Günlük Burç Yorumları 18 Nisan 2021

18 Nisan Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu Simgesi
Koç Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Ne zaman ilerlemeyi bırakacağını bilmek senin için zor, Koç. Pazar gününün gökyüzü, karmaşık bir haftanın ardından dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyar. Ay, nostaljik Yengeçten kayarak dikkatinizi yerel çevrenize ve aile bağlarının gerçekliğine odaklıyor. Messenger Mercury, burcunuzdaki güneşle de birleşerek kimliğiniz ve bağımsızlığınız etrafında önemli açıklamalar getiriyor.


Boğa Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Pazar gününün gökyüzü sizi çeşitli işlere ve sohbete dahil ediyor, Boğa. Dışarı çıkıp mahallenizle yeniden bağlantı kurmak için ideal bir zamandır; etkileşim ve iletişim için can atıyorsun. Ayın görünüm eksikliği, yoğun bir haftadan sonra hak ettiğiniz gibi, tamamen tembel bir gün de geçirmenizi sağlar. Zihinsel Merkür, rüyalar ve vizyonlar aracılığıyla güçlü bilinçaltı içgörüler ortaya çıkararak güneşle de birleşir.


İkizler Burcu
18 Nisan 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Bir İkizler olarak, tüm ticaretlerin bir vale olma eğilimindesiniz. Pazar gününün gökyüzü, sizi biraz daha fazla bileme gerektiren sahip olduğunuz becerilerle yeniden buluşturmaya çalışır. Ay’ın derin duygu Yengeç’teki varlığı sizi bu yetenekleri harekete geçirmeye itiyor, ancak bağlantı eksikliği, küçük ölçekli projelere bağlı kalmanın en iyisi olduğunu gösteriyor. Haberci Mercury de güneşle birleşerek arkadaş gruplarına haberler veya vahiyler getiriyor.


Yengeç Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Yengeç Burç Yorumları

Pazar gününün gökyüzü sizi kendinize yeniden kavuşturmak için çalışıyor, Yengeç Geçtiğimiz hafta, kafanızı karıştırmış ve kendi ihtiyaçlarınızdan kopuk hissetmenize neden olmuş olabilir, bu nedenle bugün ayın burcunuzdaki varlığı, 1 numaraya önemli ölçüde dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Luna’nın bağlantı eksikliği, hoş bir tembel gün geçirmenizi sağlar, ancak Merkür’ün güneşle birleşimi, kariyerinize önemli ifşalar veya haberler getirebilir.


Aslan Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Aslan Burç yorumları

Evren, bugün dünyanın taleplerinden uzaklaşmanız için size tam izin veriyor Leo. Ay, bütün gün alıcı Yengeç burcunun içinden geçerek, dikkatinizi tüm hafta boyunca yanınızdan kaçmakta olduğunuz duyguların alt akıntısına odaklıyor. Küvete, günlüğe dalmak veya ortamınızı basitleştirmek için ideal bir gün. Communicator Mercury de güneşle birleşerek büyük resim perspektifinizin etrafına ifşalar getiriyor.


Başak Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Başak Burç yorumları

Bugün arkadaşlarınıza yaslanmaktan korkmayın Başak. Ruhunuzun karanlık girintilerinde bazı zor materyallerle yüz yüze geliyorsunuz ve deneyiminize başkalarının katılmasına izin vermek faydalı olabilir. Messenger Mercury, bugün güneşle birleşerek ilişki meselelerinde önemli ifşaatlar getiriyor. Nazik Yengeç ayı sizi topluluğunuzla bağlantı kurmaya teşvik ediyor.


Terazi Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Terazi Burç yorumları

Yardım edemezsin ama kariyer yolunun bugünkü durumuna ayak uydurabilirsin, Terazi. Başlayan Yengeç ayı, enerjinizi bugün özlemlerle ilerlemeye odaklıyor, ancak bağlantı eksikliği büyük projeleri yerden kaldırmayı zorlaştırıyor. En iyi sonuçlar için küçük ölçekli çabalara veya bakıma bağlı kalın. Bu sırada güneş ve haberci Mercury birleşerek ilişki cephesine haberler ve içgörüler sunar.


Akrep Burcu Simgesi
Akrep Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Akrep Burç yorumları

Pazar gününün gökyüzü hoş bir şekilde tembeldir, Akrep. Bununla birlikte, hala çeşitlilik ve yeni bir manzara değişikliği havasındasınız – sizi rutini kırmaya iten Yengeç ayı sayesinde. Ruh sağlığınızı kontrol altında tutmak için aynı dört duvardan çıkmak için elinizden geleni yapın. Haberci Merkür güneşle birleşirken, çalışma ortamınızla ilgili önemli ifşaatların içeri sızması muhtemeldir.


Yay Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Yay Burcu yorumları

Pazar gününün gökyüzünün altında kalmak isteyebilirsin Yay. Ay, tüm gün derin bir Yengeç burcunun içinden geçerek, dikkatinizi daha fazla keşif ve iyileştirme gerektiren herhangi bir adreslenmemiş duygusal ihtiyaçlara yönlendirir. İlişki meseleleri muhtemelen bugün düşüncelerinizin ön saflarında yer alacaktır, bu nedenle kendinizi güvendiğiniz bir sırdaşla paylaşmak en iyisidir. Başka yerlerde, güneşin haberci Mercury ile birleşmesi, kişisel projelerle ilgili haberler veya ifşaatlar getirebilir.


Oğlak Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Oğlak Burcu yorumları

Kalplerinin kalbinde neler oluyor Oğlak? Ay son derece hassas Yengeç burcunuzdan geçerken, kozmos bugün aşk hayatınıza odaklanmanızı sağlamak için çalışıyor. Luna’nın bağlantı eksikliği, acil sorumlulukları bir kenara bırakmak ve enerjiyi romantik bir şekilde daha derin bağlar kurmaya ayırmak için ideal bir gün haline getiriyor. Bu arada, güneş ve Merkür’ün birleşmesinin aile meselelerine haberler veya içgörüler getirmesi muhtemeldir.


Kova Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Kova Burcu yorumları

Pazar gününün gökyüzü burcunun geri kalanından Kova burcundan daha üretken hissettiriyor. Ay, tüm gün inisiyatif alarak Kanser boyunca süzülüyor ve sizi zanaatınızla yeniden bağlantı kurmaya ve becerilerinizi geliştirmeye yönlendiriyor. Luna’nın temas eksikliği, topu yuvarlamayı zorlaştırır. En iyi şekilde hissetmek için çabalarınızı küçük ve sürdürülebilir tutun. Başka yerlerde, güneş ve Merkür birleştikçe, beklenmedik zihinsel veya sözlü atılımlar muhtemeldir.


Balık Burcu
18 Nisan 2021 Pazar Balık Burcu yorumları

Pazarın kozmik manzarası boş zamanlarınız için inşa edilmiştir, Balık. Zor bir hafta oldu ve çok arzuladığın bir oyunu hak ediyorsun. Ay, günü nazik Yengeç burcunun içinden geçerek geçirerek eğlenmenizi ve size dizginlenemeyen neşe getiren aktivitelerle yeniden bağlantı kurmanızı rica eder. Başka yerlerde, güneş ve haberci Mercury birleşerek mali durumunuzu ve yeteneklerinizi nasıl geliştireceğinize dair içgörüler getiriyor.

Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.