Günlük Burç Yorumları 7 Nisan 2021

7 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 7 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kendinize nasıl yatırım yapacağınızı öğrenmek için buradasınız. Bu noktaya gelmek için cesaret ve yorulmak bilmeyen bir inanç gerekir, ama şimdiden yolundasın. Geleceğe yönelik Kova ayı, sabahı büyük resimli Jüpiter ile geçirerek, gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere yönelik umut aşılamaktadır. Daha sonra, ay eterik Balıklara dalar ve sizi daha içine kapanık, duygusal bir kafa boşluğuna çeker.


Boğa Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Çarşamba gününün gökyüzü, potansiyelinizin etrafındaki inancınızı yeniden kazanmanıza yardımcı olur Boğa. Gerçekçi olmanız sizin için önemli olsa da, korkunun ileriye giden yolu engellemesine izin vermemeniz zorunludur. İlerleyen Kova ayının yükselen Jüpiter ile erken birleşimi, geri adım atmanıza ve kendinize tazelenmiş bir inanç duygusunu kavramanıza yardımcı olur. Daha sonra Luna duygusal Balık burcuna dalar ve odağınızı topluluğa çevirir.


İkizler Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, bir perspektif koleksiyoncususunuz. Son zamanlarda, önünüze çıkan zihinsel yanlış anlamalara dayanarak temel inançlarınızı yeniden tanımlamanız sizin için önemliydi. Mantıksal Kova ayı, bugün inanç aşılayan Jüpiter ile birleşerek yeni filizlenen felsefelerin büyük resmi perspektifini görmenize yardımcı oluyor. Daha sonra Luna, Balık burcuna kayarak dikkatinizi kariyer hareketlerine odaklıyor.


Yengeç Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Yengeç Burç Yorumları

samimiyete yaklaşımınızı keşfetmeniz sizin için önemliydi, Yengeç. Sevgide ileriye giden yolunuzu tıkayan eski korkuları ortadan kaldırmak zorunda kaldığınız için bu kolay olmadı – ama bunu yapıyorsunuz. Bugünün gökyüzü, geleceğe yönelik Kova ayının neşelendiren Jüpiter ile birleşmesini görüyor ve ilişki hikayenize olan inancınızı yeniden tesis ediyor. Daha sonra ay rüya gibi Balıklara dalar ve büyük resmi görmenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Aslan Burç yorumları

Yakın ilişkilerinin her zamankinden daha fazla ilgi ve çalışma gerektirmesi seni şaşırtmadı Aslan. Çarşamba gününün gökyüzü, aşk anlayışınızı derinleştirmeye ayırdığınız zamanın karşılığını size göstermeye çalışıyor. Bu, yüzen Jüpiter ile birleşen ay sayesinde. Daha sonra Luna derin duygu Balıklarına kayarak sizi zengin, psikolojik bir baş boşluğuna getirir.


Başak Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Başak Burç yorumları

İç ve dış dünyanız yeniden inşa ediliyor Başak. Kendiniz için sahip olduğunuz yeni vizyonu oluşturmaya gelince, eleştirel düşünceye yenik düşmüş hissetmek kolaydır. Geleceği gören Kova ayının umut dolu Jüpiter ile aynı hizaya gelmesi nedeniyle, bugünün gökyüzü size inancınızı korumanızı hatırlatıyor. Daha sonra, Luna hassas Balıklara daldığında dikkatiniz ortaklık meselelerine yönelir.


Terazi Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Terazi Burç yorumları

Güçlü bir içsel çalışma yapıyorsun Terazi. Aşk hayatınızda ihtiyaçlarınızı belirsizleştiren yanlışları adım adım ortadan kaldırmış oluyorsunuz. İlerleyen Kova ayı iyimser Jüpiter ile birleşirken, Çarşamba gününün gökyüzü havayı canlandırmaya ve bu sürece olan inancınızı yeniden oluşturmanıza yardımcı olmaya çalışır. Daha sonra Luna Balık burcuna dalar ve dikkatinizi iş / yaşam dengenizin mevcut durumuna yönlendirir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Akrep Burç yorumları

Evren sizi köklerinize çağırıyor, Akrep. Ev ve aile meseleleriyle ilgili değişen hikayeleri keşfetmeniz sizin için önemliydi. Ancak bu kolay bir iş olmadı. Bugünün gökyüzü sizi yükseltiyor ve iyimserliği bu anlatılara geri getiriyor. Hepsi geleceğe yönelik Kova ayının büyük resimli Jüpiter ile birleşmesiyle oluşuyor. Daha sonra Luna rüya gibi Balıklara dalar ve eğlenceyi her şeyden önce koyar.


Yay Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Yay Burcu yorumları

Aklın her zamankinden daha meşgul, Yay. Son zamanlarda, dırdırcı ruh sağlığı sorunlarıyla uğraşmanız ve hikayenizi farklı mecralar aracılığıyla anlatmayı denemeniz zorunluydu. Bugünün gökyüzü, ilerleyen Kova ayının iyimser Jüpiter ile birleşimini görüyor ve vizyonunuzu genel olarak olumlu bir bakış açısıyla yeniden bağlamanıza yardımcı oluyor. Daha sonra ay Balık burcuna dalar ve odağınızı evinize ve ailenize çevirir.


Oğlak Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Oğlak Burcu yorumları

Yeterince yararlanılmayan yeteneklerinden bazılarını daha yeni benimsemeye başladın, Oğlak. Becerilerinizin yeterli olmadığını varsayarsak, olumsuz düşünme tuzağına düşmek kolaydır. Geleceğe yönelik Kova ayı, inanç aşılayan Jüpiter ile birleşirken, Çarşamba gününün gökyüzü moralinizi yükseltmek ve güveninizi tazelemek için geliyor. Daha sonra ay rüya gibi Balıklara dalar ve sizi kendini ifade etmeyi teşvik eden faaliyetlere teşvik eder.


Kova Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Kova Burcu yorumları

Çarşamba’nın kozmik manzarası ruh halinizi iyileştirecek ve özgüveninizi artıracak Kova burcu. Ay, erken saatlerde inanç aşılayan Jüpiter ile birleşerek burcunuzda hareket eder. Bu birlik, geri adım atmanıza ve yeni filizlenen benlik duygunuz etrafında kaydettiğiniz ilerlemeyi görmenize yardımcı olur. Daha sonra Luna, ruhani Balık’a dalar ve odağınızı finansal gerçekliğinize çevirir.


Balık Burcu
7 Nisan 2021 Çarşamba Balık Burcu yorumları

Evren seni kendi kendini sabote etme alışkanlıklarınla başa çıkmaya teşvik ediyor, Balık. Kolay bir iş olmaktan uzak ama ilerleme kaydetmeye başladınız. Geleceğe yönelik Kova ayı, sabahı yöneticiniz iyimser Jüpiter ile kucaklaşarak geçirerek, büyük resmi görme ve ilerlemenize karşı kendinden emin bir tavrı benimseme fırsatı sunar. Daha sonra ay burcunuza dalar ve odak noktanızı sağlık konularına çevirir.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.