Günlük Burç Yorumları 2 Nisan 2021

2 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 2 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Koç, Cuma gününün göğünün altında gerçekliğe bağlı kalmak zor. Ay, yolculuk tutkusu Yay burcunda dolaşır ve sisli Neptün ile kafa karıştırıcı bir bağlantıya kilitlenir. Enerjilerin bu şekilde harmanlanması, hayal kurmayı, fantastik düşünmeyi ve güçlü bir kaçış eğilimini teşvik eder. Mantıksal planlama gerektiren işleri başka bir zaman için kaydedin. Daha sonra, Luna’nın canlı Jüpiter ile bağlantısı, uzun vadeli hedeflere yönelik yenilenmiş bir iyimserlik duygusu getiriyor.


Boğa Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Gerçeklikten uzaklaşmaya hazırsın Boğa. İçinizde duygusal olarak o kadar çok şey var ki, bir süreliğine uzaklaşmak istemeniz tamamen doğal. Yansıtıcı Yay ayı, günü baş döndürücü bir meydanda rüya gibi Neptün’e geçirerek hedeflerin gerçekte olduğundan daha uzak görünmesini sağlar. Neyse ki, Luna’nın daha sonra canlandırıcı Jüpiter ile olan bağı, tutkularınıza yönelik ruh halinizi ve morali artırıyor.


İkizler Burcu
2 Nisan 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler bugün, ilişki meseleleri odak noktanızın odak noktasında duruyor gibi görünüyor. Ay, tüm gün Yay burcunuzun zıttı boyunca süzülüyor ve dünyanızdaki mevcut ortaklık hikayesine enerji gönderiyor. Ayın gerçekliği büken Neptün’e karesi, mevcut kariyer yolunuzla ilgili kafa karıştırıcı algılar getiriyor. Neyse ki, Luna’nın daha sonra ruh halinizi yükselten Jüpiter ile bağlantısı geri adım atmanıza ve büyük resmi görmenize yardımcı olacak.


Yengeç Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Yengeç Burç Yorumları

İşle ilgilenme modundasın, Yengeç. Yine de, yüce düşünen Yay ayı, gerçeği çözen Neptün ile aynı hizaya gelirken, kozmos sizi zihinsel olarak denize itmeye devam ediyor. Bu birliktelik, ilham verici yaratıcı aktiviteyi emeğe tercih eder, bu nedenle istediğiniz kadar başaramazsanız kendinizi dövmeyin. Daha sonra, ayın canlı Jüpiter ile buluşması, ilişki departmanının moralini yükseltmeye yardımcı olur.


Aslan Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Aslan Burç yorumları

Ağır işleri başka bir güne sakla Aslan. Çalışmak için hiç havan yok, peki neden akıntıya karşı yüzsün ki? Ay büyük yürekli Yay burcunda ilerlerken, günümüzün gökyüzü yaratıcı aktiviteleri, eğlenceli buluşmaları ve romantik etkileşimleri destekliyor. Ayın gerçeği büken Neptün’le olan baş döndürücü meydanı, samimiyet cephesinde kafa karıştırıcı duygulara neden olur, ancak neyse ki daha sonra canlandırıcı Jüpiter ile bağlantısı, işleri yoluna sokmaya yardımcı olur.


Başak Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Başak Burç yorumları

Bir Başak olarak, yoğun zihinsel atmosferiniz sizi en iyi şekilde değerlendirebilir. Bu aşırı sinir enerjisinin bir kısmını harcamak için, bugün ev ortamınıza odaklanın ve istediğiniz gibi düzeltin. Ay, enerjinizi aile bağlantılarına odaklayarak tüm gün düşünceli Yay burcunun içinden süzülür. Luna’nın rüya gibi Neptün ile bağlantısı, ortaklıklarda karışık mesajlar yaratabilir, canlandırıcı Jüpiter ile olan bağı çalışma cephesinde olumlu haberler getirebilir.


Terazi Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Terazi Burç yorumları

Zihinsel dünyan bugün biraz sisli olabilir, Terazi. Bir şeyleri başarmaya ve yola çıkmaya istekli olsanız da, gün içinde gezinen uykulu atmosfer nedeniyle yavaşlamış hissedebilirsiniz. İş cephesindeki gerçekleri çarpıttığı için, Yay burcunun şeklini değiştiren Neptün’le meydanını gören büyük resmi suçluyor. Daha sonra, ayın kendini iyi hissettiren Jüpiter ile olan neşelendirici bağlantısı cinsel yaşamınızı ve yaratıcı yeteneklerinizi güçlendirir.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Akrep Burç yorumları

Bir Akrep olarak, çok sayıda yeteneğin üzerinde oturuyorsunuz. Cuma gününün gökyüzü, sizi arka planda bıraktıklarınızı incelemeye teşvik ediyor. Göz ardı etme eğiliminde olduğunuz kişisel becerilerinizle yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün. Luna’nın Neptün’le kafa karıştıran meydanı, romantik konularda havalı uçuşlar yaratabilir. Daha sonra, ayın ruh halini yükselten Jüpiter ile bağlantısı, aile üyeleriyle olumlu alışverişler sağlar.


Yay Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Yay Burcu yorumları

Bugün ayaklarını yere basmak zor, Yay. Ay, bütün gün burcunuzda dolaşır ve gerçeği büken Neptün ile gözlerini yoluna kilitler. Bu enerji eşleşmesi, ailenizin geçmişiyle şu andaki bireysellik duygunuz arasında sisli eski duyguları uyandırır. Neyse ki, ay iyimser Jüpiter ile aynı hizaya geldiğinde, ruh halleri yükselir ve sohbet teşvik edilir.


Oğlak Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Oğlak Burcu yorumları

Oğlak burcu olarak, yalnızlıkta geçirilen zaman ruhunuzu besler. Ay, yansıtıcı Yay burcundan süzülürken, bugün gürültüden kaçmanıza ve onarıcı eyleme odaklanmanıza izin verin. Ay, gerçeği eriten Neptün’le baş döndürücü bir meydanda geçirerek bulutlu bir zihinsel atmosfer yaratır. Meditasyon ve ilham verici yazma, zor ve hızlı düşünmeyi içeren her şeyden ziyade bu yerleştirme için idealdir.


Kova Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Kova Burcu yorumları

Bugün pratik bir zihniyette kalmak zor, Aquarius. Evren sizi hayal kurmaya ve sürüklenmeye teşvik ediyor, bu nedenle üretken olmak için ilham almaktan daha az hissediyorsanız, akımla savaşmayın. Yay burcunun kafa karıştırıcı Neptün’le yaptığı kare, satın alma söz konusu olduğunda kaynaklarınızı genişletmeyi kolaylaştırabilir, bu nedenle dürtülerinizi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun!


Balık Burcu
2 Nisan 2021 Cuma Balık Burcu yorumları

Tüm odak noktanız bugün kariyer ve itibar meselelerinde ilerlemeye devam etmek, Balık. Büyük resmi gören Yay ayı, enerjinizi ve dikkatinizi işinizle rota düzeltmelerine aktarmaya sevk eder. Luna’nın baş döndürücü Neptün meydanına karesi, bazı düşük enerji seviyeleri ve sorumlulukların etrafında bulanık çizgiler oluşturabilir, bu yüzden farkında olmadan başka birinin ağırlığını taşımadığınızdan emin olun.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.