabilir. Ancak Neptün, size Mars’ın harekete geçebileceği vizyonu da verebilir. Öyleyse, bu yöne yararlı adımlara doğru rehberlik edildiğine bakın, melekleriniz bir yardım eli uzatacaktır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Akrep, başkalarının başkalarında yazılmaya başladığında. Bu hafta sadece “hayır” demelisin.

6 Nisan Salı günü, Koç burcundaki Venüs, gündelik şeyler evinizde (çay, manikür veya köpek yavruları gibi), kaynak evinizde Mars’a altılık yapar. Bu, iyi sosyal bağlantılar ve hayata iyimser bir bakış getiren kolay enerjidir. Çevrenizdeki insanlar değerli şeyler sunmaya isteklidir. Bugün, gününüze devam ederken sosyal olmak güzel. Birlikte yemek paylaşıyor veya video konferans yoluyla bir mesaj gönderiyor.

Haftanın için doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, romantizm evinizde Neptün’e kare yapıyor. Şimdi enerjiler karıştırılıyor ve tutkulu hale geliyor. Tüm düşüneleriniz yakınlık ve kapalı kapılar ardında yapmak istediğiniz şeyler üzerine olduğu için bu karıncalanma hissini hissedebilirsiniz. Bu, sevgilinizi elinizden alıp dünyayı birkaç saatliğine dışarıda bırakmak için güzel bir gün.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, acil durum planları işe yaradı. Yay, hazırlıklısın.

6 Nisan Salı günü, Koç burcundaki Venüs, eğlence ve keyif evinizde, ilişkiler evinizde Mars’a altılık yapıyor. Bu, yıldızların aşk lehine dizildiği ender yönlerden biridir. Bu, profilinizi çevrimiçi bir tanışma sitesinde yayınlamak veya çekici bulduğunuz kişilere ulaşmak ve bir sohbet başlatmak için iyi bir gün. Zaten bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu gece birlikte geçirmek için biraz zaman ayırın.

Haftanın sonuna doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, evinizdeki Neptün’e kare yapıyor. Şimdi evin etrafında yapılacak bazı şeyler var, ama ya böyle hissetmiyorsunuz ya da uzmanlığınızın ötesindeler. Sıhhi tesisat sorunları varsa, bu evde bazı duyguların taştığının bir işareti olabilir. Bu yönün en iyi kullanımı, bir sunak oluşturarak veya sundurmayı kasıtlı süpürmek gibi halk büyüsü yaparak maneviyatı eve getirmektir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, kısıtlı bir çerçevede faaliyet gösterme konusunda uzmansın. Bu hafta diğerleri etkilendi.

6 Nisan Salı günü Koç’taki Venüs, meskenlerinizin evinde, iyileştirmeler yaptığınız evinizde İkizler’deki Mars’a altılık yapıyor. Bugün, evi daha rahat, daha güzel veya her ikisini birden yapmak için biraz para harcamaya oldukça istekli olabilirsiniz. Bu, yeniden dekore etmek veya sevimli organizasyon çözümleri bulmak için iyi bir gün. Sevgilinizi ilk kez evinize davet edin ve birlikte geleceğinizi konuşun.

Haftanın sonuna doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, evrak işlerinden ve numaralardan oluşan evinizde Neptün’e bir kare çiziyor. Neptün kafa karışıklığı yaratabilir. Bir şeyler eklenmiyor gibi görünüyor. Sayfada sayılar dönüyor ve hiçbir anlam ifade etmiyor. Vergilerinizi yapmak için iyi bir gün değil. Bu, hayatınızda ne istediğinizi temsil eden resimlerle bir vizyon panosu oluşturmak için harika bir gün. Bir mum yak ve enerjini tezahür ettirmeye odakla.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, değerli bir hedefte ilerleme görmenin memnuniyetini yaşarsınız. Kova, çaban karşılığını veriyor.

6 Nisan Salı günü, Venüs, düşünce ve iletişim evinizde, romantizm evinizde Mars’a altılık yapıyor. Bugün, biriyle yaptığınız bir sohbet sırasında, sırılsıklam aşık olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu, bir süredir tanıdığınız veya yeni tanıştığınız biri olabilir. Duygu gerçek ve güçlü. Bu duyguların karşılıklı olup olmadığını görmek için bu duyguları ifade etmenin tam zamanı.

Haftanın sonuna doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, değerler evinizde Neptün’e bir kare çiziyor. Bugün, Neptün’ün Mars’ın güvenini boşaltabileceği için kendinizden o kadar emin hissetmiyor olabilirsiniz. Ama bu daha büyük bir vizyona sahip olmak için mükemmel bir gün. Kendinizi daha güvende hissetmek istiyorsanız, daha büyük fikirler sizi sınırlı düşünce ve korkudan kurtarırken dünyaya yardımcı olmak için yapabileceğiniz bir şey düşünün.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 5 Nisan – 11 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Balık, bu hafta bir şeyleri defalarca yapmak zorunda kalabileceğiniz için sürecin tadını çıkarmak güzel.

6 Nisan Salı günü, Koç burcundaki Venüs, para evinizde, konutlarınızdaki Mars’a altılık yapıyor. Bugün, gerçek anlamda ev arıyor olabilirsiniz veya vizyon panonuza koymak için kendinize bir şeyler veriyor olabilirsiniz. İstediğinizi tezahür ettirmenin yollarını düşünün. Bu, ister kırsalda bir çiftlik evi, ister şehirde bir çatı katı olsun, ister vahşi doğada bir Scamp’ta yaşamak isteyin, hayallerinizdeki evi elde etmek için yaratıcı fikirlere odaklanmak için iyi bir gün.

Haftanın sonuna doğru, 9 Nisan Cuma günü, aynı Mars, kendi Balık burcunuzda Neptün’e kare yapar. Bu, Balık için vizyoner bir yönüdür. Çoğu insan bu yönü gölgelere atlayarak yaşarken, siz olasılıkları görürsünüz. Bu, atalarınızla konuşmak ve size ilham vermelerine izin vermek için güzel bir gün. Bazı eski fotoğrafları veya büyükannenizin kolyesini tutun ve geçmiş nesillerin ne söyleyeceğini görün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.