Günlük Burç Yorumları 9 Nisan 2021

9 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 9 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Her şey Cuma gökyüzünün altında göründüğü gibi değil Koç. Hakim gezegeniniz, kendi güdümlü Mars, kendisini gerçekliği çözen Neptün ile denizde yüzerken bulur. Bu eşleştirme muhtemelen enerji seviyenizi önemli ölçüde düşürür ve sizi kafa karıştırıcı, fantezi odaklı eylemlere yatkın hale getirir. Uykulu Balık ayının Neptün ile birleşmesi sadece sisi yoğunlaştırır, bu yüzden arkanıza yaslanıp büyük kararlar vermekten kaçınmanız en iyisidir.


Boğa Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün kendi potansiyelin etrafında aldatıcı düşüncelere yatkınsın Boğa. Bu serapların somut ilerlemenizi bozmasına izin vermeyin. Aksiyon alan Mars, kendisini gerçek olmayan Neptün’le hayal kırıklığı yaratan bir meydanda buluyor ve günü boşaltılmış enerji seviyeleriyle dolduruyor. Bu eşleştirme, sizi daha sonra sorgulayabileceğiniz veya hayal kırıklığına uğrayabileceğiniz şeyler için harcama yapma yükümlülüğü getirir, bu nedenle büyük satın alımlardan kaçınmaya çalışın.


İkizler Burcu
9 Nisan 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün kariyer yolunuzla ilgili yaptığınız seçimler konusunda dikkatli olun, İkizler. Rüya gibi ay, gerçeği büken Neptün ile birleşirken, güçlü bir fanteziye yatkın düşüncenin altında çalışıyorsunuz. Kendine güvenen Mars, kendisini Neptün’ü şekillendirmede zor bir durumda buluyor ve sizi bilgisiz seçimler üzerinde hareket etmeye yatkın hale getiriyor. Bugün saban sürmek yerine arkanıza yaslanıp dinlenmek en iyisidir.


Yengeç Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Cuma gününün gökyüzü, Salvador Dali’nin Yengeç tablosu resmidir. Gerçeklik tam olarak mevcut değil; en küçük eylemler muhtemelen bir zorlanma gibi hissedilir. Vizyon sahibi Balık ayı, günü rüya yaratan Neptün ile birlikte geçirerek kaçma arzunuzu ve yeni bir bakış açısı arzunuzu harekete geçirir. Bu arada, iddialı Mars da Neptün’e doğru yola çıkar. Bu enerji, karışık eylemlere ve tersine öfkeye yol açabilir.


Aslan Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Bugün hedeflerine doğru ilerlemediğini hissediyorsan üzülme Aslan. Harekete geçen gezegen Mars, bugün gerçekliği büken Neptün’le birlikte kafa karıştırıcı bir durumda buluyor. Bu birlik, enerji seviyelerini düşürdüğü ve eylemlerimizi karıştırdığı için olayları net bir şekilde görmeyi zorlaştırıyor. Bu arada, hassas Balık ayı, Neptün ile birleşerek yalnızca duygusal tepkileri ve dinlenme ihtiyacını yoğunlaştırır.


Başak Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Bugün denize açılıyormuş gibi hissedebilirsin Başak. Vizyon sahibi Balık ayı, günü gerçekliği büken Neptün’ün yanında, sınırları bulanıklaştırarak ve ilişki cephesinde artan hassasiyetlerle geçirir. Bu arada, kendi kendini motive eden Mars, uykulu Neptün’e doğru yol alırken başarı güdüsünü kaybeder. Bugün büyük kariyer ve ilişki kararlarından kaçınmaya çalışın.


Terazi Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Cuma gününün göğü Terazi burcunda kızışmak çok kolay. Yapılacaklar listenizdeki şeyleri başarma havasındasınız… ama yine de, kozmos inanılmaz derecede uykulu ve rüya gibi. Hayali Balık ayı, günü gerçekliği çözen Neptün ile birleşerek geçirir ve iş akışınızın etrafında potansiyel bir sis yaratır. Başka yerlerde, go-getter Mars, Neptün’ü kareler, düşük enerji seviyeleri ve kafa karıştırıcı, bilgisiz eylemler potansiyeli yaratır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, cesur gezegen Mars tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bugünün gökyüzü, Neptün’ün şekil değiştirmesiyle yüzleşen Mars’ı bir rüya dünyasının altında buluyor. Bu, olayları net bir şekilde görmenizi zorlaştırıyor. Bu enerji eşleşmesi, herkesin bildiği gibi fantastik düşünme ve eylemlere eğilimlidir, bu nedenle bu etki altında büyük seçimler yapmaktan kaçınmaya çalışın. Hassasiyetler yüksek olduğundan enerji seviyeleri düşüktür, bu nedenle üretken eylem yerine yaratıcı bir uygulamaya dalın.


Yay Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Cuma gününün göğünün altında Yay burcunu görmek zor. Kaygan Balık ayı, gerçekliği büken Neptün ile birleşirken, kozmik manzara yoğun, kafa karıştırıcı bir sisle doludur. Bunun da ötesinde, go-getter Mars, Neptün’le çok fazla uzaklaştığı için enerji rezervlerinin azaldığını görüyor. Bu eşleştirme, daha sonra sorgulayabileceğiniz aldatıcı ortaklık ilişkilerine yol açabilir, bu nedenle sözleşme imzalamaktan veya taahhütlerde bulunmaktan kaçının.


Oğlak Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Cumanın kozmik coğrafyası Oğlak burcunda gerçeği bulmak zordur. En iyisi, özellikle iş cephesinde hemen harekete geçmekten kaçınmaktır. Enerjik Mars, gerçekliği büken Neptün ile kafa karıştırıcı bir meydanda buluyor. Bu, düşük enerji seviyeleri ve bilgisiz eylemler için potansiyel yaratıyor. Uykulu Balık ayının Neptün ile birleşmesi sadece sisi yoğunlaştırarak karışık mesajlar ve yaratıcı düşünce ekliyor.


Kova Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Bugün potansiyelini ikinci kez tahmin etme, Kova. Mars, Neptün ile gerçeği değiştiren bir kareye kilitlendiğinden, yaratıcı yeteneklerinizle ilgili yanılsamalara düşmek kolaydır. Bu eşleştirme aldatıcı düşünme ve kafa karıştırıcı eylemler getirir, bu nedenle projeleri başlatmaktan ve çılgınlıklardan kaçınmak en iyisidir. Balık ayının Neptün ile birleşmesi sadece günün rüya gibi kalitesini arttırır.


Balık Burcu
9 Nisan 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Bugün nerede bittiğini ve başkalarının nerede başladığını bilmek zor, Balık. Kendi çıkarına sahip Mars, gerçeği çözen Neptün’le karşı karşıya geldiği için, bugün özellikle aile üyeleri veya oda arkadaşlarınızla sınır sorunlarına eğilimli olacaksınız. En iyisi, şu anda herhangi bir büyük karar vermekten kaçınmaktır, çünkü bu etki çoğu zaman yarım yamalak planlara göre hareket etmeye yol açar. Ayın burcunuzdaki Neptün ile birleşmesi, çevreye olan duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.