Günlük Burç Yorumları 22 Nisan 2021

22 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, Perşembe gününün gökyüzüne elektrik enerjisi veriyor. Manyetik Venüs, günü sürpriz getiren Uranüs ile yakın bir ilişki içinde geçiriyor. Bu özellik, potansiyel olarak beklenmedik nakit akışını veya beklenmedik maliyetleri çekebilir – bu nedenle, bugün paranızı yakından takip edin. Romantik ilişkilerde ani bir gelişme veya özgürlük ihtiyacı da olabilir. Bu arada Başak ayı, çalışma cephesinde üretken kalma yeteneğinizi dengeler.


Boğa Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Bir değişime çok ihtiyacın var Boğa. Perşembe gününün gökyüzü, hayatınızda devrim yaratmanıza ve biraz temiz hava almanıza yardımcı olmak istiyor. Yönetici gezegeniniz, sevgiliniz Venüs, günü durgunluk kıran Uranüs ile birlikte geçiriyor. Bu enerji güçlü bir özgürlük dürtüsü yaratır ve sizden en otantik halinizi sunmanızı ister. Sağlık ifşaatları, bu açıklayıcı bağlantı altında kendilerini tanıtabilir.


İkizler Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler bugün yüzeyin hemen altında ilişkinin açığa çıkmasına neden oluyor. Ortaklık meselelerinde kendi kendini sınırlayan düşüncelerinizle ilgili olarak kozmosun size göstermeye çalıştığı mesajları ayarlayabilir misiniz? Sevgili Venüs, günü, aşk etrafındaki eski tıkanıklıkları aşmanıza yardımcı olan göz alıcı Uranüs ile birlikte geçirir. Başka yerlerde, Başak ayı sizi aile meselelerine odaklanmanız için eve doğru çağırır.


Yengeç Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Senin için işler temel düzeyde değişiyor, Yengeç. Kendiniz için tasavvur ettiğiniz yeni fikirlere veya şu anda ortaya çıkan planlara yönelmeniz zorunludur. Manyetik Venüs bugün çığır açan Uranüs’ün yanına sarılıyor – yeni arkadaşları karşılayan, topluluğunuza değişiklikler getiren veya eski hedeflere yeni yaklaşımlar başlatan bir elektrik enerjisi getiriyor. Neyse ki, kesin Başak ayı gerçeğinizi söylemenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Aslan Burç yorumları

Kariyerin büyük değişikliklere doğru gidiyor Aslan. Tek yapmanız gereken, kendilerini sunan yeni fırsatlara yönelmek. Manyetik Venüs, günü devrimci Uranüs ile birlikte geçirerek kaderinizi ilgilendiren ani atılımlar, fırsatlar veya ifşaatlara yol açar. Bu enerji aynı zamanda iletişim tarzınızı da değiştirebilir. Başka yerlerde, çalışkan Başak ayı sizi yere serer ve üretken kalmanıza yardımcı olur.


Başak Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Başak Burç yorumları

Vizyonu inşa ediyorsun Başak. Şimdi, ihtiyacınız olan tek şey inanç ve tüm bunların hayata geçtiğini görmek için devam etmektir. Yeniye yaslanmaya istekli olduğunuz sürece, Perşembe gününün gökyüzü tam da bunu yapmanıza yardımcı olur. Manyetik Venüs bugün elektrikli Uranüs ile eşleşiyor, tazeleyici yeni bir zihinsel bakış açısı getiriyor ve yeteneklerinizin kilidini açmanıza izin veriyor. Ayın burcunuzdaki varlığı, kendi ihtiyaçlarınıza bağlı kalmanıza yardımcı olur.


Terazi Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Terazi Burç yorumları

Terazi burcu, Perşembe günkü gökyüzü senin için pek rahat gitmeyebilir. Önemli farkındalıklar, bireyselliğiniz ve yakın ilişki konularınız etrafında kırılmaya çalışıyor. Yönetici gezegeniniz, sevgiliniz Venüs, değişim getiren Uranüs ile birleşiyor – güçlü bir özgürlük, alan ve eskiyi yıkıp yeniyi getirme arzusunu açığa çıkarıyor. Alçakgönüllü kalın ve yakın bir arkadaşınıza veya bir günlükte duygularınızı paylaşın.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Akrep Burç yorumları

Bugün sahneye çıkan ilişkinin ifşalarından kaçamazsın, Akrep. Onlarla birlikte kalın ve sorulan değişikliklere eğilin. Sevgili Venüs, günü devrim yaratan Uranüs ile birleşerek, yakın bire birlerinizde meydana gelen atılımları, haberleri veya değişiklikleri teşvik ederek geçirir. Bekarsanız, beklenmedik aşklar veya flörtler olasıdır ve eğer alınırsa ortaklığınızı tazeleme ve canlandırma ihtiyacı olasıdır.


Yay Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Yay Burcu yorumları

Çalışma ortamınızda önemli değişiklikler canlanıyor, Yay. Ne kadar göz korkutucu olursa olsun, zanaatınızı geliştirmenize yardımcı olacak yeni fırsatları kucaklamak sizin için önemlidir. Değer belirleyen Venüs, değişim getiren Uranüs ile birleşirken, önceliklerinizin Perşembe günü gökyüzünün altında değişmeye başladığını görebilirsiniz. Bu eşleşme, sizi olumlu yeni bir yöne yönlendirmeye yardımcı olan beklenmedik haberler, ifşalar veya çalışma cephesinde olanları beraberinde getirir.


Oğlak Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Oğlak Burcu yorumları

Perşembe gününün kozmik manzarası Oğlak burcunun altında büyük hikayeler ortaya çıkıyor. Sevgili Venüs, günü çığır açan Uranüs ile birleşerek geçirir. Bu birliktelik, yaratıcı ve romantik kargaşaları döndürmenize yardımcı olmak için çalışan elektrikli bir birlikteliktir. Romantik bölümde ifşa veya beklenmedik değişiklikler olması muhtemeldir. Neyse ki, sabit Başak ayı büyük resmi görmenize yardımcı oluyor.


Kova Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Kova Burcu yorumları

Beklenmeyeni beklemek, özellikle ev ortamınız ve yakın ilişkileriniz söz konusu olduğunda, Perşembe gününün mantrası Kova gibi görünüyor. Manyetik Venüs, günü en yakın akrabanızla ilgili önemli ifşaatlar veya haberler getirerek, anlayışlı Uranüs ile birleşmiş olarak geçirir. Ortaya çıkan şeyin doğası gereği psikolojik olması muhtemel olduğundan, terapötik bir salım için ideal bir gün.


Balık Burcu
22 Nisan 2021 Perşembe Balık Burcu yorumları

İlişki meseleleri bugün dikkatinizin büyük kısmını çekiyor Balık. Sevgili Venüs, kendisini çığır açan Uranüs ile bir birliktelik içinde bulur. Bu enerjinin heyecan verici, elektriksel bir hissi vardır, ancak özgürlüğü engellenmiş gibi hissettiğinde köprüleri de yakabilir. Ortaklık atılımlarının veya önemli samimi sohbetlerin gün boyunca ortaya çıkmasını bekleyin ve değişikliklere ayak uydurmaya çalışın.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.