Günlük Burç Yorumları 3 Nisan 2021

3 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 3 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Sen hırslı birisin Koç. Cumartesi gününün gökyüzü sizi kariyer meselelerinde ilerlemeye odaklanırken buluyor. Ay, tüm gün yetenekli Oğlak burcunun içinden tırmanarak bir sonraki adımınıza odaklanmanıza yardımcı olur. Daha sonra haberci gezegen Merkür burcunuza doğru ilerliyor. Merkür’ün burcunuzdaki zamanı iletişim becerilerinizi canlandırır ve önümüzdeki haftalarda bireysel olarak temel ihtiyaçlarınıza odaklanmanıza yardımcı olur.


Boğa Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa burcu olarak, rutini ne zaman bozmanız gerektiğini anlamanız zor olabilir. Tahmin edilebilirliğin tadını çıkarırsınız ve bunda yanlış bir şey yoktur. Ay Oğlak burcunun kayalık arazisinde dolaşırken cumartesi gökyüzü, konfor alanınızdan çıkmanız ve bakış açınızı genişletmeniz için size baskı yapar. Ne kadar küçük olursa olsun bir macera bulmaya odaklanın. Daha sonra, Merkür Koç burcuna dalar ve zihninizi önümüzdeki haftalarda iyileşmemiş yaralara doğru çağırır.


İkizler Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Haberci gezegen Merkür nereye giderse gitsin, kendinizi arkada buluyorsunuz, İkizler. Bugünün gökyüzü, Merkür’ün Balık burcunun pasif ve şiirsel aleminden ayrıldığını ve günün geç saatlerinde ateşli bir şekilde kendi çıkarına sahip Koç burcuna doğru ilerlediğini görüyor. Bu geçiş, odaklanmanızı kariyer ve itibar meselelerinden uzaklaştırır ve enerjinizi arkadaşlığa, topluluğa ve uzun vadeli hedeflerinize yönlendirir. Önümüzdeki haftalarda sisteminizi canlandıran taze, öncü bir enerji hissetmek hoşunuza gidecek.


Yengeç Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Yengeçler, sürekli değişen ayın gizemli hareketleri tarafından yönetilir. Cumartesi gökyüzü, Luna’nın sizin karşıt Oğlak burcunuzdan zıplayarak, enerjinizi ilişki âlemindeki sorumluluklara ve pratikliklere odakladığını görür. Kalbinizde geçen hikayeleri eşzamanlamak için ideal bir gün. Daha sonra, Mercury, önümüzdeki haftalarda zihninizi hırslarınıza odaklayarak alıngan Koç burcuna dalar.


Aslan Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bu hafta sonu bir şeyler başarmaya hazırsın Leo. Ay bütün gün yetenekli Oğlak burcundan geçerken, yapılacaklar listenizi tekrar kontrol altına alma isteğinizi izleyin. Bir egzersiz rutini ile yeniden başlamak, iyi beslenmek ve fiziksel bedeninize yeniden bağlanmak için harika bir gün. Daha sonra, haberci Mercury Koç burcuna kayarak sizi içinden geçmekte olduğunuz ağır psikolojik araziden çıkarır.


Başak Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, yönetici gezegeniniz iletişimsel, hileci gezegen Merkür’dür. Bugünün gökyüzü, son derece hassas Balık burcundan cesur Koç burcuna geçerken Merkür’ü hareket halinde buluyor. Bu geçiş, enerjiyi ve ateşi sisteminize geri getiriyor, ancak aynı zamanda sizi devam etmekte olan samimiyet hikayelerinin derinliklerine çekiyor. Önümüzdeki haftalarda, aşk etrafındaki eski tıkanıklıkları korkusuzca gidermek ve daha savunmasız tarafınızı ifade etmek için bir zaman var.


Terazi Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Terazi burcu olarak, güzel bir ortamda yaşadığınızda başarılı olursunuz. Bugün ev ortamınıza bir göz atın ve özlem duyduğunuz o içsel uyum durumunu yansıtmak için işleri nereye çekebileceğinizi görün. Oğlak burcunun topraklanmış ayı, enerjinizi aile ve ev projelerine odaklayarak bugün sizi daha fazla içine çekiyor. Başka yerlerde, zihinsel Merkür heyecanlı Koç burcuna kayar ve zihinsel enerjinizi önümüzdeki haftalarda ilişkilere adar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Son zamanlarda güçlü psikolojik alemlerden geçiyorsun, Akrep. Yaşadıklarınızı paylaşarak o ezici enerjiyi hareket ettirmenize yardımcı olur. Bugünün gökyüzü, hikayenizi belli bir kapasiteyle anlatmanız için sizi teşvik ediyor. Önemli sohbetler, günlük tutma, şarkı söyleme – benzersiz sesinizi harekete geçirecek her şey için ideal bir gün. Başka yerlerde, Merkür hevesli Koç burcuna dalar ve zihinsel dikkatinizi önümüzdeki haftalarda iş konularına çevirir.


Yay Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Düşüncelerinizde önemli bir değişiklik Cumartesi gününün seması Yay burcuyla geliyor. Haftalarca geçmiş üzerine düşündükten sonra, geleceğe odaklanmaya hazırsınız. Mental Mercury, günün geç saatlerinde ateşli Koç burcuna doğru ilerliyor ve zihinsel odaklanmanızı önümüzdeki haftalarda yaratıcı arayışlara ve tutku projelerine zorluyor. Bu arada, gerçekçi Oğlak ayı, dikkatinizi finansal gerçeklere ve kullanılmayan beceri setlerine odaklıyor.


Oğlak Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Kendine ihtiyacın olan dinlenmeyi ne zaman vereceğini nadiren bilirsin Oğlak. Ay burcunuza doğru süzülürken Cumartesi gökyüzünün size yolu göstermesine izin verin. Ay’ın burcunuzdaki varlığı, kendinizi ifade etmenize, fiziksel bedeninize ve en acil, adreslenmemiş duygusal ihtiyaçlarınıza yeniden bağlanmanıza yardımcı olur. Herhangi bir kişisel bakım eylemi idealdir. Daha sonra, etkileyici Merkür Koç burcuna dalar ve zihinsel dikkatinizi önümüzdeki haftalarda aile ve ev meselelerine odaklar.


Kova Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Herkes, Kova halkının asla yorulmayan sosyal etkileşimden keyif aldığını düşünüyor. Gerçek şu ki: İyileşmek için yığınla yalnız zamana ihtiyacın var! Cumartesi gününün gökyüzü, yavaşlama, dinlenmeye yetişme ve sıfırdan kendinize bakma ihtiyacınızı vurgular. Yalnızlığı seven Oğlak burcu ayı, bugün barışçıl, düşük anahtar etkinliklere öncelik veriyor. Daha sonra, etkileyici Merkür Koç burcuna dalar ve önümüzdeki haftalarda iletişim becerilerinizi geliştirir.


Balık Burcu
3 Nisan 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Çevrenizdeki insanlar sizinle yeniden bağlantı kurmak istiyor Balık. Kendinizi kestiğinizi fark etmeden yalnızlığa yönelebilirsiniz! Oğlak burcundaki ay, çabalarınızı topluluğun katılımına odakladığından, hayatınızdaki değerli arkadaşlarınıza ve müttefiklerinize ulaşmaktan ve bugün yeniden bağlar kurmaktan korkmayın. Daha sonra, iletişimci Mercury Koç burcuna kayarak zihinsel enerjinizi önümüzdeki haftalarda finanse odaklıyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.