Haftalık Burç Yorumları (12 Nisan – 18 Nisan Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
Koç Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Projeler ve planlar sorunsuz ilerlediğinden bu hafta yüksekten uçuyorsunuz. Ama Koç, hafta sonunda inişe dikkat et.

Hafta 11 Nisan Pazar günü kendi Koç burcunuzdaki yeni ayın yanı sıra Koç burcundaki Venüs’ün şöhret evinizdeki Plüton’a kare yapması ile başlıyor. Bu senin yeni ayın. Yıl için sizin için yeni başlangıç ​​enerjisini belirler. Bir Venüs / Pluto karesiyle bağlantılı olması, bir şeye, bir kişiye, yere veya şeye takıntılı olabileceğinizi gösterir. Bu hayranlık, kalbinizin çarpması ve midenizde kelebekler uçuşması ile fiziksel bir tepkiye neden olabilir ve bu da heyecana işaret eder.

13 Nisan Salı günü, Koç burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!), İletişim evinizdeki İkizler’deki Mars’a altılık yapar. Bugün, zorlu iletişimi anlama yeteneğinize güvenmek için güzel bir gün. Bu yasal bir belge olabilir veya ergen çocuğunuzun şifreli sözlü ipuçlarını çözmeye çalışıyor olabilir. İster yasal kolaylıkla mücadele edin, ister hangi emojinin güvenli olduğunu belirlemeye çalışın (ipucu, bazı emoji sebzeleri değildir), kendinize güvenme zamanı.


Boğa Burcu Simgesi
Boğa Burcu
Boğa Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Boğa, bu hafta üretken bir makine olabilirsin. Hafta sona ererken işlerde bir İngiliz anahtarına dikkat edin.

Hafta 11 Nisan Pazar günü Koç burcunda yeni ay ile başlıyor. Koç burcundaki Venüs haritanızda yükseliyor. Haritanızın zirvesinde Plüton’a kare yapıyor. Bu iki gezegen, tekerleğinizde oldukça dikkat çekici noktalarda oturarak sahip olabileceğiniz herhangi bir sahiplik veya kıskançlığı ortaya çıkarır. Evinizi sırlarla aydınlatan yeni ay size bazı bilgiler getirebilir. Ancak mümkünse tepkinizi kontrol altında tutmayı düşünün. Önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazlası açıklanacak.

13 Nisan Salı günü Koç burcundaki güneş, paranızın olduğu evinizde Mars’a altılık yapar. Şimdi, Taurus, işin finansmanı olduğunda her zamanki liderlik rolünü üstleniyorsun ve yoluna geri döndün. Bir aile üyesinin bütçesini dengelemesine yardım ediyor olabilirsiniz veya belki de kendi mali durumunuz üzerinde çalışıyor ve burada veya orada fazladan bir dolar biriktirmenin yollarını buluyorsunuz. Paranızı düşünmek size daha fazla finansal başarı getirebilir.


İkizler Burcu Simgesi
İkizler Burcu
İkizler Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Başkaları bu hafta sizin için tezahürat yapıyor olabilir. Ama bunu hafife alma, İkizler, hafta sonunda cırcır böceği olabilir.

Hafta 11 Nisan Pazar günü Koç’ta yeni ay ile başlıyor, topluma ait evinizde, Venüs ile birlikte yine Koç’ta, başkalarından gelen kaynaklar evinizde Pluto’ya bir kare oluşturuyor. Bugün, finansal güvenlik konusunda biraz takıntılı hissedebilirsiniz. Zor bir durumda size yardımcı olmak veya işinizi büyütmek için önümüzdeki hafta boyunca bir miktar finansman sağlamak mümkündür. Ancak bu saplantı ve odaklanma seviyesi, tüm olasılıkları görmenize izin vermeyebilir. Bir arkadaşınızdan tavsiye isteyin.

13 Nisan Salı günü, Koç burcundaki güneş, kendi İkizler burcunuzda Mars’a altılık yapar. Bugün, bütün bir takımın işini başarabilirsiniz. Zihniniz her şeyi hızlı bir şekilde etkisiz hale getiriyor ve zor seçimleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Başkalarının seni takip etmesini sağlayabilirsin. Ve günün sonunda, hala enerjiyle doluysanız, koşuya çıkmayı düşünün.


Yengeç Burcu Simgesi
Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta etkileyici bir gösteri yapıyorsun. Ama defne üzerinde dinlenecek zaman yok.

Hafta 11 Nisan Pazar günü Koç burcundaki yeni ayın kariyer evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Aynı zamanda Koç burcundaki Venüs, ortaklık evinizde Plüton’a kare yapar. Yeni ay, iyi niyetinizi vurgular. Ama aynı zamanda iyi tanıdığın biri hakkında takıntılı duygusal düşüncelerin de var. Bu ortaklık geçici olarak kötü bir y sağlanabilir olabilir. Bugün, geri çekilip enerjilerin yerleşmesine izin vermek daha iyi olacaktır.

13 Nisan Salı günü, Koç’taki, yetkililer evinizdeki güneş, maneviyat evinizde Mars’a altılık yapar. Bu, klasik “bırak, evreni bırak” yönüdür, ancak Yengeç, pençelerini nadiren açar. Kişisel bir engeli kaldırmak, kariyerinizde size yardımcı olmak için uzun bir yol alabilir. Bu, başarı korkusu veya bunaltılma korkusu ile ilgili olabilir. Ve izin verebilirsin.


Aslan Burcu Simgesi
Aslan Burcu
Aslan Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Cevapların olduğu gibi, bu hafta tüm gözler senin üzerinde Aslan. Ancak haftanın sonunda çiğneyebileceğinden daha fazla bilgi ısırabilirsin.

Hafta, 11 Nisan Pazar günü, bilgelik ve maneviyat evinizde Koç burcundaki yeni ay ile başlıyor. Ek olarak, Koç burcundaki Venüs, alışkanlık ve refah evinizdeki Pluto’ya bir kare yapar. Bugün bir hareket tarzına daha iyi bir sağlık, bir işe, daha sevgi dolu bir ilişkiye aday olabilirsiniz. Ve bu gelecekteki başarıya yol açabilir.

13 Nisan Salı günü, eğitim evinizdeki güneş, topluluk evinizdeki İkizler’deki Mars’a altılık yapıyor. Çocuğunuzun okuluyla bir proje veya bir ebeveyn komitesi üzerinde uzlaşabilirsiniz. Ya da komşu kasabalara eğitim getirmeye yardımcı olan bir toplulukta eğitim getirmeye yardımcı olabilir. Bugün başkalarına bakmak, gelecekte haftalarda belirginleşecek şekillerde size fayda.


Başak Burcu Simgesi
Başak Burcu
Başak Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Başak, bu hafta fırsatlara altın bir biletin var. Ama paraya çevirmek için çok uzun süre beklemeyin.

Hafta 11 Nisan Pazar günü, kaynaklar evinizdeki Koç burcundaki yeni ay ile başlıyor. Aynı zamanda, Venüs, Koç burcunda da risk alma evinizde Pluto ile kare yapar. Bugün bir hisse senedi veya tahvil fırsatı konusunda inanılmaz derecede heyecanlanabilirsiniz. Prospektüslerin veya elektronik tabloların derinlemesine analizini yapma yeteneğiniz bugün oldukça iyi. Bu kesin bir karar verme zamanı değil, araştırmanızı yapın ve cevabı bulacaksınız.

13 Nisan Salı günü Koç burcundaki güneş, kariyer evinizde Mars’a altılık yapar. Bugün, İK departmanı veya yönetimi ile uğraşmak çok yardımcı olabilir. Başkalarının önerilerine açık olarak görülüyorsunuz ve düşünceli eylemlerde bulunuyorsunuz. Şirkete yazarak, öğreterek veya tavsiye vererek yardım etme fırsatı sunulabilir. Bu aynı zamanda sözleşmeli iş almak için harika bir gün.


Terazi Burcu Simgesi
Terazi Burcu
Terazi Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Başkaları bu hafta sizin için kapıyı açık tutuyor. Ancak haftanın sonunda kendi kapınızı itmeniz gerekebilir.

Hafta 11 Ağustos Pazar günü başlıyor, Koç burcundaki yeni ay ilişkiler evinizi aydınlatıyor. Aynı zamanda, gezegensel yöneticiniz Venüs, evinizin ve ailenizin evinde Oğlak burcundaki Pluto’ya kare yapar. Kendi yolunuzu aydınlatmaya odaklandığınız için evde çekişme olabilir. Sorun, bir aile üyesinin kıskançlık veya sahiplenme olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ancak Terazi, genellikle yüzleşmeyi sevmezsiniz ve bu nedenle bir uzlaşma bulmak için çok çalışıyor olabilirsiniz.

13 Nisan Salı günü Koç burcundaki güneş, kişisel felsefe evinizde İkizler’de Mars’a altılık yapar. Bugün, başarma yeteneğinize inancınız var, ancak konseptinizi kanıtlamak için harekete geçmeniz gerekiyor. Bu özellik size inanılmaz miktarda enerji getirebilir, ancak bugünkü eğiliminiz bunu uygulama yerine çalışmaya harcamak olabilir. Bugün üretebileceklerinize odaklanın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
Akrep Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bu hafta yapılacak işler listenizde çok etkilisiniz. Ancak haftanın sonunda buharınız bitebilir.

Hafta, 11 Nisan Pazar günü, alışkanlık ve rutin evinizde Terazi’de yeni ay ile başlıyor. Aynı zamanda Koç burcundaki Venüs, beyin gücü evinizde Oğlak burcundaki Pluto ile kare yapar. Çoğu alışkanlık döngüsünün üç bölümü vardır; bir tetikleyici, bir rutin ve ardından bir ödül. Bu üç bölümden herhangi birini bozarsanız, alışkanlığı da kırabilirsiniz. Bugün, uzun süredir devam eden bir alışkanlığı parçalara ayırarak kırma ve neyi bozabileceğinizi görme gücüne sahipsiniz.

13 Nisan Salı günü, Koç burcundaki güneş, iş yerinizdeki evinizde, yatırım evinizde Mars’a altılık yapar. Yatırımlarınızı gözden geçirmek için zaman ve çaba harcarsanız, bugün para kazanılabilir, özellikle pasif gelir elde edilebilir. Tavsiyelerini almak için yatırım uzmanlarına danışın. Nerede kar elde edebileceğinize veya yatırımlarınızı gelecekteki gelir için nerede ayarlamanız gerektiğine bakın.


Yay Burcu Simgesi
Yay Burcu
Yay Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta çok eğlenebilirsin Yay. Ama haftanın sonuna doğru, o vahşi atları dizginlemek istiyorsun.

Hafta 11 Nisan Pazartesi günü, eğlenceli ve macera dolu evinizde Koç burcundaki yeni ay ile başlıyor. Aynı zamanda Venüs, para ve borç evinizde Plüton’a kare yapar. Dünyanın getirdiği sınırlamaların yanı sıra, bugün kendi mali durumunuz nedeniyle kilitlenmiş hissediyor olabilirsiniz. Şimdi sahip olduğunuz kaynaklarla istediğinizi nasıl tezahür ettirebileceğinizi görmek için biraz yaratıcı düşünmenin zamanı geldi. Bu sandığınızdan daha yapılabilir.

13 Nisan Salı günü, Koç burcundaki güneş, yaratıcılık evinizde, ortaklık evinizde Mars’a altılık oluşturuyor. Bugün birinin yardımını almak için güzel bir gün. Bu sizin önemli diğer veya yakın arkadaşınız olabilir. Sizin kadar maceracı birini seçin ve bugün değerli bir hedef için harekete geçin (daha fazla kişisel özgürlük, dağlarda daha fazla zaman geçirme veya en sevdiğiniz aktiviteleri günlük yaşamınıza nasıl dahil edeceğiniz gibi).


Oğlak Burcu Simgesi
Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu, bu hafta birkaç önemli projeyi bitirebilirsin. Ancak notlarınızı iki kez kontrol edin, böylece hiçbir şeyi kaçırmazsınız.

Hafta, 11 Nisan Pazar günü ailenizin evinde Koç burcundaki yeni ay ile başlıyor. Aynı zamanda Koç burcundaki Venüs, kendi Oğlak burcunuzda Pluto ile kare yapar. Bugün evde bazı karışıklıklar olabilir. Bir şeyin kırılması ve maliyetli onarımlar gerektirmesi mümkündür. Her şeyi atıp baştan başlamanın bir cazibesi var. Ama bugün başkalarının ne istediğini dinlemek ve ne istediğinizi düşünmek için güzel bir gün. Ortak bir zemin bulmaya çalışın.

13 Nisan Salı günü, Koç burcundaki güneş, iş ve rutin evinizde Mars’a altılık yapar. Bu, yeni bir sağlık rejimine başlamak için harika bir gün. Sıfırdan yemek hazırlayabilir, sabahınıza bir yoga rutini ekleyebilir veya akşamları koşuya çıkabilirsiniz. Bu, sağlığınız için kullanırsanız size gerçek bir tatmin getirebilecek yüksek enerjili bir özelliktir.


Kova Burcu Simgesi
Kova Burcu
Kova Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Kova, bu hafta oldukça popülersin. Herkes sizinle konuşmak istiyor. Yine de haftanın sonunda birisi size soğuk davranabilir.

Hafta, 11 Nisan Pazar günü, anlayış ve asimilasyon evinizde Koç burcundaki yeni ay ile başlıyor. Aynı zamanda Koç burcundaki Venüs, gizli güç evinizde Pluto’ya kare yapar. Bugün, sahip olduğunuzu bilmediğiniz bir ilgi veya yeteneğin kilidini açabilirsiniz. Yeni bir saplantı yaratan bazı bilgilere rastlayabilirsiniz.

13 Nisan Salı günü, hareket ve dans evinizdeki güneş, macera evinizde Mars’a altılık yapıyor. Bugün bisiklete binmek ve tepeye çıkmak için harika bir gün. Ya da bir barre dersi alabilir ve bale günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Çocukları kapın ve bulaşıkları kuruturken mutfakta dans edin. Rutini boz ve biraz dans et.


Balık Burcu Simgesi
Balık Burcu
Balık Burcu 12 Nisan – 18 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Finansal başarı bu hafta mümkün. Ama Balık, dikkatli olun, yoksa aldığınız fazladan harcamayı sonlandırırsınız.

Hafta, 11 Nisan Pazar günü Koç burcundaki yeni ayın finans evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. Aynı zamanda Koç burcundaki Venüs, kariyerinden elde edilen paranın evinizde Plüton’a kare yapar. Mali açıdan sıkışıp kaldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Belki daha fazla saat eklemeden veya bir derece almadan mevcut maaşınızı artıramazsınız. Yeni olasılıklara ve potansiyel gelir akışlarına bakmanın zamanı geldi. Şimdi, Evren yeni yollar bulmanıza yardımcı olabilir.

13 Nisan Salı günü, Koç burcundaki güneş, ailenizin evinde Mars’a altılık yapar. Bugün ailenizle harika vakit geçirebilir, oyun oynayabilir veya açık hava etkinlikleri yapabilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi içindeyseniz, birlikte yaşıyor olabilirsiniz ve bu biraz kaotik olsa da, yine de birlikte ev kurmanın heyecanı var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.