Günlük Burç Yorumları 6 Nisan 2021

6 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 6 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
6 Nisan 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı’nın kozmik manzarası, sıcak ve soğuk enerjilerin garip bir karışımını sunar, Koç. Sevgili Venüs, günü yönetici gezegeniniz go-getter Mars’la kucaklaşarak geçiriyor. Bu çapkın eşleşme, kendinizi ifade etmenize çekicilik ve manyetizma verir ve cinsel yaşamınızda kıvılcımlar yaratır. Başka bir yerde, mantıklı Kova ayı, yolunda gerçekçi Satürn ve go-getter Mars ile birleşerek, elinizdeki hedeflere ulaşmak için mevcut yaklaşımınızı yeniden değerlendirmenizi ister.


Boğa Burcu
6 Nisan 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Yükselen kozmik ısıyı hissedebiliyor musun Boğa? Yönetici gezegeniniz, sevgiliniz Venüs, bugün enerjik Mars’tan enerji verici bir ziyaret alıyor. Bu birliktelik, kendinizi ifade etmenizi tetikler, harekete geçme arzunuzu artırır ve kişiliğinize inkar edilemez romantik bir çekicilik katar. Bu arada, akılcı Kova ayının, planlamacısının Satürn’ün ve kendi kendini motive eden Mars’ın ayartıcı birlikteliği, kariyer yolunuza bir gerçeklik kontrolü getiriyor.


İkizler Burcu
6 Nisan 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, dualistik bir bakış açısıyla yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bilirsiniz. Çatışan enerjiler işin içinde olduğu için Salı gününün gökyüzü sürpriz olmamalı. Ciddi Kova ayı, günü sorumlu Satürn ve go-getter Mars ile birlikte geçirerek gerçeklikle başa çıkmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, sevgililer, Venüs ve Mars, günü gökyüzünde flört ederek geçirerek romantik çabalara hoş bir destek getiriyor.


Yengeç Burcu
6 Nisan 2021 Salı Yengeç Burç Yorumları

Yengeçlerin, insanları kendi iç dünyalarına almaları için önce güvende olduklarını bilmeleri gerekir. Muhtemelen ekstra hassas, içine kapanık bir ayda olacağınız için bu anlatı bugün güçlüdür. Düşünceli Kova ayı, topraklanmış Satürn ve kendi kendini motive eden Mars ile aynı hizadadır ve yakınlık ve öfke sorunları ile başa çıkmanıza yardımcı olur. Başka yerlerde, Venüs ve Mars sevenler havaya bir tutam romantizm katarak havayı hafifletir.


Aslan Burcu
6 Nisan 2021 Salı Aslan Burç yorumları

Bugün iki farklı enerjinin bir karışımı, Aslan. Çözüm arayan Kova ayı, Satürn’ün istikrara kavuşması ve yolundaki Mars’a enerji verilmesi ile buluşuyor ve sosyal ilişkilerinizin gerçekçi bir yeniden değerlendirmesini sağlıyor. Arkadaşlıklar ve ilişkiler büyük olasılıkla incelemeye alınır. Bu sırada sevgili Venüs, maço Mars’la bayılır ve güne flörtöz ve romantik hisler katar.


Başak Burcu
6 Nisan 2021 Salı Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, herhangi bir planda kusurlar görmeniz doğaldır. Bu yeteneğin kendi projelerinizde ilerlemenizi engellemesine izin vermeyin. Mantıksal Kova ayı, planlamacı Satürn ile aynı hizaya geliyor ve bugün Mars’ı sürüyor ve tomurcuklanan kariyer konseptleriyle ilerlemek için bolca alan sunuyor. Başka yerlerde sevenler, Venüs ve Mars dans eder. Bu eşleştirme, güne bir tutam seksi, şehvetli enerji getiriyor.


Terazi Burcu
6 Nisan 2021 Salı Terazi Burç yorumları

Terazi burcu olarak, romantizm uzmanısınız. Egemen gezegeniniz, sevgiliniz Venüs, enerji veren Mars’ı ziyaret etmekten hoşlanırken, Salı gününün gökyüzü doğanızın bu kısmına geri dönmenize yardım etsin. Bu eşleştirme, harekete geçmenizi, doğrudan olmanızı ve kimin veya ne isterseniz güvenle peşinden gitmenizi kolaylaştırır. Bu kozmik birlik, cinsel yaşamınıza hoş bir destek getiriyor ve romantik çıkarlarla bağlantılar kurmak için ideal bir gün haline getiriyor.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
6 Nisan 2021 Salı Akrep Burç yorumları

Salı günkü kozmik manzara, yükselmekte olan her türlü gerilimi yumuşatmaya çalışıyor, Akrep. Nazik Venüs, günü iktidardaki gezegeniniz Mars’taki ağrılı noktaları yatıştırarak geçirir. Bu eşleştirme, kendinizi ifade etmenize bir sıcaklık, manyetizma ve yumuşaklık getirir. Dünyanızdaki romantik gelişmelerle ilgili olduğundan, bugün yararlanmak için ideal bir enerjidir. Kaçırmanız ve inkar edilemez bir çekime sahip olmanız zordur.


Yay Burcu
6 Nisan 2021 Salı Yay Burcu yorumları

Şaşırtıcı bir enerji karışımı, önümüzdeki güne yayılıyor, Yay. Ciddi Kova ayı, günü gerçekçi Satürn ve kendi kendini motive eden Mars ile birlikte geçirerek potansiyel olarak yolunuza zihinsel barikatlar koyar. Herhangi bir tıkanıklığı aşmak için ortaklık ilişkilerine bakın. Başka yerlerde sevenler, Venüs ve Mars bayılır. Bu eşleştirme, cinsel yaşamınıza tamamen yararlanılması gereken romantik, çekici bir enerji artışı getiriyor.


Oğlak Burcu
6 Nisan 2021 Salı Oğlak Burcu yorumları

Koşmaya hazırsın Oğlak. Akılcı Kova ayı gerçekçi Satürn ve kendi güdümlü Mars ile birleşirken, motive olma potansiyelinizin etrafındaki zihinsel engelleri yıkmanız gerekebilir. Çabalarınızı işte ilerlemeye harcamak için ideal bir gün. Venüs ve Mars sevenler günü şehvetli, romantik bir enerji ile süslemek için hizalandığı için kozmos da tatlı sunuyor.


Kova Burcu
6 Nisan 2021 Salı Kova Burcu yorumları

Dikkatinizi en acil ihtiyaçlarınıza çevirin, Kova. Bugün kendinizi bedeniniz ve duygularınızla daha uyumlu hissetmenize yardımcı olmak için ne yapabilirsiniz? Burcunuzdaki besleyici ayın varlığı, bu ihtiyaçlardan yararlanmanıza yardımcı olur, ancak duvarlarla çevrili Satürn ve hiperaktif Mars ile buluşması, kendini ifade etmedeki eski sorunları ortadan kaldırabilir. Neyse ki sevenler, Venüs ve Mars, hizalanır ve güne sıcaklık ve romantizm katar.


Balık Burcu
6 Nisan 2021 Salı Balık Burcu yorumları

Bugün tam bir keşiş olmayı kucaklamak sorun değil, Balık. Baş döndürücü Kova ayı, günü gerçekçi Satürn ve motive olmuş Mars ile sohbet ederek geçirerek, kişisel tatmin yolunuzda duran kendi yarattığınız engellerle başa çıkmanıza yardımcı olur. Huzur ve mahremiyet ihtiyacınıza öncelik verin. Neyse ki, Venüs ve Mars sevenler güne hoş bir tutku seksi, şehvetli enerji katıyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.