Günlük Burç Yorumları 23 Nisan 2021

23 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 23 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, rehberlik için inisiyatif alan Mars gezegenine sadakatle bakarsınız. Mars rasyonel İkizler burcundan ayrılıp Yengeç burcuna doğru ilerlerken, bugünün gökyüzü enerjide kritik bir değişimin ortaya çıktığını görüyor. Bu geçiş, işlenmemiş duygularla olan bağlantılarınızı derinleştirir ve enerjinizin büyük bir kısmını şu andan itibaren 11 Haziran’a kadar ana üssünüz ve aile bağlantılarınızla ilgili konulara ayırır.


Boğa Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Mali durumunuzu düzeltmek için yorulmak bilmeyen bir enerji harcıyorsunuz, Boğa. Evren, vites değiştirmeye hazır olduğunuzu biliyor ve Cuma gününün gökyüzü sizi bir sonraki yeni araziyi keşfetmeye zorluyor. Go-getter Mars bugün zihinsel İkizler burcundan duygusal Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bu geçiş, açık iletişim, aktif kendini ifade etme veya yazma projeleri ile ilgili çabalar için daha fazla enerji sağlar.


İkizler Burcu
23 Nisan 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler burcu olarak, hayata hiç durmadan yaklaşmakla ünlüsünüz. Son haftalarda, sağlığınız vergilendirilebilecek kadar aşırı uyarıldınız. Hiperaktif Mars yumuşak Yengeç burcuna doğru ilerlerken, bugünün gökyüzü vites değiştirmeye ve duygularınızla daha fazla uyum sağlamaya çalışıyor. Mars’ın buradaki zamanı, yeteneklerinizi harekete geçirmenize ve şu andan itibaren 11 Haziran’a kadar mali durumunuzu düzene koymanıza yardımcı olur.


Yengeç Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Son haftalarda zor materyallerle uğraşıyorsun, Yengeç. Kendi geçerliliğiniz, özgüveniniz ve ikinci bir tahminde bulunmadan istediğiniz şeyin peşinden gidebilme yeteneğinizle ilgili sorunlarla boğuşuyorsunuz. Mars’ın yansıtıcı İkizler burcunda kalması, bu anlatıyı keşfetmenizi sağladı. Bugün, Mars burcunuzda ilerliyor ve size hoş bir enerji artışı, kendini kanıtlama ve korkusuz sürüş sağlıyor.


Aslan Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Kariyerinin zirvesindeyken, aynı zamanda kendine güven sorunlarıyla da boğuşman tesadüf değil Aslan. Haftalarca yeni hedeflere öncelik verdikten sonra, diğer acil sorunlarla başa çıkmaya hazırsınız. Mars, baş döndürücü İkizler burcundan ayrılıyor ve 11 Haziran’a kadar kalacak olan derin duygu Yengeçine giriyor. Mars’ın burada kalması, kendinizi kanıtlama ve özgüvenle ilgili tıkanıklıklarla doğrudan başa çıkmanıza yardımcı oluyor.


Başak Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Uzun vadeli hırslarınızı yeniden gözden geçirmenin zamanı geldi Başak. Geçtiğimiz ayı, ileriye dönük kariyer hareketinizle ilgili sorunları çözmek için yorulmak bilmeyen bir enerji harcayarak geçirdiniz. Şimdi, kozmos yeni arazilerin üstesinden gelmeye hazır olduğunuza inanıyor. Mars, entelektüel İkizler burcundan ayrılıyor ve yumuşak, hassas Yengeç burcuna doğru ilerliyor – burada 11 Haziran’a kadar kalacak. Bu, size hedeflerinizi tanımlamak ve sosyal çevrenizi yeniden hayal etmek için ihtiyaç duyduğunuz enerji patlamasını sağlıyor.


Terazi Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Konfor bölgenizi genişletme sürecindeydiniz, Terazi. Haftalarca enerjiyi yeni eğitim girişimlerine adadıktan ve kendi kendine genişleme için yeni fırsatları keşfettikten sonra, işleri bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız. Enerjik Mars, zihinsel İkizler’den ayrılıyor ve bugün duygusal Yengeç burcuna doğru kayıyor. Bu geçiş, şimdi 11 Haziran’a kadar kariyerinize uygulanacak tazelenmiş bir enerji duygusu ve dürtü sağlar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, kozmik olarak kendi kendini motive eden gezegen Mars tarafından yönlendiriliyorsunuz. Geçtiğimiz haftalarda, Mars’ın yansıtıcı İkizler burcunda geçirdiği zaman, enerjinizi ilişki sorunları, borçlar ve psikolojik engellerle başa çıkmaya adadığınızı gördü. Mars 11 Haziran’a kadar duygusal Yengeç burcuna doğru ilerlerken, Cuma günkü gökyüzü hoş bir tempo değişikliğine yol açıyor. Bu değişim size konfor bölgenizden çıkmak ve yeni eğitim merkezlerini keşfetmek için başvurmanız için enerji veriyor.


Yay Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Yay burcunda, ilişkilerin son zamanlarda sıcak bir nokta gibi hissettirmesi sizi şaşırtmadı. Ortaklık arenasında büyümüş öngörüleri ve beklentileri ortadan kaldırmak sizin için çok önemliydi. Mars derin duygu Yengeçine doğru ilerlerken, Cuma gününün gökyüzü sizi bu çalışmayla daha derine inmeye zorluyor. Bu geçiş, yakınlık blokajları ve borçlarla başa çıkmanıza yardımcı olur.


Oğlak Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Çalışmanız son haftalarda önemli bir stres noktası oldu Oğlak. Bununla birlikte, çok şey başardınız ve çeşitli üretken çabalarla ilerlediniz. Enerjik Mars duygusal Yengeç burcuna doğru ilerlerken, kozmos bugün yeni arazileri keşfetmeye hazır olduğunuzu düşünüyor. Bu geçiş, enerjinizin büyük kısmını ortaklık konularına odaklıyor.


Kova Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Bir Kova burcu olarak, kendinizle ilgili benzersiz ve tamamen özgün bir şeyi paylaşmak için buradasınız. Kendinizi kalpten ifade ettiğiniz sürece ortamın önemi yoktur. Haftalarca yaratıcı sürecinizle yeniden bağlantı kurduktan sonra, organize olmaya hazırsınız. Kendi kendine çalışan Mars, bugün inisiyatif alan Yengeç burcuna doğru ilerliyor. Bu geçiş, enerjinizi ayırdığınızı ve iş cephesinde daha verimli olmaya yöneldiğinizi görüyor.


Balık Burcu
23 Nisan 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Dünyanızda iki farklı şey meydana geliyor, Balık. Bir parçanız insanlara ulaşıyor, sosyalleşiyor ve sesinizin duyulmasını sağlıyor. Diğeri, çeşitli aile ve ev sorunlarıyla özel olarak ilgileniyor. Kendi kendini motive eden Mars yumuşak Yengeç burcuna doğru ilerlerken, bugünün gökyüzü ikinci hikayeye son verdi. Bu geçiş, 11 Haziran’a kadar yaratıcı eylem için enerjinizi artıracak.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.