Haftalık Burç Yorumları (19 Nisan – 25 Nisan Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta tek düşünüyorsun. Kararsızlık gitti ve Koç, ilerlemeye hazırsın.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin (doğum günün kutlu olsun!) Atletizm evinizde Merkür ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün hızlı konuştuğunuz ve hızlı hareket ettiğiniz yüksek enerjili bir gün. Yakın bir arkadaşınız veya aile üyenizle hızlı bir fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Akla gelebilecek her konuda şakalaşırken bir hazırlayıcı var. Bu konuşma sırasında ortaya çıkan bazı iyi fikirleri not etmeyi düşünün.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, para evinizde, Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapar. Bugün, en iyi alışveriş ve para tasarrufu planlarınız ters gidiyor. Mükemmel süveteri bulabilirsin ama senin bedenine göre değil. Veya Amazon teslimatınız gelmiyor ve hatta Amazon nerede olduğunu bilmiyor. Bugün genel olarak çantanıza veya cüzdanınıza göz kulak olmak için güzel bir gün.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcu, bu hafta biraz işin yanı sıra biraz uykuyu yakalamak için perde arkasına geçiyorsun.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin maneviyat ve sezgi evinizde Merkür ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Etraftaki hava elektrik yüküne sahipmiş gibi hissedebilir. Evcil hayvanlarınızın da sizin kadar sabırsız olup olmadığına dikkat edin. Çevrenizdeki topluluktan titreşimler alıyorsunuz. Başkalarının duygularını emiyorsunuz. Evde adaçayı yakarak veya enerjiyi temizlemek için kutsal su kullanarak bir boşluk temizliği yapmayı düşünün.

20 Nisan Salı günü, Venüs, kendi Boğa burcunuzda, sosyal ağların evinde Balık’ta Neptün’e yarım kare yapar. Bugün, döngünün dışında hissediyor olabilirsiniz. Bir etkinliğe davet almamış olabilirsiniz. Belki bir arkadaş bir sırrı paylaştı, ama seninle değil. Daha ayrıntılı bir incelemede, etkinliğe katılmak istemediğinizi veya bu sırları duymak istemediğinizi fark edebilirsiniz. Boğa burcu, duygusal dengede bu kadar iyi olmanın nedeni, devrilmenin zor olmasıdır.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

İkizler, telefonunuz arkadaşlarınızdan gelen mesajlarla çalıyor. Önem verdiğin biri kasabadan geçiyor olabilir.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin grup aktiviteleri evinizde gezegensel yöneticiniz Merkür ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün, bir topluluk kuruluşunun veya profesyonel ağ oluşturma grubunun üyeleriyle planlama ve strateji yapıyor olabilirsiniz. Bağış toplama veya üyelik kampanyası için komitede olabilirsiniz. Veya Meetup.com üzerinden kendi başınıza bir grup kuruyor veya Facebook’ta etkinlikler düzenliyor olabilirsiniz. Bu faaliyetlerden herhangi biri, işin üstesinden gelme yeteneğinden daha fazlası olduğunuz için oldukça iyi gidebilir.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, halka açık evinizde Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapar. Yayınladığınız bir şey yanlış anlaşılabileceği ve aynı zamanda birçok kişi tarafından görülebileceği için bugün itibarınıza bir göz atın. Orijinal gönderinin tüm çıkarımları konusunda net olamayabileceğiniz için, özellikle yeniden gönderdiğiniz şeylere karşı dikkatli olun. Bu enerjinin en iyi kullanımı, kendinizi bir şekilde sahneye çıkarmaktır. Parlayabileceğin yer burası.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta sonunda bir kariyer fırsatı oluyor. Yengeç, size biraz tanıma geliyor.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin kariyer evinizde Merkür ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün işte olmasanız bile, zihniniz üzerinde çalışmalısınız. Aslında beyniniz dakikada bir mil gidiyor. Belki yeni bir iş bulmayı düşünüyorsunuz ve bu yüzden hızlı parmaklarınız özgeçmişinizi yazıyor. Bir işletmeniz varsa, bu gün mesajınızı yayınlamak, yayınlamak, göndermek ve oraya ulaştırmak için harika bir gün.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, felsefe ve inanç evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Yengeç, inancınıza çok güçlü bir şekilde sarılabilir ve özünüzde sizin için neyin doğru olduğunu bilebilirsiniz. Ancak bugün, şarlatanlara, akılsız derneklere ve becerikli satıcılara karşı dikkatli olun. Yanlış yönlendirilebilirsin ve bu çok değer verdiğin inançların temellerini sarsabilir. Ya da birden fazla ödemesi olan bir şey satın alabilirsin ve sözleşmeden çıkamazsın.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Aslan, bu hafta bir eğitim veya hukuki meseleyi tamamlıyorsun. Ev sinemasındasın.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin, haritanızın tepesinde Merkür ile kavuşumunu oluşturmasıyla başlar. Bırakın dünya bugün ne düşündüğünüzü görsün. Fikirleriniz parlasın. Bu, kısa hikayelerinizi Amazon’a yüklemek, bir şiir yarışmasına katılmak veya Instagram’da yayınlamak için en iyi düşüncelerinizi memlere yerleştirmek anlamına gelebilir. İronik bir şekilde Aslan, normalde kendine dikkat çekmeyi sevmiyorsun. Ancak bazen, dağın tepesinde durup bağırmanız gerekir.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, para ve yatırım evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Yatırımlarla çalışmak bir matematik hatası size güzel bir meblağ verebileceğinden, bugün çok dikkatli olun. Size günlük ticaret veya bitcoin madenciliği kursları satmak isteyen hızlı konuşan satıcılardan kaçının. Ve en önemlisi, telefondaki kişinin sesi ne kadar önemli olursa olsun, özel bilgileri vermeyin.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta size yardımcı olmak için birkaç kişi öne çıkıyor. Gecikmiş yardım nihayet gelir.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin yatırım ve sigorta evinizde Merkür ile birleşmesiyle başlıyor. Bugün, araba sigortası ve diğer sigortalardan da çok şey alabilirsiniz. Bu, çevrimiçi olmak ve ücretlerinizi ayarlayıp ayarlayamayacağınızı görmek için iyi bir gün. Ayrıca, yatırımlarınıza genel olarak bakmak için mükemmel bir zaman. Şu anda iyi bir göze ve keskin içgüdülere sahipsin. En iyi satın alımları yapabiliyorsunuz.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, ilişkiler evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Bugün, bir çift ince gözle ayaklarınız yerden kesilebilir. Bu, geçerken gördüğünüz biri olabilir veya belki televizyonda olabilir, ama her iki durumda da, vurulmuşsunuzdur. Çok şanslıysanız, bu kişiyle evlisiniz ve gözlerinin içine bakarak biraz zaman geçirebileceksiniz.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta her yerde güçlü bir ilişki enerjisi var. Terazi, yakında bir düğüne katılabilirsiniz.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü başlar, Koç burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Merkür ile birleşir. Tüm konuşmayı biriniz yapıyor. Eğer sensen, Terazi, eşinin sana söyleyecek önemli bir şeyi olup olmadığına bakma ve görme zamanı. Bu olumlu bir yöndür ve bu nedenle mesaj, duymak isteyeceğiniz bir mesaj olabilir. Harika hikayeler anlatma yeteneğiniz olması harika, ama bugün bir motorboğazı olabilirsiniz.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, ev işi ve rutin evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Rutinin ne olursa olsun, olmayabilir. Bugün, romantik bir film izlemek ya da kanepede kucaklaşmak ve birkaç gün önce başlayan o derin sohbeti yapmak daha eğlenceli. Bununla birlikte, vazo ve bardak gibi suyu tutan nesnelere dikkat edin, çünkü bir şey kolayca kayabilir, dökülebilir veya parçalanabilir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bu hafta daha iyi hissediyorsun. Yapmak istediğiniz şeylerin üstesinden gelmek için daha fazla enerjiniz var.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin, emek evinizde Merkür ile kavuşumunu oluşturmasıyla başlar. Ev temizliğinden hoşlanıyorsanız, bugün şanslı gününüz. Bu, evi baştan aşağı güzelleştirmek için harika bir gün. Çocukları da dahil edebilirsiniz. Yakında her şey tam tersi ve Bristol modası olacak.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, risk ve macera evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Yapacak eğlenceli bir şey arıyor olabilirsiniz, ancak bugün neyin güvenli olduğuna dair en iyi yargıcı olmayacağınız için dikkatli olun. Yürüyüş yapıyorsanız, nehre düşebilir veya bir yılanı dal zannedebilirsiniz. Bugün, büyük riskler almak için iyi bir gün değil, bu günler bazıları için otoyolda araba kullanmak olabilir.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta bir can sıkıntısı daha yaşayamazsınız. Yay, heyecan arıyorsunuz.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin çocuk evinizde, doğurganlık ve yaratıcılık evinizde Merkür ile kavuşumunu oluşturmasıyla başlar. Bu, çocuklarla veya küçük akrabalarla oynamak için harika bir gün. Bekleyen bir aile üyesi için baby shower hediyesi gönderiyor olabilirsiniz. Ve kendi ailene bir şeyler katmak istiyorsan, bugün bu çabayı göstermek için iyi bir gün. Bu özellik, her tür yaratıcılığı destekler; sanat, müzik çalma veya dans gibi.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, evinizdeki Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapar. Bugün, yanlış hesaplamalar ortalığı karıştırabilir. Bitkileri aşırı suladığınızda veya bahçedeki suyu kapatmayı unuttuğunuzda su her yere gidebilir. Tuvalet taşabilir. Ve bunların hepsi evde aşırı duyguların olduğuna dair işaretler olabilir. Evden biri dışarı çıkmak isteyebilir. Yay, onları duymak iyi olur.


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, bu hafta evde önemli bir projeyi tamamlıyorsun ve işin başkaları tarafından beğeniliyor.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin emlak evinizde Merkür ile kavuşması ile başlıyor. Taşınmayı düşünüyorsanız, bugün yeni evinizi bulabilirsiniz. Bu aynı zamanda mevcut evinizi satışa çıkarmak için iyi bir gün. Evinizden fazladan para kazanmak istiyorsanız, olası oda arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Kolej yaşında bir çocuğu eve geri getirmeye hazırlanıyor olabilirsiniz.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, ulaşım evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Bugün bir araba, kamyon veya herhangi bir araç satın almak için iyi bir gün değil. Kaykay bile almayın. Bu yön sadece müzakereler için zor olmakla kalmaz, kendi ihtiyaçlarınızı değerlendirmek de zordur. İyi bir fiyat gibi görünen parlak bir şeye kapılmak son derece kolaydır. Yeni bir araca ihtiyacınız varsa, başka bir gün satın almayı düşünün.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bir yazı veya iletişim projesi nihayet sona erer. Kova, artık bir tamamlanma hissine sahipsiniz.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin iletişim evinizde Merkür ile kavuşması ile başlar. Bugün konuşkansın. Çevrenizdeki herkes de konuşkan. Kahvaltıdan akşam yemeğine kadar telefonda olabilirsiniz, ayrıca e-postaları yanıtlıyor ve metinleri yanıtlıyor olabilirsiniz. Ailenizdeki çoğu insanla iletişim kuruyor olabilirsiniz.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, para evinizde Neptün’e yarım kare yapar. Bugün parlak konuşan satıcılara dikkat edin. Önce binlerce dolar verirseniz her saat binlerce dolar kazanabileceğinizi vaat eden bilgi reklamlarından ve YouTube videolarından kaçının. Bugün, bir satış konuşmasına oldukça duyarlısınız.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 19 Nisan – 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Finansal olarak uygun bir fırsat karşınıza çıkıyor. Balık, muhtemelen zar atarsın.

Hafta, 18 Nisan Pazar günü, Koç burcundaki güneşin para evinizde Merkür ile kavuşumunu oluşturmasıyla başlar. Bugün, nakit para veya başka bir şey şeklinde bir beklenmedik şey alabilirsiniz. Bir akraba size değerli bir şey verebilir, onu bir nesilden aktarabilir. Ya da geçen hafta aldığınız bir zarfı açıp içinde bir çek bulabilirsiniz. Bu aynı zamanda size borcu olan biriyle görüşmek için de iyi bir gün.

20 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Venüs, kendi Balık burcunuzda Neptün’e yarım kare yapar. Bugün, doğaya ve hayvanlara ruhsal olarak oldukça bağlı hissediyor olabilirsiniz. Bu, evcil hayvanlarınızla kaliteli zaman geçirmek için iyi bir zamandır. Şehir dışına çıkın ve atları veya inekleri görün. Veya parkta oturup sincapları seyredin. Bu hayvanlar, siz hareketlerini izlerken bugün size mesajlar getirebilirler. Evren sizinle konuşacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.