Haftalık Burç Yorumları (26 Nisan – 2 Mayıs Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Önünüzdeki yol görünür durumda, ancak kayalar ve engellerden arınmış değil. Neyse ki Koç, sen iyi bir tırmanıcısın.

Hafta 25 Nisan Pazar günü, Merkür’ün Boğa burcundaki Venüs ile para ve maddi eşyalar evinizde kavuşması ile başlıyor. Ve Merkür, Kova burcundaki Satürn ile kare yapar. Neyi yeniden kullanabileceğinize veya başka bir amaçla kullanabileceğinize bakarak bugün kendinizi tutumlu hissediyor olabilirsiniz. Ceketinizdeki bir deliği sanatsal olarak onarmak, artıklardan bir gurme yemek yapmak veya hurda ahşaptan güzel bir şey yapmak bu yönüyle uyumludur. Ve bu, özellikle güzel veya yaratıcı bir şekilde, sahip olduklarınızla daha fazlasını yapmanız için size ilham verebilir.

27 Nisan Salı günü, Akrep’te başkalarından gelen kaynaklar evinizde bir dolunay var, yatırımlar veya düşük faizli krediler yoluyla kazanç elde etme fırsatlarını aydınlatıyor. Önümüzdeki iki hafta içinde, evinizi yeniden finanse etme veya bir miktar fatura konsolidasyonu yapma fırsatınız olacak. Deneyimli yatırımcılarla işbirliği yapmayı, örgün eğitim kursları yoluyla sırlara yatırım yapmayı öğrenmeyi veya bir mentorluk programında kullanmayı düşünün.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta kendinizi test edin. Boğa, uçan renklerle gelebilirsin.

Hafta, 25 Nisan Pazar günü, kendi Boğa burcunuzda Merkür ile başlayan ve güven ve sınır dışı etme evinizde Venüs ile bir kavuşum oluşturan bir çift veçheyle başlıyor. Aynı zamanda Merkür, Kova burcundaki Satürn ile itibar ve sosyal konum evinizde bir kare yapar. Bu kombinasyon, kendinizi yaratıcı bir projeye kaptırmanız için size ilham verebilir. Bu, işiniz için yaptığınız bir şey veya bir gün iç yaşamınıza ve kimliğinize hitap eden bir dövme haline getireceğiniz bir grafik tasarım olabilir.

27 Nisan Salı günü, Akrep burcunda ilişkiler evinizi aydınlatan bir dolunay var. Önümüzdeki iki hafta boyunca, sevgilinizle daha derin bir düzeyde bağlantı kurma fırsatınız olacak. Aşkı arıyorsanız, bu, ilgilendiğiniz biriyle sohbet etmek için iyi bir zamandır. Ne kadar e-posta gönderdiğiniz veya mesajlar gidip gelir önemli değil. Yirmi saniyelik canlı sohbet, bu kişinin peşine düşmeye değer olup olmadığını size söyleyecektir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

İkizler, tüm ördeklerinizi üst üste getirene kadar perde arkasında kalmak için bu bir hafta.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün psişik yetenek evinizde Venüs ile kavuşum oluşturmasıyla başlıyor. Aynı zamanda, Merkür eğitim evinizde Satürn ile kare açı yapar. Bugün sihirli çalışmalarınız üzerinde çalışmak için mükemmel bir gün. Tarot kartları veya Kelt Ağacı Kahini gibi bir kehanet destesi öğrenmek isteyebilirsiniz. Kristal ve taşlarla çalışmayı öğrenebilirsin. Şarkı çanağınızı çıkarın ve sesli bir meditasyon yapın.

27 Nisan Salı günü Akrep burcunda, sağlıklı bedenlerden ve meşgul beyinlerden oluşan evinizi aydınlatan bir dolunay var. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, kişisel bakımın nasıl yapılacağına dair birçok harika fikriniz olabilir. Farklı bir yemek yeme yöntemi denemeye karar verebilirsiniz. Zumba’yı oturma odanızda alabilir veya balkonunuzda güneş selamı yapabilirsiniz.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Denenmiş ve onaylanmış yöntem bu hafta işe yaramayabilir. Yengeç, her zaman alternatifler vardır.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün toplum ve organizasyon evinizde Venüs ile kavuşması ile başlıyor. Aynı zamanda, Merkür, finansal kazançlar evinizde Kova burcunda kare bir Satürn yapar. Bir ağ grubuna veya topluluk organizasyonuna dahil olarak, arkadaş çevrenizi genişletirsiniz. Faydaların geldiği yer burasıdır. Bir hayır kurumu ile çalışırken veya yerel yürüyüş kulübüne katılırken etkili insanlarla tanışabilirsiniz.

27 Nisan Salı günü, romantizm ve risk alma evinizde Akrep burcunda bir dolunay var. Önümüzdeki iki hafta boyunca, özellikle fiziksel türde aşkı bulma konusunda çok fazla pozitif enerji olacak. Kalbinin çarpmasına neden olan bir bağlantı kurabilirsin. Çevrimiçi bir tanışma sitesinde tanıştığınız insanlarla kendinize birkaç kahve randevusu ayarlayın. Ya da teyzenizin sizi sürekli bahsettiği o iyi insanla tanıştırmasına izin verin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Aslan, bazen parladığında biri seni sahneden düşürmeye çalışıyor. Olumsuz bir yorumun haftanızı mahvetmesine izin vermeyin.

Hafta 25 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür ün ve kariyer evinizde karizmatik Venüs ile birleşerek başlıyor. Aynı zamanda, Merkür ilişkiler evinizde Satürn ile kare açı yapar. Bugün hem hayranları hem de düşmanları çekebilirsiniz. Başarınızı kıskanan bir kişi ayak parmaklarınıza basmaya çalışabilir, ancak onları kolayca kenara atabilirsiniz. Bugün, yaptığınız şeyi destekleyen ve onlarla işbirliği yapan insanları bulmak için güzel bir gün. Karşılıklı başarı bulabilirsiniz.

27 Nisan Salı günü, Akrep burcunda evinizin ve ailenizin evini aydınlatan bir dolunay var. Önümüzdeki iki hafta boyunca, akrabalar, atalar ve kişiden kişiye bir şeyler aktarırken çok fazla enerji olacak. Aslan, büyük büyükannenin değerli eşyalarıyla dolu bir garajın olabilir veya belki de büyük amcanın piyanosuna bakıyorsun. Artık eşyalar aile üyesinden aile üyesine aktarılabilir. Bugün, sadece bir kanepeyi hareket ettirmiyorsunuz; Değerli aile koltuğunu taşıyorsunuz.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Şu anda ihtiyacınız olan bilgileri topladınız. Başak burcu, bu hafta planı uygulama zamanı.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün eğitim evinizde Venüs ile kavuşması ile başlıyor. Aynı zamanda, Merkür, günlük rutinleri ve alışkanlıkları olan evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare yapar. Okuldaysanız, bu, çalışma alışkanlıklarınız ve final sınavlarına hazırlanmanızla ilgili olabilir. Anlama ve hafızayı artırırken çalışma sürenizi nasıl kısaltacağınıza dair videolara bakmak isteyebilirsiniz. Okulda değilseniz, ilgilendiğiniz bir konuda video kursu almayı düşünün. İyi konular arasında meditasyon, karmaşık sanat eserleri veya harika bir flört profilinin nasıl yazılacağı yer alır.

27 Nisan Salı günü, düşünce süreci evinizde Akrep burcunda bir dolunay var. Önümüzdeki iki hafta içinde, kendinize söylediklerinize dikkat etmeniz iyi olacaktır. Başak burcu, doğal yeteneklerinizden biri neyin işe yaramadığını tanımlamak ve iyileştirmenin yollarını aramaktır. Elektronik tabloları daha verimli hale getirme, evi yarı zamanda temizleme veya sürüş sırasında en iyi rotayı bulma konusunda ustasınız. Ama kendinize de oldukça katı olabilirsiniz. Bugün destekleyici düşünceler ve sevgi dolu bir iç diyalog var.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Destek artık senin için mevcut, Terazi. Risk alma ve yaratıcılığınızı başkalarına gösterme zamanı.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün maddi kazanç elde ettiğiniz evinizde Venüs ile kavuşması ile başlıyor. Aynı zamanda, Merkür risk alma evinizde kısıtlayıcı Satürn’e bir kare yapar. Borcunuz ve yatırımlarınız söz konusu olduğunda, bugün ciddi bir durumdasınız, esir almayın. Hedefinize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız. Zihniniz keskindir ve evrak işlerini iyice kontrol edebilir. Her sütun dengelenene kadar inatla ona bağlı kalacaksınız.

27 Nisan Salı günü, Akrep’te bir dolunay var ve paranızın olduğu evinizin altını çiziyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca, ek gelir kaynakları elde edebilir, mevcut gelirinizi artırabilir veya biraz kar elde etmek için fazla öğeleri satabilirsiniz. Bu, bir garaj satışı yapmak veya koleksiyon ürünlerini Facebook pazarına koymak için iyi bir zaman. Terazi, küçük işletmeniz yükselebilir. Ya da işinizde ekstra ücretli saatler kazanabilirsiniz.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta birisi bir aile modelinin farkına varmanıza yardımcı olabilir. Akrep, kurtulma fırsatın var.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün ilişkiler evinizde Venüs ile birleşmesiyle başlıyor. Aynı zamanda, Merkür, evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare yapar. Sen ve sevgilin stresli bir zaman geçiriyor olabilirsiniz. Bu, dış koşullardan kaynaklanıyor olabilir. İkiniz bir çözüm bulmak için kafa kafaya verebilirsiniz. Fikirleri geliştirmek ve ileriye dönük bir plana bakmak için kendinize zaman tanıyın.

27 Nisan Salı günü, kendi Akrep burcunuzda bir dolunay var. Bu, Akrepler için önemli bir dönemdir. Önümüzdeki iki hafta içinde hayatınız ve ilişkileriniz hakkında bazı kişisel kararlar verebilirsiniz. Bu güçlendirici bir yönüdür. Akrep, artık kendi seçimlerinizi yapma yeteneğine sahipsiniz.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Yay, aletlere ve yardıma sahipsin. Bu hafta, önünüzdeki tek şey kendi beyniniz.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün iş evinizde Venüs ile kavuşması ile başlıyor. Aynı zamanda, Merkür evrak işlerinden oluşan evinizde Satürn’ü kare yapar. Bugün, bir istihdam sözleşmesini gözden geçiriyor veya bir şirketin hizmetlerine giriyor olabilirsiniz. Sözleşmede epeyce iyi hükümler var. Bununla birlikte, muhtemelen bir veya iki madde biraz müzakere gerektirebilir. Ve diğer tarafı değişmeye oldukça müsait bulabilirsiniz.

27 Nisan Salı günü, sezgi evinizde Akrep burcunda bir dolunay var. Bir video konferans yayınıyla bile insanların neler hissettiğini anladığınız için örümcek duyunuz bugün karıncalanmaktadır. Yüz ifadelerini ve jestleri izlerken pek bir şey yanınıza almıyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca, sezginiz size etkileşimde bulunduğunuz insanlar hakkında çok şey anlatacak. Dikkatli olmak ve bunu çalışmak, bu gelişmiş altıncı hissi, bu dolunay enerjisi geçtikten çok sonra da korumanıza yardımcı olabilir.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, eski sözün farkında olun, “balıkçılar balık tutamadıklarında ağlarını onarırlar.” Fırsatları beklerken meşgul olun.

Hafta 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün eğlence ve romantizm evinizde Venüs ile kavuşması ile başlıyor. Aynı zamanda, Merkür, maliye evinizde sorumlu Satürn’e bir kare yapar. Bugün, istediğiniz deneyimleri nasıl yaşayacağınızı ve yine de bütçenizi aşmadan nasıl planlayacağınızı bulmak için ortak bir çaba sarf ediyorsunuz. Yaratıcı çözümler bulmak zor görünüyor. “Bütçeyle Yapılacak 50 Romantik Şey” i Google’da araştırarak bazı fikirler edinebilirsiniz. Araştırmanıza başladıktan sonra yapılacak harika şeyler bulacaksınız.

27 Nisan Salı günü, arkadaşlık ve topluluk evinizde Akrep burcunda dolunay. Önümüzdeki iki hafta boyunca, bir süredir konuşmadığınız bazı arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak iyidir. Tekrar iyi durumda bir üye olmak için mesleki bir kuruma aidat ödemeniz gerekebilir. Meetup aracılığıyla bir grup kurmayı düşünün. Oğlak, çevrimiçi ya da parkta kimi toplayabileceğinizi görün.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Çevrenizdeki birçok kişi size harika olduğunuzu söylüyor. Kova, onlara inanmakta sorun yok.

Hafta, 25 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür’ün, evinizdeki Venüs ile kavuşum oluşturmasıyla başlıyor. Aynı zamanda, Merkür kendi Kova burcunuzda Satürn ile kare yapar. Bugün, konu evinize geldiğinde oldukça ciddisiniz. Bu, çocuklara uymaları gereken kuralların bir listesini verdiğiniz anlamına gelebilir. Evinizi satmaya hazırlıyor, güzelleştiriyor ve onarımlar yapıyor olabilirsiniz. Ev arıyorsan, ihtiyacının yüzde 90’ını karşılayan bir yer bulabilirsin.

27 Nisan Salı günü, kariyer evinizde bir dolunay var. Önümüzdeki iki hafta, işteyken üzerinizde dev bir spot ışığı var. Amiriniz ve amirinizin amiri tarafından görülüyorsunuz. Bu zam veya terfi istemek için harika bir zamandır. Aquarius, yeni bir iş de bulabilirsin. Bu iki haftalık süre içinde özgeçmişinizi gönderin ve çok daha iyi bir pozisyon elde edebilirsiniz.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 26 Nisan – 2 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir tedirginliğin sizi engellemesine izin vermeyin. Balık, aslında ilerlemek için ihtiyacın olan her şeye sahipsin.

Hafta 25 Nisan’da Boğa burcundaki Merkür’ün iletişim evinizde Venüs ile kavuşması ile başlıyor. Aynı zamanda, Merkür sezgi evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare yapar. Bugün hiçbir şey seni geçemiyor. Bir sözleşme varsa, sorunu fark edeceksiniz. Video konferans toplantınızda, diğer kişinin önerdiğiniz şey hakkında gerçekten ne hissettiğini anlayacaksınız. Psişik yeteneğiniz bugün büyütülmüş gibi.

27 Nisan Salı günü eğitim evinizde Akrep burcunda bir dolunay var. Önümüzdeki iki hafta ilgi odağı burası. Okulun bir dönemini bitiriyor, belki bir projeyi teslim etmeye veya final sınavlarına girmeye hazırlanıyor olabilirsiniz. Bir video kursu veya özel öğretmen aracılığıyla bağımsız olarak bir şey üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bu, iyi çalışma alışkanlıklarına geri dönmek ve dikkatinizi gerçek hedefinize odaklamak için iyi bir zamandır. Bu, yaptığınız tüm işi perspektif içine alır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.