Günlük Burç Yorumları 24 Nisan 2021

24 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü en iyi ihtimalle çekişmeli Koç. Bir yandan, zevk arayan Venüs kendisini duvar inşa eden Satürn ile zorlu bir meydanda bulur. Bu, eğlenceli olmayan bir enerji sağlar, ancak en iddialı hedeflerinizle ilgili gerçeklik kontrollerine izin veren bir enerji. Başka yerlerde, ay üretken Başak’tan ilişki odaklı Terazi’ye kayar. Luna’nın atılgan Mars’a meydan okuması, ortaklık görüşmelerini yoğunlaştırabilir.


Boğa Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Bugün bir duvara çarpmış gibi hissetmek çok kolay Toros. Hakim gezegeniniz, huzur arayan Venüs, kendisini gerçeklik kontrolü Satürn ile zor bir bağlantı içinde kilitli buluyor. Bu yön, rahatsız edici, izole edici, ağır ruh hallerine ve aşırı derecede ciddi tutumlara yol açabilecek bir durumdur. Öte yandan, bir birey olarak kişisel ihtiyaçlarınız ile kariyeriniz arasındaki sınırları daha iyi tanımlamanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, Cumartesi’nin kozmik coğrafyasında büyük olasılıkla bir türbülans yaratacaktır. Sevgili Venüs, kendisini engelleyici Satürn’ün olduğu kısıtlayıcı bir meydanda bulur ve daha fazla büyümeyi ve yakınlaşmayı engelleyen ilişkilerle ilgili eski, büyümüş inançları vurgular. Bu, ortaklık konularıyla ilgili gerçekliği kontrol etmek için ideal bir zamandır. Başka yerlerde, ay başak Başak’tan uzlaşmacı Terazi’ye geçiş yapar. Luna’nın mizaçlı Mars karesi, gerilimi daha da artırabilir.


Yengeç Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzünün altında çalışmak çok kolay, Yengeç. Ay, etkileyici Başak’tan gün ortasında ilişki odaklı Terazi’ye geçiş yapar ve sizi yuvanızı çeki düzen vermeye ve eve yakın kalmaya çağırır. Luna’nın asabi Mars karesi, ihtiyaçlarınız ve ailenizin ihtiyaçları arasındaki gerilimi artırabilir. Başka bir yerde, değeri tanımlayan Venüs, engellenmiş Satürn ile kare açı yaparak hedeflerinizi ve ilişkinizi kontrol etmenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Cumartesi’nin kozmik manzarası Aslan’ın altında çok sayıda gerilim var. Ay, gün ortasında Terazi burcuna kaymadan önce iş odaklı Başak’taki yolculuğunu tamamlıyor. Ayın sinirli Mars’la olan anlaşmazlığı, kabul edilmesi gereken adreslenmemiş şikayetleri artırabilir. Başka yerlerde, manyetik Venüs boğucu Satürn ile kareler. Bu bağlantı, kariyer ve ilişki konuları arasında gerçeklik kontrollerine ihtiyaç duyan gerilimler yaratır.


Başak Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Başak Burç yorumları

Beklentilerinizi gerçekçi tutmak önemlidir Başak. Cumartesi gökyüzü tam da bunu yapmanıza yardımcı olur, ancak tamamen rahat bir şekilde değil. Değer belirleyen Venüs, duvar inşa eden Satürn’le başa çıkarak vizyonunuz ve gerçekliğiniz arasında ağır bir duygusal atmosfer yaratır. Kendinizi dövmek yerine neyin düzeltilmesi gerektiğini görmek için bir dakikanızı ayırın. Daha sonra, ay Terazi’ye kayar ve Mars’ı kareler, hedeflerinizin etrafındaki gerilimi daha da artırır.


Terazi Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Terazi Burç yorumları

Cumartesi gününün gökyüzünün onlara kesin bir etkisi var, Terazi. Yönetici gezegeniniz, sevgiliniz Venüs, kendisini sınır koyan Satürn ile boğucu bir meydanda tuzağa düşürülmüş olarak bulur. Bu özellik muhtemelen sizi melankolik, içine kapanık ve aşırı derecede ciddi hissettirecektir. Öte yandan, mevcut ilişkinizin gerçekliğini kontrol etme fırsatı sunar. Ayın burcunuza girişi, her şeyden önce duygularınızı kabul etmenizi hatırlatır.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Akrep Burç yorumları

Cumartesi gününün semalarında ciddi sorular uyanır, Akrep. Sevgili Venüs, duvar inşa eden Satürn ile gergin bir kareye kilitlenir ve yakın ilişkileriniz ile ev yaşamınız arasında var olan herhangi bir gizli gerilimi vurgular. Bu özellik, mevcut ortaklığınızı hangi unsurların gölgelediğine dair sağlam bir gerçeklik kontrolüne izin verir. Daha sonra, ayın Terazi’ye girişi, yalnız kalmayı ve onarıcı faaliyetleri teşvik eder.


Yay Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Yay Burcu yorumları

Cumartesi’nin kozmik manzarası Yay burcunda cesaretiniz kırılır. Melankolik bir ruh halinin gerçek ilerlemenizin perspektifini çarpıtmasına izin vermeyin! Değer belirleyen Venüs, bugün duvar inşa eden Satürn’le meydan okuyor ve düşüncenize nüfuz eden melankolik, ağır bir atmosfer yaratıyor. Küçük ayrıntılarda takılıp kalmak yerine iş akışınızı kontrol etmek için bu enerjiyi kullanın. Terazi ayı, destek için arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanızı hatırlatır.


Oğlak Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Oğlak Burcu yorumları

Cumartesi gününün gökyüzü onlara kasvetli bir his veriyor Oğlak burcu. Yönetici gezegeniniz, istikrarlı Satürn, bugün manyetik Venüs ile zor bir duruma kilitleniyor – potansiyel olarak mali durumunuza ve yaratıcı tutku projelerinize zor bir gerçeklik kontrolü getiriyor. Neyin pratik neyin aşırı olduğunu gözden geçirmek için bu enerjiyi kullanın. Bu özellik, ilişkilerde zor anlar olarak da ortaya çıkabilir; ileriye doğru hareketle ilgili ciddi konuşmalar kendini gösterir.


Kova Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Kova Burcu yorumları

Bu sene tabağınızda çok şey var Aquarius. Zaman zaman değişikliklerin bunaltıcı olması durumunda geçerlidir. Venüs’ün duvar inşa eden Satürn’e meydan okurken, Cumartesi gününün gökyüzü bu anlardan birine dayanabilir. Bu yön, geçmişinizin, ailenizin veya ev yaşamınızın hangi unsurlarının bağımsız büyümenizin önünde durduğunu yeniden değerlendirmenizi isteyen rahatsız edici bir yöndür.


Balık Burcu
24 Nisan 2021 Cumartesi Balık Burcu yorumları

Hoşuna gitsin ya da gitmesin, bu yıl eski bir bagajla kafa kafaya geliyorsun Balık. Ancak o anda ne kadar rahatsızlık hissettirse de ileriye doğru hareketiniz için kritiktir. Bugünün gökyüzü, değer belirleyen Venüs ve gökyüzünde duvar inşa eden Satürn meydanı olarak bu rahatsızlığı vurgulayabilir. Bu enerji, diğer insanlarla ilişki kurmayı özellikle zorlaştırır, bu nedenle mesajınızı iletemeyeceğinizi düşünüyorsanız endişelenmeyin.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.